| נשלח ב-9/3/2022 13:44 |
|
| |
מי מאמין לכל מה שמשקרים לנו בשם שר התורה?
יש מספיק מכשירים במעונו של שר התורה כדי לתעד את מה שהוא אומר ומבטיח, ומה שהוא באמת אמר והבטיח, הם באמת תיעדו, ובגדול, כל עוד אני לא רואה תיעוד ברור, אני לא מאמין להם כלום, לא שהוא יזם אסיפה, ולא שהוא הבטיח וכו', לפי מה ששמעתי, כמה פעמים אחרי שהכניסו לו בפה לומר משהו והתחילו לתעד אותו, הוא איכזב אותם,
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2022 16:05 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2022 16:54 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2022 21:32 |
|
| |
| YYona כתב: |  | |
|
1. הפרסום של סורוצקין היה בשנת 2018, והיה כתוב שהתיעוד הוא מלפני כמה שנים קודם. 2. כולנו רואים שמה שרוצים בני הבית לפרסם מפורסם, ומה שלא רוצים, לא מפורסם, ואף היה מישהו שתיעד באופן אותנטי תשובה לשאלתו והוא נכלא ע"י בני הבית בכדי שימחק את התיעוד, תסיק מזה מה שאתה רוצה. 3. בנוגע למהות, קח דוגמה, אם יש לנו סרטון שבו רואים שמרן שר התורה מבטיח שכל מי שישלשל בקלפי את הפתק עם האות ג' לא יחלה בקורונה, מה אנחנו אמורים להבין? שזה מה שר' חיים אמר והתכוון או שעשו פה מניפולציה? 4. התיעודים שהתפרסמו חדשות לבקרים על ביקורי משלחות רופאים וראשי קופות החולים בעניין החיסונים, האם עולה על דעתך שכל הנכבדים הללו באו באמת לשאול את ר' חיים אם להתחסן או לא? יש צד שהם הגיעו על דעת שאולי הוא יגיד לא? תענה לי על זה בכנות...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2022 23:36 |
|
| |
התיעוד של סורוצקין הוא משנת תשע"ד.
ולמען האמת הוא לא כ"כ רלוונטי .
שכן סימן השאלה המרכזי שמרחף מעל ההוראות היוצאות מרשב"ם, אינו האם "אפשר לעבוד על הרב". אפשר לאהוב יותר או פחות את סגנון תשובותיו של הגרח"ק, אך "עובדים עליו" ממש לא זו הנקודה.
ינקי בדר"כ מתקשה מאוד בלאלף את הגרח"ק לענות כרצונו, והוא צריך לעבוד קשה מאוד על כל אירוע כזה. וממש לא תמיד מצליח. ממש ממש לא.
סימן השאלה המרכזי שמרחף הוא לא אם עובדים על הרב, אלא אם עובדים על הציבור.
אין ספק שכל הוראה שיוצאת מרשב"ם חייבת להיות מגובה בתיעוד. שבו ברור מה קרה, מה נשאל ומה התשובה.
תוקן על ידי פצקו ב- 09/03/2022 23:42:53
|
|
|
|
|