בית פורומים בחדרי חרדים

לא נעים להגיד את זה אבל פה מפלגת ימינה צודקת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/4/2022 20:00 לינק ישיר 
לא נעים להגיד את זה אבל פה מפלגת ימינה צודקת

מפלגת ימינה הגיבה לנתניהו: על איזו ממשלת ימין אתה מדבר? כזו שחוטפת 13,000 רקטות מחמאס ומבליגה? שהרגילה את חקלאי הדרום שכל אביב השדות נשרפים? שמשחררת מעל 1000 מחבלים רוצחים? שהפקירה את הנגב והרימה ידיים מול פשיעה בחברה הערבית?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2022 20:53 לינק ישיר 

הבנתי, הכל 'לשם שמיים' 
ולכן הפיתרון  של 'הצדיק' הבנדיט, השקרן, הגנב והנוכל  מרעננה, ללכת לקואליציה עם יאיר לפיד + העבודה + מרץ + רע"מ.  
אתה אדיוט! או מה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2022 21:31 לינק ישיר 

כאדם ש"חי" את תושבי הדרום, יש לי הרבה כעס על המדיניות של ביבי, אבל עדיין אינני מבין במה צדקה מפלגת ימינה. עד כמה שידוע לי, בנט היה אוב השנים חבר בוועדת חו"ב; הוא ידוע כמי שגילה סודות מתוך הוועדה באמצע צוק איתן (המבצע הראשון שניהל ביבי כרה"מ); הוא היה שר הביטחון ולא הוביל שום מדיניות שונה בנושא הפרוטקשן לחמאס ולא בתגובות לטילים. הוא, אגב, השאיר את בני גנץ בתפקיד - כאשר גנץ היה גם אצל ביבי (נעזוב את הצלחותיו כרמטכל, ונעזוב גם את התפקידים של גולן, שהיה סגן הרמטכל באותן תקופות) וחלק מה"הצלחות" האלה רשומות גם על שמו... ובכלל, להגיד שזו המורשת של ביבי זה כמו להגיד שהמורשת של בן גוריון זה האבידות במלחמת השחרור...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2022 12:42 לינק ישיר 

ביבי הוא השמאלני של הימין אבל עדיין בגבולות הימין.
אתה חייב להתמרכז ולשדר מסרים של מרכז בשביל לקחת קולות מהמרכז אחרת אין לך סיכוי לנצח בבחירות. ימין לבד זה לא מספיק כדי לנצח בחירות.
עזה זה חתיכת קוץ במקום רגיש .אין לזה פתרון עכשווי בשנים הקרובות. גם האנשים שגרים שם מסכנים ואין כרגע דרך לשנות זאת . להסתדר עם עזה הפירוש הוא לחפש את הפתרון שהכי פחות גרוע נכון לאותו חודש או שבוע וכל פעם לבחון זאת מחדש .אין ממש פתרון וגם לא צפוי בקרוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2022 12:54 לינק ישיר 
hhaavv

ברכת_החמה כתב:
ביבי הוא השמאלני של הימין אבל עדיין בגבולות הימין.
אתה חייב להתמרכז ולשדר מסרים של מרכז בשביל לקחת קולות מהמרכז אחרת אין לך סיכוי לנצח בבחירות. ימין לבד זה לא מספיק כדי לנצח בחירות.
עזה זה חתיכת קוץ במקום רגיש .אין לזה פתרון עכשווי בשנים הקרובות. גם האנשים שגרים שם מסכנים ואין כרגע דרך לשנות זאת . להסתדר עם עזה הפירוש הוא לחפש את הפתרון שהכי פחות גרוע נכון לאותו חודש או שבוע וכל פעם לבחון זאת מחדש .אין ממש פתרון וגם לא צפוי בקרוב.

לא יפה להרוס ככה לבנאדם באמצע החיים את הרל"ביות שלו...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לא נעים להגיד את זה אבל פה מפלגת ימינה צודקת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext