בית פורומים בחדרי חרדים

היהפוך אוקראיני עור?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/3/2022 22:58 לינק ישיר 
היהפוך אוקראיני עור?

חה חה...
שבוע בדיוק שאוקריינים הצליחו לכבוש את ההצגה מול כל העולם כאילו שהם באמת "יפים ונכונים" וכבר ממש לא אנטישמים.
אבל הנה, הערב ערוץ טלגרם האנטי-פוטיני NEXTA שמסקר את מלחמה און ליין ציין שמוזיאון "יד ושם" ביקש מארה"ב לא להטיל סנקציות על האוליגרך אברמוביץ, ומה שכבר הולך שם בתגובות...

וזה עדיין לא סיבה בשביל שיגעון-גדלות ופלישה למדינה ריבונית, אבל מדיה מיין-סטרים מציגה הכל רק שחור ולבן...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2022 02:36 לינק ישיר 

לא לרצות יהודים בארצך זו לאו דוקא אנטישמיות, לפי המתואר הפולנים סובלים משנאת זרים בכלל

אם מדינת ישראל מוגדרת כמדינה יהודית גם לפולנים מותר. גם יהודים לא רוצים שערבים יבואו לגור בישובים שלהם ולהיפך אך בו זמנית מסוגלים לנהל יחסי שכנות טובים כשהם גרים בישובים הסמוכים, זה לא מעיד על שנאה אלא על רצון לשמר את התרבות שלך מפני השפעה זרה. שנאה זה כשאתה לא רוצה אותם כתיירים, כלקוחות, או שאתה בעד לשלול מהם זכויות ביחס לזרים אחרים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 19:06 לינק ישיר 

זה סקר של מכון מחקר אמריקאי וותיק ומוכר.
הנה המקור מהאתר שלהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 17:10 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

1) איפה המקור?
2) ההבדל התהומי בין ליטא ללטביה, מעורר תהיות על נכונות הסקר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 14:29 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2022 23:57 לינק ישיר 

יד ושם מזמן הפך למכון להנדסת תודעה פרוגרסיבית.
אין לי מושג איך האוקראינים רואים אותו ומה ידוע להם על המוסד הזה (כנראה שכלום), אבל בעיני העובדה שהמוסד ההזוי הזה מזוהה בעולם כסמל של העם היהודי כולו היא לא פחות ממבישה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2022 23:53 לינק ישיר 

לאנטישמים הרבים באוקראינה אין לי שום סימפטיה. בלי קשר אליהם, הפיכתו של "יד ושם" למליץ יושר עבור האולגרך המושחת רומן אברמוביץ' מזעזעת..."יד ושם" אינו עומד למכירה. לא הקמנו את "יד ושם" כדי שישמש גנבים ושודדים (וראה פסק הדין של השופטת גלוסטר בתיק ברזובסקי נ. אברמוביץ). בושה וחרפה!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > היהפוך אוקראיני עור?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext