בית פורומים בחדרי חרדים

רבים מהערבים מאמינים שלפי הקוראן עד סוף השנה ישראל תושמד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/3/2022 23:47 לינק ישיר 
רבים מהערבים מאמינים שלפי הקוראן עד סוף השנה ישראל תושמד

צבי יחזקאלי מזהיר:
"יש תיאוריה של בסאם ג'ראר שכתב ספר, 'היעלמותה של ישראל ב־2022'. אני עכשיו חוזר משיחה עם חבר בבית לחם על העניין הזה, והוא אמר לי, 'אנשים מאמינים שזה הרמדאן האחרון, שהנה המשיח יבוא והעולם ייחרב וזה סופה של ישראל'.
אתה יודע כמה מאמינים לזה בשטחים? כמאל ח'טיב (סגן יושב ראש הפלג הצפוני של התנועה האסלאמית) נתן את זה בדרשה שלו לפני שבועיים במסגד", הוסיף. 
את הנבואה על השמדת ישראל המציא הוגי דעות איסלאמי פלשתיני תושב רמאללה בשנת 1992 בסאם ג'ראר (המופיע השני בסרטון). 
הוא הגיע למסקנה שבשנת 2022 כלומר 1443 הג'רי, ישראל תחדל מלהתקיים.

‏הוא התבסס על חישובים מתוך הקוראן ועל פרשנות של פסוקים הקשורים לבני ישראל מתוך הקוראן. 
טווח הזמן הוא בין מרץ ליוני 2022. 
כמאל ח'טיב סגן יושב ראש התנועה האיסלאמית (המופיע ראשון בסרטון) של הפלג הצפוני שיצאה מחוץ לחוק, אומר במדוייק את תאריך השמדת ישראל - ב-8 ליולי 2022.

‏אותו שייח ח'טיב הוא דרשן במסגד בכפר כנא וככל הנראה הוא מקבל משכורת ממדינת ישראל.
חזרה לנבואת השקר - לאחרונה פורסם כי ייתכן שתהיה התחממות לקראת הרמדאן.
גם אם מדובר בנבואת שקר הרי מיליוני ערבים מצפים לזה. החשש בישראל שמא הנבואה השקרית תוביל להתחממות ביטחונית מתוך כוונה "להביא את היום ‏ולזרז את השמדתה של ישראל".
האם מערכת הביטחון מכירה את הנבואה?

האם מערכת הביטחון מוכנה לעימות?
האם כמאל ח'טיב מכין לנו הפתעות בנושא זה?
האם הפוליטיקאים בישראל מכירים את זה?
כבר כמה חודשים ואני עוסק וחוקר את התופעה הזאת.
מה שמעצבן הוא שהתקשורת בישראל והכתבים לענייני ערבים ‏והעיתונאים לא מתייחסים לכל הפרסומים הכמעט יומיומיים בנושא זה בעולם הערבי.
באשר למשטרה שלא יגידו לנו ש"הפעם הופתענו מעוצמת האירועים". 

הכתובת היא על הקיר.
כל מי שקורא את הפוסט חייב לקחת אותו ברצינות רבה. אין מקום לבהלה אך צריך להתכונן.

קרדיט: חבר 301 בווטסאפ - ד"ר אדי כהן: מזרחן, סוקר וחוקר את האיסלם והעולם הערבי.
301 העולם הערבי בטלגרם

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2022 11:52 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2022 11:07 לינק ישיר 

אמל הערבים צמאי הדם הנבואות הדתיות האלו בד"כ גורמים לפעולות אקטיביות. ה' ירחם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2022 00:03 לינק ישיר 

כשהייתי צעיר יותר היו ילדים/נערים חרדים רבים שטענו שמדינת ישראל תעלם עד 1988/1998 לפי אמרה שיוחסה לחזו"א. הם כמובן לא השתמשו באלימות או עשו משהו אקטיבי, סתם אנקדוטה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2022 23:50 לינק ישיר 

האם המזוהמים צמאי הדם מכינים לנו את אם כל האינתיפאדות לקראת יום ה8.7.2022?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2022 23:48 לינק ישיר 

כך כותב הניק מרסו בפורום רוטר:
הממשלה יודעת היטב כי לוחמה רב חזיתית בפתח. היא יודעת היטב כי בקרוב עלולה לפרוץ מלחמה שהחזית הפנימית מול האוכלוסיה הערבית עלולה להיות הקשה, המסוכנת וחסרת התקדים שבהם. יודעת היטב אבל היא תמשיך לדבר על " קוצי דרדר", על "דעא"ש", על " קיצוניים משני הצדדים". והיא תמשיך הלאה בשקר הזה עד הפיצוץ שבוא יבוא. 
מאות מקלעים, טילי נ"ט, רובי תבור וM16 נגנבו נגנבים כשיגרה מצה"ל לקראת היום הזה. הכל מטויח ועובר בשקט. הכל כדי לשמור על " שקט תעשייתי" לשמור על ישבנם של בעלי התפקידים הבכירים בדרג הפוליטי, המשטרתי והצבאי. וכדרכו של עולם. מי שישלם את המחיר יהיו אנחנו, האזרחים הפשוטים. ואת הדם שישפך יכסו שקרים ,שקרים ועוד שקרים. והשקר הזה הוא הנורא מכל.

וכך מגיב לו הניק לייקווד:
סיפר לי נכבד אחד ממכריי   
שבכפרו ובכל הנפה שלו 
כבר חילקו את הישובים היהודיים לחמולות וכל אחד יודע איזה איזור עליו לטהר (רח"ל) וזה יהיה שלו 
הם עוקבים ורושמים כל מבנה וכל בית לזמן שהם מחכים לו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > רבים מהערבים מאמינים שלפי הקוראן עד סוף השנה ישראל תושמד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext