| נשלח ב-19/4/2022 01:57 |
|
| |
זה אמיתי, כנראה, מה הבעיה שלך ?
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 19/04/2022 01:59:02
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2022 23:04 |
|
| |
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 18/04/2022 23:05:28
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 18/04/2022 23:40:10
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2022 22:49 |
|
| |
למה נראה לכם שהבייס של הרבנית קנייבסקי (ובמידה מסוימת גם של ר' חיים בערוב ימיו), שונה בהרבה מהבייס של הרבנים פינטו ואבוחצירא? זה ציבור גדול ומכבוד ויתכן שחלק מהבנים בונים עליו (ואני עדיין חושב שלא זו הייתה המטרה, להפוך את הגרי"ש לבבא, אלא להפוך את ר' שלמה לסוג של ממשיך תורני; אבל לשיטתכם). בכל מקרה זה עניין שלהם, לא נראה לי שתתאבחו אם הם ייכשלו
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2022 20:37 |
|
| |
אני ממש לא בטוח שזה "לא גרע."
לכל משפחות פינטו ואבוחצירא יש "בייס" מזרחי טבעי .שעליו הם יושבים, וזה יכול להתרחב יותר או פחות.
לקנייבסקי אין. קנייבסקי הם פסגת הפסגות של הבועה הבני- ברקית, אין להם התחלה של ממשק טבעי עם הציבור המזרחי. רק שכוחו הגדול של ר' חיים, הביא אנשים מכל העולם אליו.
שרגא שטינמן/גלאי וכו', הצליחו להתפתח בזכות אהדה בתוך הציבור של האברייכים הבני ברקי.
ולמשפ' קנייבסקי ממש אין את זה.
הבייס של שאקי קנייבסקי נמצא רק בטוויטר. אני לא מצליח להבין איך בדיוק זה יכול להתפתח.
המחשבה שאפשר להפוך ל"ר' חיים" רק מסיום בלדרמן+כתבות בjdn זהה למחשבה שאפשר להפוך ל"רב שך" רק מארון זהב בפוניבז+כתבות בכיכר השבת.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2022 18:56 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | לי זה נראה כמו מיתוג לא מוצלח לר' שלמה קנייבסקי, בתקווה שזה יצליח כמו שזה הצליח אצל ר' שרגא שטיינמן. אגב, אני לא חושב שמישהו מהם פחות ראוי מחברו. בכל מקרה, אם מדובר בכל מיני בנשקים שמקבלים קהל ומבטיחים ישועות (כמו שצופה גרשום), אזי לא גרע ממשפחת פינטו ואבוחצירא שאנחנו חיים יפה לצד קיומן. ההבדל היחיד הוא שלבנים/בנות קנייבסקי יש בוודאות זכות אבות ואימהות מפוארת. |
|
יש משהו בזה משפחת קנייבסקי, הנכדים, אישי הציבור ועוד, הפכו את משפחת קנייבסקי ואת הרב קנייבסקי זצ"ל למשהו בסגנון פינטו ובאבא ברוך וכדו',
אכן כבוד גדול
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2022 14:59 |
|
| |
לי זה נראה כמו מיתוג לא מוצלח לר' שלמה קנייבסקי, בתקווה שזה יצליח כמו שזה הצליח אצל ר' שרגא שטיינמן. אגב, אני לא חושב שמישהו מהם פחות ראוי מחברו. בכל מקרה, אם מדובר בכל מיני בנשקים שמקבלים קהל ומבטיחים ישועות (כמו שצופה גרשום), אזי לא גרע ממשפחת פינטו ואבוחצירא שאנחנו חיים יפה לצד קיומן. ההבדל היחיד הוא שלבנים/בנות קנייבסקי יש בוודאות זכות אבות ואימהות מפוארת.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2022 11:35 |
|
| |
מובא בספרים שתפילה במקום בו חי צדיק - מסוגל לקבלת תפילות. כמדומני שהראיה היא מעלית הגג ובן השונמית. הגרש"ז אויערבך התפלל פעם על המדרכה ליד בית משפחת בוקסבוים, בו התגורר הרב מטשיבין בסוף ימיו, כי התבקש להתפלל על יולדת המקשה לילד, ולא הספיק ללכת לכותל, אז התפלל שם - מסיבה זו, שזה מקום המסוגל לקבלת תפילות.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2022 11:19 |
|
| |
זהו השלב הראשון בבניית מיתוג חדש: זה מתחיל בפרסום על קבלת קהל לברכת חג.
השלב השני: הלקוחות יוזמנו לקבלת ברכות וסגולות לרפואה, פרנסה, שידוכים, וזש"ק.
השלב השלישי: יתנהל קמפיין מסיבי לאורך שנים בדבר יעילותן המוכחת של הברכות.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2022 08:56 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2022 07:16 |