|
|
| נשלח ב-9/3/2022 22:53 |
|
| |
לא שאני מסכים אתך שכל הדרכים כשרות, אבל אם הזכרת שזוהי ההלכה הפסוקה, אשאל שוב, מה הקשר בין הנכנס לחצר חברו למי שחוסם את דרך הרבים? וגם לא ענית לעיל מה הגדר של מותר לחבול בו, האם קטיעת ידיים ורגליים גם בתפריט? פגיעת ראש קשה? מה הגדר?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2022 23:00 |
|
| |
א. יש כלל, אדם עושה דין לעצמו במקום שיש הפסד. וזה כולל ענישה לא מידתית בכלל. במפורש זה כולל אלימות קשה כעשיית דין.
ב. יש דוגמא שמצאנו, על נכנס לבית חבירו.
ג. דוגמא נוספת מצאנו, על ממלא רה"ר בכדים. מותר לשבור.
לא מצאנו דוגמא של אדם שחוסם רה"ר בגופו. כי זה משהו שלא היה בפועל בעבר. אבל אין טעם לחלק בין הדברים. הרעיון פשוט, אדם עושה דין לעצמו ברמה קיצונית.
לגבי גבולות החבלה. לא מצאנו שמותר לקטוע ידיים במזיד. כן מצאנו שמותר לחבול, חבלה = נזק גופני בלתי הפיך. ללא אחריות על התוצאות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2022 23:02 |
|
| |
אני רואה סברות כרס, לא משהו מעבר לזה. תמיהני איך על סמך סברות כרס אתה מוכן בקלות לשלוח אנשים לטיפול נמרץ
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2022 23:08 |
|
| |
אם היה עוזר לי להביא את כל הסוגיא בשלמות על כלל המקורות הנוספים וכו'. הייתי עובד בשבילך..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2022 23:49 |
|
| |
נוירולוג
אנ כבר מנוער ועומד, מגנה והולך. אני לא חושב שאני עדיין ליכול להזדעזע מסרטון יחיד, ממה נפשך, אם זה דומה למה שהיה עד היום, אז כנ"ל, ואם זה משהו חדש ויוצא מהכלל, אז זה אירוע לא מייצג. אבל אשמח לראות, יש לינק?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2022 23:59 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | נוירולוג
אנ כבר מנוער ועומד, מגנה והולך. אני לא חושב שאני עדיין ליכול להזדעזע מסרטון יחיד, ממה נפשך, אם זה דומה למה שהיה עד היום, אז כנ"ל, ואם זה משהו חדש ויוצא מהכלל, אז זה אירוע לא מייצג. אבל אשמח לראות, יש לינק? |
|
כמובן יש הבאתי אותו מיד בתגובתי הראשונה באשכול זה
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2022 00:13 |
|
| |
לא נפתח בסינון שלי. (אני לא רואה שהבאת את הקישור למעלה).
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2022 00:23 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | | לא נפתח בסינון שלי. (אני לא רואה שהבאת את הקישור למעלה). |
|
מיד לאחר הודעתו של פותח האשכול הגבתי והבאתי את הקישור
מצאתי קישור לכתבה כאן באתר
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2022 10:57 |
|
| |
תודה! ראיתי והזדעזעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2022 15:13 |
|
| |
אנשים אלו הקרויים הפלג הירושלמי, כל מטרתם אחת, לקבל הכרה מהציבור החרדי, ולפחות קצת תשומת לב. כל ההפגנות שלהם נעשות בדווקא בריכוזים חרדיים, להציק לכלל הציבור החרדי, רק כדי שקצת ידברו עליהם, אולי מישהו יאמין להם שכל כוונתם לשם שמים ולא לשם פוליטיקה פנימית ואיסוף כספים... התפרעויותיהם על ידי שליחת אואטובוסים מאורגנים דווקא בשעות העומס בשכונות חרדיות, אינן נובעות מעודף יראת שמים, שכן כל הרבנים שבשמם הם מדברים לא באים להשתתף במצווה, כל מטרתם ותפילתם שאיזה שוטר יחבוט בהם נגד החוק ואז אולי יזכו להכרה מהציבור המינסטרים... עד כה ללא הצלחה.
ולגבי נוירולוג, גם כאן, אין צורך לטרוח לענות לו ברצינות, הוא עוסק ב"דיבייט", או שזו עבודתו.. פשוט לצטט לו את ההודעות שהוא כתב נגד הפלג הירושלמי (בעיק'ר באשכולות בהם דווח על פגישות ראשי גור עם הפלג... שם תקף את שני הצדדים).. ולתת לו להתווכח עם עצמו
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2022 09:56 |
|
| |
אנשי הפלג הבני ברקי כל מטרתם אחת, לקבל הכרה מהציבור החילוני, לפחות קצת תשומת לב. כל ההתנגדות שלהם להפגנות נעשים דווקא בכלי תקשורת חלוניים, על מנת להחניף לרשעים, כדי שקצת ילקקו להם, אולי מישהו יאמין להם שיש איזה רב אמיתי שעומד מאחוריהם. ולא כוונתם רק לשם תקציבים (לזה הלא נפתחו כל המפלגות החרדיות כמובן) העידוד שלהם להתפרעות המשטרה (תרביצו להם עם מקלות – פינדרוס שר"י) דווקא בתקשורת החלונית לא נובעת מעודף "ועשית ככל אשר יורך" , שכן כל הרבנים שבשמם הוא מדבר אינם מעלים בדעתם על מי ונגד מי הוא יוצא. הרי הוא ממש מדבר כמו המזרוחניקים של פעם. כל מטרתם שאולי אולי איזה מפקד ממשטרת הפשע ישפריץ איזה מילת הערכה והזדהות אליהם, (ע"ע ההתחנפות של ולדר שר"י מטעם עיריית בני ברק לניצב מחוז דן צ'יקו אדרי) מה לעשות, הם החזקים, עד כה ללא הצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2022 14:15 |
|
| |
אין דבר כזה פלג בני ברקי, יש כלל ישראל. ומי שמעורב בדברים דשהאשמת אחרים הם אתם, השת"פ שלכם להשמצת כלל ישראל בתקשורת החילונית ומעל כל במה, כולל הקללות שלך נגד פינדרוס , נציגו של הרב אלישיב, ממחיש זאת
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2022 15:30 |
|
| |
קלעפער
| שוקולד_תות כתב: |  | אנשים אלו הקרויים הפלג הירושלמי, כל מטרתם אחת, לקבל הכרה מהציבור החרדי, ולפחות קצת תשומת לב. כל ההפגנות שלהם נעשות בדווקא בריכוזים חרדיים, להציק לכלל הציבור החרדי, רק כדי שקצת ידברו עליהם, אולי מישהו יאמין להם שכל כוונתם לשם שמים ולא לשם פוליטיקה פנימית ואיסוף כספים... התפרעויותיהם על ידי שליחת אואטובוסים מאורגנים דווקא בשעות העומס בשכונות חרדיות, אינן נובעות מעודף יראת שמים, שכן כל הרבנים שבשמם הם מדברים לא באים להשתתף במצווה, כל מטרתם ותפילתם שאיזה שוטר יחבוט בהם נגד החוק ואז אולי יזכו להכרה מהציבור המינסטרים... עד כה ללא הצלחה.
ולגבי נוירולוג, גם כאן, אין צורך לטרוח לענות לו ברצינות, הוא עוסק ב"דיבייט", או שזו עבודתו.. פשוט לצטט לו את ההודעות שהוא כתב נגד הפלג הירושלמי (בעיק'ר באשכולות בהם דווח על פגישות ראשי גור עם הפלג... שם תקף את שני הצדדים).. ולתת לו להתווכח עם עצמו |
|

תוקן על ידי קלעפער ב- 18/05/2022 15:30:55
תוקן על ידי קלעפער ב- 18/05/2022 15:33:16
|
|
|
|
|