בית פורומים בחדרי חרדים

בנט הפך להיות מטורף - לבקש לתת מטוסי f15 למצרים???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/3/2022 23:32 לינק ישיר 
בנט הפך להיות מטורף - לבקש לתת מטוסי f15 למצרים???

הנוכל הפוליטי נפתלי בנט הפך להיות אדם חסר אחריות,

על גבול טירוף הדעת.

לבקש מהאמריקאים לתת למצרים את מטוס היירוט הטוב ביותר שיש בעולם?

בשביל מה היא צריכה את זה?

מי מאיים עליה?

מצרים בונה בשנים האחרונות צבא אדיר בהשקעה של עשרות רבות של מיליארדי דולרים,

יש לה צי ימי שהוא גדול פי כמה ממה שיש למדינת ישראל,

יש לה חיל אוויר שהוא
גדול יותר בכמותו ממה שיש למדינת ישראל

יש לה חיל יבשתי
פי כמה ! ! !  ממה שיש למדינת ישראל

כשאין לה לתת לתושביה אוכל ומזון כמו שצריך ! ! !

רוב הכבישים שלה אינם סלולים כמו שצריך,

חלק מהם הם דרכי עפר (לא טעות)

והיא משקיעה הון עתק בצבא ענק שמתבסס בסיני 

בניגוד גמור להסכם השלום שנחתם עם מצרים.

ונפתלי בנט הולך לתת להם את המטוס היירוט הכי טוב שיש לצה"ל,

אולי בגרסה טובה ממה שיש לצה"ל

הוא מטורף לגמרי???

מה התירוץ שיש לחבורת ההזויים שמקיפה את נפתלי בנט?

שהצבא המצרי יקנה מטוסים מרוסיה? שיקנה ! ראינו באוקראינה כמה הם שווים אם בכלל,

מישהו ראה שהמטוסים הסיניים שווים משהו? 

תקראו מה כתוב בשני האתרים הרציניים הללו על הצבא המצרי ועל ההכנות שלו למלחמה מול מדינת ישראל

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 24/03/2022 23:46:18

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2022 23:45 לינק ישיר 

נראה לי שאסיסי מצטלם בחינם?
בנט רוצה לצבור לייקים וליטופים בתקשורת, ועוד כמה תמונות לאלבום, הפעם המחיר הוא מטוסי F15 למצרים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2022 00:39 לינק ישיר 

במסגרת הקנאה המטורפת בנתניהו - הוא דורש שתהיה גם וועדת חקירה על שמו. משסורב, אמר לו גנץ שאם הוא ייתן למצריים משהו כמו הצוללת שלטענת גנץ נתניהו נתן - הוא מסכים לדרוש גם וועדת חקירה נגדו. זה למה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2022 01:20 לינק ישיר 

שיתן צוללות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2022 18:05 לינק ישיר 

זה שהוא שוטה וגס רוח זה ברור. מה שמוזר זה שתיקת התקשורת כשהוא עושה בדיוק את אותה פעולה שעשה ביבי ואף חמור ממנו (אם הבנתי נכון), וכולם שותקים. לענ"ד כל הממשלה הזו נועדה ללמדינו מוסר השכל, כמה ריק ושקר יש בהרבה מהמוסר הלא יהודי, שבורר ערכים כשנוח לו והרבה מהדברים הם נכונים רעיונית אבל צביעות מוחלטת (איפשהו הרב קוק כתב על הערכים שהיו בזמנו, שיש שורש אמת אבל צריך להבהיר שהם לא סותרים את התורה, אלא התורה מווסתת אותם. והיום כולם רואים כמה וויסות היה צריך לערכים כמו קומוניזם...). הלוואי שנלמד את המוסר השכל וכבר לא יצטרכו אותם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2022 20:23 לינק ישיר 

ואין צביעות מצד ימין שהגן על נתניהו ותוקף את בנט?

בכל אופן זה לא כזה מסובך להבין. לישראל יש מטוסים כאלה ולכן יש לה אינטרס לתת למצרים בדיוק את  אותם המטוסים כדי להערך במקרה הצורך (היל"ת) באמצעות הכרות עם המטוסים הללו לפני ולפנים.
ופשוט לכל בר דעת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2022 20:43 לינק ישיר 

קלעפער, דיברו וגם בעבר על העסקה של ביבי, לא היה מדובר במתנה ובוודאי לא מתנה ממדינת ישראל. לגבי ההיכרות, לא חושב שזה תמיד עוזר. אינני מבין גדול במטוסים, אבל ברור לי שהמדינות מוצאות את הדרך למגן ולשפר את המטוסים שלהן גם אם הדגם מוכר, בעיקר אם הוא מוכר לאויבים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2022 08:10 לינק ישיר 

אין לי ספק שאם הדיווח ב'מעריב'/Walla נכון כי אז זהו מעשה בגידה. מטוסים אלה עלולים יום אחד להפציץ את בתינו.

אני מציע לחכות עד שנשמע אימות. לא כל מה שנכתב בעיתונים הוא דבר אמת.

כנגד זאת אנחנו יודעים בוודאות שנתניהו עודד את ממשלת גרמניה לחמש את מצרים בצוללות. אני בטוח שרעינוביץ יסכים איתי שזה היה מעשה בגידה של נתניהו במדינת ישראל ובעם ישראל. מצוללות אלה, "צוללות נתניהו", יגיחו יום אחד לוחמי האויב שיטבחו בבנינו ובנותינו. מזעזע.

תוקן על ידי עיבל ב- 27/03/2022 08:10:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2022 18:21 לינק ישיר 

עיבל כתב:
אין לי ספק שאם הדיווח ב'מעריב'/Walla נכון כי אז זהו מעשה בגידה. מטוסים אלה עלולים יום אחד להפציץ את בתינו.

אני מציע לחכות עד שנשמע אימות. לא כל מה שנכתב בעיתונים הוא דבר אמת.

כנגד זאת אנחנו יודעים בוודאות שנתניהו עודד את ממשלת גרמניה לחמש את מצרים בצוללות. אני בטוח שרעינוביץ יסכים איתי שזה היה מעשה בגידה של נתניהו במדינת ישראל ובעם ישראל. מצוללות אלה, "צוללות נתניהו", יגיחו יום אחד לוחמי האויב שיטבחו בבנינו ובנותינו. מזעזע.

תוקן על ידי עיבל ב- 27/03/2022 08:10:34

זה האמת על סיפור הצוללות, שאני סומך על אנשים שאני יודע בוודאות שהם פטריוטים,

ואם נתניהו הבין שעדיף לתת להם לרכוש גרמניות, אני סומך עליו שזה היה השיקול הנכון.

בנט איננו פטריוט לא אופורטוניסט, כך גם יאיר גולן,

ואם הם נתנו לאמריקאים אור ירוק למכור למצרים F15 זה חמור מאוד מאוד

את המטוס הזה צה"ל לא יודע לעצור ! ! !

ולכן זה כל כך מסוכן ! ! !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2022 18:24 לינק ישיר 

עוד משהו !

הנה התשובה של נתניהו למה הוא הסכים (כביכול) למכירת צוללות למצרים

בתשובה לשאלה מדוע נתן האישור לגרמנים למכור צוללות למצרים כאשר שר הביטחון דאז משה יעלון והרמטכ"ל לא ידעו אמר כי "זו עלילת הדם הכי נוראית. גנץ ובוגי יעלון וגבי אשכנזי מעלים עלילה כי יודעים שלא יכולים לספק באולפן אחד הסודות של המדינה. הדבר נבדק על ידי היועץ המשפטי לממשלה. אם היה שם משהו זה היה צף ויוצא החוצה כי לא חסים עלי. לא עדכנתי אף אחד כי זה סוד שיודע אותו היועץ המשפטי והצוות הקרוב שלו. מי שעוד יודע זה כמובן היועצים לביטחון לאומי יעקב עמידרור ונגל. שר ביטחון דאז לא אמור לדעת את הזה. התנגדתי למכירת הצוללות למצרים בתקופת (נשיאותו של) מורסי. לא עיקמתי את האף בזמן מכירה למצרים בתקופת א-סיסי. הסיבות הן סיבות ביטחוניות בלבד".

