|
|
| נשלח ב-12/4/2022 01:03 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  |
| amblin1 כתב: |  | יכולה לעבור את אחוז החסימה אם תהיה נטולת הזויים למינהם.
|
| הסברת יותר טוב מכולם, למה אין סיכוי שמפלגה כזו תצליח. הציבור המקבים המכונה "חרדי", מונע בעיקר משנאת האחר ומרצון להיות שונה ומובדל (וכמובן טוב יותר) מכל האנשים בעולם. כולם הזויים, או לפחות אני הבר סמכא להחליט מי הזוי ומי לא, ומכאן ואילך החיים מאוד פשוטים. הבעיה היחידה עם זה, זה שכשכל אחד חושב שכולם הזויים, לא תוכל לאחד 5 אנשים, ובוודאי לא כמה עשרות אלפים... בזה יכולות רק המפלגות החרדיות הוותיקות, שיודעות לציין אך ורק אחת לכמה שנים ש"כולנו חרדים", ושרק אנחנו נשמעים לרבויסיינו (באשכול סמוך נידון מי החליט מי רבוסיינו), ושרק אם תצביע לנו ולא חלילה תבחר לבד - זו הדרך היחידה להיות ממש לא הזוי ומתעתע. אז כולם מגיעים כמו תתלאך להצביע - לא בעד אף אחד, רק נגד כל ההזויים - ואז אנחנו חזקים ומצליחים; וזו אגב סיבה שרוב חברי הכמסת שלנו הם אנשים דורסניים ומגעילים ואנחנו מתעקשים דווקא עליהם, כי הם פסגת השנאה וההתנשאות (וכשזה מגיע לחקיקה דתית, הם נמנעים, כלשונו של פינדרוס החכם מכל אדם) וזה כל מה שאנחנו צריכים.... |
|
חברי הכנסת שלנו עובדים קשה ועושים עבודת קודש למעננו למען הכלל, ולמען היהדות, ברוכים יהיו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2022 13:50 |
|
| |
רציף, זה נכון אבל ממש לא סותר את האופי שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2022 00:37 |
|
| |
asaf2000
| רציף כתב: |  | | הדיבוק כתב: |  |
|
| הסברת יותר טוב מכולם, למה אין סיכוי שמפלגה כזו תצליח. הציבור המקבים המכונה "חרדי", מונע בעיקר משנאת האחר ומרצון להיות שונה ומובדל (וכמובן טוב יותר) מכל האנשים בעולם. כולם הזויים, או לפחות אני הבר סמכא להחליט מי הזוי ומי לא, ומכאן ואילך החיים מאוד פשוטים. הבעיה היחידה עם זה, זה שכשכל אחד חושב שכולם הזויים, לא תוכל לאחד 5 אנשים, ובוודאי לא כמה עשרות אלפים... בזה יכולות רק המפלגות החרדיות הוותיקות, שיודעות לציין אך ורק אחת לכמה שנים ש"כולנו חרדים", ושרק אנחנו נשמעים לרבויסיינו (באשכול סמוך נידון מי החליט מי רבוסיינו), ושרק אם תצביע לנו ולא חלילה תבחר לבד - זו הדרך היחידה להיות ממש לא הזוי ומתעתע. אז כולם מגיעים כמו תתלאך להצביע - לא בעד אף אחד, רק נגד כל ההזויים - ואז אנחנו חזקים ומצליחים; וזו אגב סיבה שרוב חברי הכמסת שלנו הם אנשים דורסניים ומגעילים ואנחנו מתעקשים דווקא עליהם, כי הם פסגת השנאה וההתנשאות (וכשזה מגיע לחקיקה דתית, הם נמנעים, כלשונו של פינדרוס החכם מכל אדם) וזה כל מה שאנחנו צריכים.... |
|
חברי הכנסת שלנו עובדים קשה ועושים עבודת קודש למעננו למען הכלל, ולמען היהדות, ברוכים יהיו נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מאאאאאד קשה ולכן קשה להם לקלף את ה**** מהכסא
בדיחה שלך?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2022 01:14 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | רציף, זה נכון אבל ממש לא סותר את האופי שלהם. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2022 01:15 |
|
| |
| asaf2000 כתב: |  | asaf2000
| רציף כתב: |  | | הדיבוק כתב: |  |
|
|
חברי הכנסת שלנו עובדים קשה ועושים עבודת קודש למעננו למען הכלל, ולמען היהדות, ברוכים יהיו נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מאאאאאד קשה ולכן קשה להם לקלף את ה**** מהכסא
בדיחה שלך? |
|
אני מניח שמי שמדבר ומכליל הוא הפגום
מצד שני, יש את טבע האדם, שקשה לו לפרוש מהשררה וזה בסדר.מישהו דיבר סרה נגד חבר כנסת אחד שהוא חייב לפרוש כי הוא טעה בעניין חריש, אז מההההה ? אז הוא טעהההה !!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 13/04/2022 01:38:23
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2022 10:58 |
|
| |
| פיינרך כתב: |  | יכולה לעבור את אחוז החסימה אם תהיה נטולת הזויים למינהם.
ראינו כבר את הסרט בכיכובו של פייגלין, לא, תודה. |
|
הנציגים החרדיים הם אלופי עולם בכל מה שקשור לדאגה לפרט אף נציג אחר לא מגיע לקרסוליהם בזה מאידך, כל הפוליטיקה החרדית בנויה על "איך לשפר את תנאי החיים בכלא" ואף אחד, מלבד משה פייגלין, לא מתכנן בכלל לצאת מהכלא. יחי ההבדל הקטן.
|
|
|
|
|