לא מבין איך חרדים מגיבים כך נכון שיעקב התנגד למהלך להרוג את שכם חמור וכו אבל הכזונה יעשה את אחותינו???????????????????? אז מי הטיפש סלש רשע שרוצה לקרוא רחוב על שם שכם בן חמור בעיר התורה והחסידות???? חבראלאך, . , ., .,. תתפקחו
לא מבין איך חרדים מגיבים כך נכון שיעקב התנגד למהלך להרוג את שכם חמור וכו אבל הכזונה יעשה את אחותינו???????????????????? אז מי הטיפש סלש רשע שרוצה לקרוא רחוב על שם שכם בן חמור בעיר התורה והחסידות???? חבראלאך, . , ., .,. תתפקחו
נשלח ב-11/4/2022 02:44
אךטובוחסד כתב:
איש_חשוב כתב:
מעולם לא טענתי את זה רק טענתי שאתה גבר מתחזה, וההתחזות שלך כל כך פתטית.. יותר מידי מתפלק לך לך לשון זכר. עלק "בעלי אומר שכתוב בגמ'".. זלזול באינטלגנציה של חברי הפורום.
הכי מצחיק זה שזו בעיה "להתחזות" כאן.. זה פורום שמיועד להחביא ב"ניק" כל אחד. אני מהמר שיש יותר פרטים לא נכונים ב"אודותיי" מאשר נכונים, גם אצלך וגם אצלי וגם אצל 95% מה"ניקים" כאן. תמיד יש גם 5% אדיוטים..
אז להתפס על זה ש"לך תדע" הוא בכלל זכר, או צומח או דומם.. זה כמו להרגיש חכם מלתקן שגיאת כתיב של ילד בן 8.
במחילה, אל תשווה את כל השטויות שכתוב ב"אודותי", ברור שהניקים חסויים, ואף אחד לא כותב את תחום העבודה האמיתי שלו, הרי אאוטינג נוגד בכלל את חוקת הפורום אבל שאדם כותב כל הזמן בלשון נקבה, ו"בעלי אומר לי", יש בזה סטיה חולנית, לך תדע אינו סתם מתחזה אלא סוטה, והדבר הזה פשוט דוחה ברמות. הוא נשאל כמה פעמים למה כתב בלשון זכר, והתשובה היתה "בעלי נכנס לי לניק וכתב כאן"..
נשלח ב-11/4/2022 01:00
אז ראשית כל אם מחפשים שמות אז קודם ר' חיים ור אהרן ליב שנית כמו שאם יפרסמו את הזוג הזה על במבה נחרים אותו כך צריך להיות גם גאן מי שחושב שהשוטר הציל ולא ברכתו של ר' חיים או לימוד התורה בעיר התורה והחסידות . אז הואר סוג של כופר שאני לא רוצה בכלל להתייחס אליו ומי שמדמה את רחוב הרצל שנקבע בשעתו ע'י כמה פורקי עול לעיריה שנשלטת היום ע'י רוב חרדי הוא משקר את עצמו או שישן בעמידה בקיצור... עם כל הכבוד והערכה לשוטר אני לא רוצה שהבן שלי ישמע וילמד את ההסטוריה שלו ושל פרוצתו
נשלח ב-11/4/2022 00:30
הדיבוק כתב:
איש חשוב טוען שהיא פיתתה אותו מה תגיד על זה?
"שנינו שואלים: הוא פיתה אותה, או היא פיתתה אותו?" (נחמד להיזכר ברבותינו הגששים)
נשלח ב-10/4/2022 23:09
להזכירך שהרחוב המרכזי בבני ברק נקרא על שם מי שפעם אמר "מי יתן לי תלמיד חכם ואנשכנו כחמור.."
מעולם לא טענתי את זה רק טענתי שאתה גבר מתחזה, וההתחזות שלך כל כך פתטית.. יותר מידי מתפלק לך לך לשון זכר. עלק "בעלי אומר שכתוב בגמ'".. זלזול באינטלגנציה של חברי הפורום.
הנוצרי הזה, לפני הכל, הציל ככל הנראה יותר יהודים משאתה תציל כל חייך (מתנצל מראש וחוזר בי, אם אתה איש הצלה וכדומה..) וגם נהרג על כך!
אז הוא, בדעותיו ובדתו, והיא כנ"ל, החליטו כ"ילדים גדולים", בניגוד לתורת ישראל. זה מוריד כהוא זה מגבורתו כמציל נפשות? וזה שהיה עד לא מזמן רחוב על שם "הרצל" המשומד ואף אחד לא קרע את בגדיו בשל כך לא הפריע לך?
סדר עדיפויות זה משהו שחסר למעט מהאנשים.. כמו "טאקט".
הכי מצחיק זה שזו בעיה "להתחזות" כאן.. זה פורום שמיועד להחביא ב"ניק" כל אחד. אני מהמר שיש יותר פרטים לא נכונים ב"אודותיי" מאשר נכונים, גם אצלך וגם אצלי וגם אצל 95% מה"ניקים" כאן. תמיד יש גם 5% אדיוטים..
אז להתפס על זה ש"לך תדע" הוא בכלל זכר, או צומח או דומם.. זה כמו להרגיש חכם מלתקן שגיאת כתיב של ילד בן 8.
נשלח ב-10/4/2022 02:03
מתחרפן כתב:
יש כאלה שמחכים לשלושים כדי להעלות לבית החיים ואתה בא עם התובנות האלה?!