עד מתי ימכרו תפוחי אדמה של שישית? עד שמינית? הריח נורא הטעם זוועה וחצי שק הולך לפח ומה שהכי מוזר זה שהמחיר יותר יקר משישית... כנראה שהמחיר כולל גם את האיחסון של חצי שנה
נשלח ב-3/3/2022 12:48
אני מנחש שקנית את תפוחי האדמה באושר עד. כי את מה שאתה מתאר ראיתי שם. תפוחי אדמה רקובים.
נשלח ב-3/3/2022 13:34
קניתי בחנות של שארית [בזבוטינסקי ב"ב] והתפו"א היו מצויינים וגם המחיר 1:90 ללבן 2:90 לאדום כנראה שתלוי באיזה קירור היה השמירה של התפו"א וגם באיזה שלב קטפו אותם אבל בהחלט ניתן לאכסן אותם הרבה חודשים
נשלח ב-3/3/2022 14:03
פלדלפי
גרשום כתב:
אני מנחש שקנית את תפוחי האדמה באושר עד. כי את מה שאתה מתאר ראיתי שם. תפוחי אדמה רקובים.
רמי לוי...
גם נראה שהערבים ממש לא יודעים לגדל ירקות... הסחורה נוכרי על הפנים... למרות שגם בשנה רגילה הרבה מהסחורה מגיע מהשטחים
נשלח ב-3/3/2022 14:06
פלדלפי כתב:
פלדלפי
גרשום כתב:
רמי לוי...
גם נראה שהערבים ממש לא יודעים לגדל ירקות... הסחורה נוכרי על הפנים... למרות שגם בשנה רגילה הרבה מהסחורה מגיע מהשטחים
הם יודעים לגדל סחורה מעולה, (לפחות) אחת מעשרות הידיים שעוברת הסחורה מהחקלאי עד אליך פשוט יודעת שתקנה כל סוג של סחורה ולכן את הסחורה הטובה מעבירים למקומות אחרים