בית פורומים בחדרי חרדים

והיה אם יהיו בחירות , הסיכויים שיצא משהו טוב דעתכם ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/4/2022 16:49 לינק ישיר 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2022 17:13 לינק ישיר 

לא חייב להיות

הדבר הכי טוב שיכול להיות זה שבנט לא יעבור את אחוז החסימה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2022 19:32 לינק ישיר 

על פניו הימין אמןר לחסור לשלטון, החסר של מנדט אחד יגיע בעזרת אלה שהלכו שבי אחרי כל מיני ריקים והתבדו. מה יהיה באמת, אי אפשר לדעת, ובפרט שהתקשורת מאוד משטה באנשים בתקופה שלפני הבחירות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2022 21:10 לינק ישיר 

אם יהיה בחירות צריך להסביר לחכמולוגים שלא מצביעים. תחליטו לבד כמה תשלמו באוטובוס ? לא תצביעו תשלמו ביוקר .פשוט וחלק .אולי זה יעזור.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2022 21:17 לינק ישיר 
hhaavv

ברכת_החמה כתב:
אם יהיה בחירות צריך להסביר לחכמולוגים שלא מצביעים. תחליטו לבד כמה תשלמו באוטובוס ? לא תצביעו תשלמו ביוקר .פשוט וחלק .אולי זה יעזור.

מקהלת "אבל ביבי קיצץ בקצבאות ילדים" בחזרות אחרונות...
מכיר חרדים שיעשו הכל כולל הכל כדי שנתניהו לא ייבחר שוב גם במחיר ממשלת שמאל רדיקאלית שונאת דת, גיוס חרדים וביטול יהדותה של המדינה - רק כדי לנקום בו על כך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2022 21:46 לינק ישיר 

החרדים צריכים להתחייב ללכת עם הליכוד ולא דווקא כשנתניהו בראשו. במילים אחרות אם לאחר הבחירות יתברר שיש רוב למועמד אחר משורות הליכוד להרכיב ממשלה ייתנו לו את הצאנס  אחרת, מהבחירות האלה לא ייצא משהו טוב מלבד בזבוז כספי ציבור והעמקת השסע והקיטוב בעם. וכמובן גזרות חדשות על הציבור החרדי שהאחראים להם היו  החרדים, ולא אחרים. לא חוזרים על טעות כל- כך הרבה ומקווים לתוצאה שונה. הנציגות החרדית אמורה לדאוג לחרדים ולא ליצר הישרדותו של ביבי כפרט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2022 21:55 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

החרדים צריכים להתחייב ללכת עם הליכוד ולא דווקא כשנתניהו בראשו. במילים אחרות אם לאחר הבחירות יתברר שיש רוב למועמד אחר משורות הליכוד להרכיב ממשלה ייתנו לו את הצאנס  אחרת, מהבחירות האלה לא ייצא משהו טוב מלבד בזבוז כספי ציבור והעמקת השסע והקיטוב בעם. וכמובן גזרות חדשות על הציבור החרדי שהאחראים להם היו  החרדים, ולא אחרים. לא חוזרים על טעות כל- כך הרבה ומקווים לתוצאה שונה. הנציגות החרדית אמורה לדאוג לחרדים ולא ליצר הישרדותו של ביבי כפרט

החרדים לא יכולים לקבוע מי יעמוד בראשות הליכוד אלא אם הם יכנסו לליכוד ויצביעו בפריימריס מי יעמוד בראש וגם אז אם יבחר נתניהו אז זה מי שנבחר

נשלח מהאנדרואיד שלי

אל תספר לקב"ה כמה גדולות הצרות שלך ...

תספר לצרות שלך כמה גדול הקב"ה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2022 22:12 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:
לךתדע1 כתבה:

החרדים לא יכולים לקבוע מי יעמוד בראשות הליכוד אלא אם הם יכנסו לליכוד ויצביעו בפריימריס מי יעמוד בראש וגם אז אם יבחר נתניהו אז זה מי שנבחר

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא כתבתי שהחרדים יקבעו לליכוד מי יעמוד בראשו אבל אסור להם לחזור על הטעות ולהתחייב לביבי באופן אישי. אלא ללכת עם הליכוד בתנאי שיהיה ביכולתו להרכיב ממשלה. ושחברי הליכוד יעשו מה שטוב להם. החרדים לא יכולים להמשיך לסבול רק בגלל שביבי צבר אויבים ותיקים בפרקליטות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2022 22:16 לינק ישיר 

כל פעם לפני הבחירות
החוכמולוגים הסבירו לנו
הפעם זה יהיה שונה.
הפעם ביבי יצליח להשיג 61.
ושוב חוזר הניגון
והם ממשיכים להסביר לנו את אותם הסברים לעוסים..

באותה מידה אני יכול להסביר באותות ובמופתים
למה הפעם זה יהיה דווקא יהיה שונה אבל לרעה.
ודווקא גוש השמאל אלו שמסוגלים לשבת גם עם טיבי ועודה
דווקא הם ישיגו 61
ונקבל פה ממשלת בלהות נוראית
והפעם על אמת

אם הפוליטיקאים שלנו היו עובדים קצת יותר עם שכל קר,
ואם והיה להם קצת יותר אומץ
אז היו מקימים ממשלה אחרת בכנסת הנוכחית.
ולא יוצאים בפזיזות להרפתקאת בחירות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2022 22:24 לינק ישיר 
חסדא

חריף ומקשה לצערי מזה אני חושש, להחליף פרה בלפיד

תוקן על ידי חסדא ב- 06/04/2022 22:34:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2022 22:26 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
כל פעם לפני הבחירות
החוכמולוגים הסבירו לנו
הפעם זה יהיה שונה.
הפעם ביבי יצליח להשיג 61.
ושוב חוזר הניגון
והם ממשיכים להסביר לנו את אותם הסברים לעוסים..

באותה מידה אני יכול להסביר באותות ובמופתים
למה הפעם זה יהיה דווקא יהיה שונה אבל לרעה.
ודווקא גוש השמאל אלו שמסוגלים לשבת גם עם טיבי ועודה
דווקא הם ישיגו 61
ונקבל פה ממשלת בלהות נוראית
והפעם על אמת

אם הפוליטיקאים שלנו היו עובדים קצת יותר עם שכל קר,
ואם והיה להם קצת יותר אומץ
אז היו מקימים ממשלה אחרת בכנסת הנוכחית.
ולא יוצאים בפזיזות להרפתקאת בחירות.

הבעיה של הציבור החרדי שהנציגים שלו בכנסת לא משלמים מחיר אישי על התנהגותם המופקרת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2022 02:24 לינק ישיר 

מה שאתם מציעים זה במודע למכור את הציבור החרדי תמורת כיסאות ותקציבים הרי ברור וגלוי שממשלה עם ליברמן תמשיך מיסוי על הציבור החרדי ומרץ תמשיך באותה מדיניות של חמץ בניתוחים לשינוי מין וכהנא ימשיך את רפורמת הגיור העיקר שהחרדים יהיו בקואליציה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2022 08:09 לינק ישיר 

מה רע בממשלת בנק לפיד עם החרדים, כאילו בממשלת הליכוד הכל היה כל כך כשר, לא היו מצעדי גאווה, ולא ניתוחים לשינ.... ולא התבוללות, ואולי להפך, דווקא עם השמאל החילונים עוד קצת מתחזקים ומי שבמתלבטים מבין שהוא חייב להכריע מה הוא,.........כשהשמאל בשלטון רואים למשל תופעות של התחזקויות יותר משכשהימין בשלטון, תופעת הבירור...... זה באמת שאלה לגדולים !!!!!!! גילוי נאות ;;;;;; : מה שבטוח שביבי בעיניי הוא בשר ודם ויש לו תחליפים לרוב...... ואני לא מהאוהבים הגדולים שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2022 13:13 לינק ישיר 

הטוב ביותר הוא הקפאת המצב הקיים.
הממשלה לא נופלת אך לא תהיה מסוגלת לגרום הרבה נזקים.
הנזק היחידי שיגרם הוא ה'ג'ובים' לאנ"ש. לא באמת מדאיג.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2022 16:07 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:
מה שאתם מציעים זה במודע למכור את הציבור החרדי תמורת כיסאות ותקציבים הרי ברור וגלוי שממשלה עם ליברמן תמשיך מיסוי על הציבור החרדי ומרץ תמשיך באותה מדיניות של חמץ בניתוחים לשינוי מין וכהנא ימשיך את רפורמת הגיור העיקר שהחרדים יהיו בקואליציה

נשלח מהאנדרואיד שלי

אולי תוכל להציג לנו את ההישגים של הנציגות החרדית כחברי הקואליציה אצל ביבי? אצטט את פינדרוס: "אנחנו בורחים מחקיקה דתית". הנציגות החרדית "הפקידה" אצל חברי הבג"ץ את נושא הדת. לדוגמה: הגיור הרפורמי הגיע לשולחן בג"ץ לפני 12 שנה והבג"ץ המתין לנציגות החרדית לפעול בעניין אבל החרדים בכנסת מאמינים בביאת המשיח ולכן הם לא רואים לנכון להשתדל בנושא הדת. הרפורמים לעומתם כנראה פחות מאמינים במשיח ולכן הם לא מסתפקים בלרבוץ בכנסת ולשבת על זרי הדפנה כפי שהחרדים התנהגו. גם החמץ בבתי החולים החרדים לא עשו כלום. מתווה הכותל לרפורמים עבר בראשות הנציגות החרדית. אביא לך ראיה טרייה מהיום: "אריה דרעי כבר מוחל לליברמן ומזמין אותו להצטרף לקואליציה החדשה". "אני זוכרת שדרעי אמר שהוא גמר עם ליברמן" ברור לדרעי שעם ליברמן יהיה חבר בקואליציה לא נוכל לחוקק בענייני הדעת שום דבר, אבל כאמור החרדים בורחים מחקיקה דתית  משום שהם מפנים הדת לבג"ץ.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > והיה אם יהיו בחירות , הסיכויים שיצא משהו טוב דעתכם ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext