| נשלח ב-28/3/2022 16:00 |
|
| |
ראש הממשלה יאיר לפיד. בקרוב???
זה יגיע?? גנץ ייתן לזה לקרות??
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2022 16:41 |
|
| |
רק אם ביבי יסכים לתת לגנץ להיות ראש ממשלה בלעדי. ביבי עצמו יוכל להיות במקסימום משקיף בקבינט ויו"ר ועדת חוץ וביטחון. כל עוד ביבי לא מסכים לזה, קשה לראות את גנץ מקים ממשלה עם גוש ביבי.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2022 16:45 |
|
| |
hhaavv
| חריף_ומקשה כתב: |  | רק אם ביבי יסכים לתת לגנץ להיות ראש ממשלה בלעדי. ביבי עצמו יוכל להיות במקסימום משקיף בקבינט ויו"ר ועדת חוץ וביטחון. כל עוד ביבי לא מסכים לזה, קשה לראות את גנץ מקים ממשלה עם גוש ביבי. |
|
ובשביל ההתעקשות על הבלעדיות הוא יסכים לוותר על ההזדמנות האחרונה לממש את החלום שלו??? תירוצים הוא ימצא למכביר גם כך... (ביבי למרות הכל עדיף על לפיד המטורלל וכדומה)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2022 16:56 |
|
| |
בלי בלעדיות על ראשות הממשלה, ביבי יעשה לו את המוות ולא יאפשר לו לעשות כלום. וגם התקשורת תעשה לו את המוות והוא לא יעז להראות את פרצופו בציבור.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2022 17:32 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2022 21:00 |
|
| |
איילת שקד נתפסה לא מזמן אומרת על לפיד ; לפיד הוא שטחי, הוא עושה פיגוע כל שבוע, איילת גם סירבה להתחייב שהיא תתמוך בלפיד כראש ממשלה. היו בעבר שמועות שלפיד לא מעוניין להיות ראש ממשלה. יתכן אולי שבנט יהיה כאן ראש ממשלה במשך ארבע שנים וחצי, אולי בתמיכת הנציג של גור
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 28/03/2022 21:01:08
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2022 14:34 |
|
| |
| רציף כתב: |  | איילת שקד נתפסה לא מזמן אומרת על לפיד ; לפיד הוא שטחי, הוא עושה פיגוע כל שבוע, איילת גם סירבה להתחייב שהיא תתמוך בלפיד כראש ממשלה. היו בעבר שמועות שלפיד לא מעוניין להיות ראש ממשלה. יתכן אולי שבנט יהיה כאן ראש ממשלה במשך ארבע שנים וחצי, אולי בתמיכת הנציג של גור
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 28/03/2022 21:01:08 |
|
כדי שזה יקרה, תצטרך רוב בכנסת להקמת ממשלה חדשה בראשות בנט. שקד ועוד נציג גוראי לא יספיקו לזה. שקד לבדה יכולה במקסימום למנוע העברת תקציב ובכך לקצר את ימי הממשלה כאשר לפיד יהיה רה"מ בממשלת המעבר.
(בתאוריה, כל החרדים + שיקלי יכולים להחליף את ה17 של לפיד. אבל לא סביר בעליל שליברמן, עבודה, ומרץ יבגדו בלפיד וילכו עם בנט. ולכן תצטרך להשיג עוד 20 מנדטים. המנדטים האלו נמצאים אצל ביבי. ברגע שיש לך את ביבי+ימינה+חרדים יספיק עוד 2 מפלגות קטנות כמו סמוטריץ',סער, גנץ, ורעמ כדי להגיע ל61)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2022 15:44 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| רציף כתב: |  | איילת שקד נתפסה לא מזמן אומרת על לפיד ; לפיד הוא שטחי, הוא עושה פיגוע כל שבוע, איילת גם סירבה להתחייב שהיא תתמוך בלפיד כראש ממשלה. היו בעבר שמועות שלפיד לא מעוניין להיות ראש ממשלה. יתכן אולי שבנט יהיה כאן ראש ממשלה במשך ארבע שנים וחצי, אולי בתמיכת הנציג של גור
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 28/03/2022 21:01:08 |
|
כדי שזה יקרה, תצטרך רוב בכנסת להקמת ממשלה חדשה בראשות בנט. שקד ועוד נציג גוראי לא יספיקו לזה. שקד לבדה יכולה במקסימום למנוע העברת תקציב ובכך לקצר את ימי הממשלה כאשר לפיד יהיה רה"מ בממשלת המעבר.
(בתאוריה, כל החרדים + שיקלי יכולים להחליף את ה17 של לפיד. אבל לא סביר בעליל שליברמן, עבודה, ומרץ יבגדו בלפיד וילכו עם בנט. ולכן תצטרך להשיג עוד 20 מנדטים. המנדטים האלו נמצאים אצל ביבי. ברגע שיש לך את ביבי+ימינה+חרדים יספיק עוד 2 מפלגות קטנות כמו סמוטריץ',סער, גנץ, ורעמ כדי להגיע ל61)
|
|
ההשערה שלי, שלפיד לא ירצה להיות כאן ראש ממשלה, לפיד יוכל לטעון שאיילת מתנגדת, אז ימשיכו את הממשלה הנוכחית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2022 15:46 |
|
| |
| עדייןבגלות כתב: |  |
גנץ גרוע מלפיד, מושחת וכנראה שגם לא העפרון הכי חד.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2022 18:59 |
|
| |
גנץ אכן לא העיפרון הכי חד, אבל לפיד הוא ערימת שבבים מודבקים בסלוטייפ בצורה של עיפרון, ורק הילד המפורסם צועק - העיפרון הוא... לא חושב שיש בארץ מישהו יכול להתחרות בטיפשותו של לפיד - בטח לא מישהו יהיר כמוהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2022 01:22 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | גנץ אכן לא העיפרון הכי חד, אבל לפיד הוא ערימת שבבים מודבקים בסלוטייפ בצורה של עיפרון, ורק הילד המפורסם צועק - העיפרון הוא... לא חושב שיש בארץ מישהו יכול להתחרות בטיפשותו של לפיד - בטח לא מישהו יהיר כמוהו. |
|
לפיד לא טפש, לפיד שטחי . אם הוא יהיה כאן ראש ממשלה יצטרכו לעשות כאן הפיכה, או שהשב"כ יטפל בו ויחסל אותו, או שיקבל חונך צמוד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|