הוא הוסיף כי "מצרים היתה קונה את הצוללות בכל מקרה. לא דרוש אישור שלי למכירת הצוללות למצרים. גנץ ולפיד ובמיוחד בוגי ואשכנזי רוצים להכריח אותי לחשוף סוד מדינה ולסכן את ביטחון המדינה. הם חושפים סוד מדינה ועושים דבר שלא יעשה".  

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 27/03/2022 18:23:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2022 18:49 לינק ישיר 

נתניהו בראיון למהדורת החדשות של קשת 12, הערב 23 במרץ 2019 :

"ראש הממשלה בנימין נתניהו הודה הערב (שבת) כי אישר לגרמניה למכור צוללת מתקדמת למצרים, ולא עדכן את שר הביטחון והרמטכ"ל בנושא. "הסיבות שלי הן סיבות ביטחוניות וביטחוניות בלבד", אמר בנושא בראיון לחברת החדשות, "למדינת ישראל יש סודות שרק ראש הממשלה יודע וקומץ אנשים". ראש הממשלה הכחיש בעבר את הדברים וטען כי גרמניה כלל לא ביקשה את אישורו. הערב אמר: "אני כמובן התנגדתי למכירות כשהיה מורסי ואישרתי את זה כשבא א-סיסי". לפי דיווח בחדשות 13 בשבוע שעבר, עמוס גלעד, ראש האגף המדיני-ביטחוני במשרד הביטחון לשעבר, העיד בנושא במשטרה. נתניהו, שהתראיין הערב במפתיע, הכחיש שהרוויח מפרשת הצוללות. "לא הרווחתי שקל, זה שקר מוחלט", אמר. נתניהו הוסיף כי רכש את המניות מכספו בזמן שהיה חבר כנסת, בניגוד לגרסתו בעבר כי רכש אותן כאזרח פרטי. "התכוונתי לומר שלא החזקתי אותן בזמן שהייתי חבר בממשלה"."

כלומר נתניהו אישר וגם הרוויח כסף מן העיסקה. מחריד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2022 00:58 לינק ישיר 
קלעפער

הדיבוק כתב:
קלעפער, דיברו וגם בעבר על העסקה של ביבי, לא היה מדובר במתנה ובוודאי לא מתנה ממדינת ישראל. לגבי ההיכרות, לא חושב שזה תמיד עוזר. אינני מבין גדול במטוסים, אבל ברור לי שהמדינות מוצאות את הדרך למגן ולשפר את המטוסים שלהן גם אם הדגם מוכר, בעיקר אם הוא מוכר לאויבים

מה ההבדל בין מטוסים לצוללות? בשניהם ניתן למגן ולשפר. כמו כן, הטיעון שלך עובד נגדך, אם יש דרכים לשפר ודאי שישראל יש דרכים טובות יותר לשפר ולמקד את השיפור בנקודות החולשה של מטוסי האוייב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2022 22:44 לינק ישיר 

ההבדל הוא לא בין מטוסים לצוללות, והבעיה היא שהם יכולים למגן וכדו בצורה שאתה לא מודע לה. אצל ביבי היה ברור שזה מקרה מיוחד (ציינו שהיה שם סוד מדיני) ושוב מדובר במשהו שכנראה היה קורה גם ככה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2022 00:36 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

ההבדל הוא לא בין מטוסים לצוללות, והבעיה היא שהם יכולים למגן וכדו בצורה שאתה לא מודע לה. אצל ביבי היה ברור שזה מקרה מיוחד (ציינו שהיה שם סוד מדיני) ושוב מדובר במשהו שכנראה היה קורה גם ככה.

ומנין לך שעכשיו אין איזה סוד?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2022 15:14 לינק ישיר 
קלעפער

הדיבוק כתב:

בנוסף לשאלתו של אפיקטוזין, אז אתה טוען שאין בדבריי הגיון, כי ההכרות לא תועיל מהטעם שניתן לשנות ולמגן בצורה שהמדינה לא תדע? לא נראה לך מוזר? נראה לך שניתן לשנות צוללת או מטוס בצורה כזו שהיא הופכת לצוללת שונה בתכלית?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בנט הפך להיות מטורף - לבקש לתת מטוסי f15 למצרים???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext