|
|
| נשלח ב-2/5/2022 10:03 |
|
| |
ח"כ משה גפני: "בנט מכר את נשמתו לשטן, ליועז הנדל".
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2022 10:08 |
|
| |
הוא גם כינה אותו "פוחלץ"
איזה פנינים יוצאים מאנשים שהזיזו להם את הגבינה ולקחו להם את הג'ובים
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2022 16:51 |
|
| |
הניקים המתייפיפים כועסים על גפני, כנראה בגלל שהוא לא דייק בעובדות, בנט נתן את נשמתו לשטן בחינם, ולא מכר לו
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2022 17:04 |
|
| |
אם היה לי ספק האם גפני צדק או לא, באו שני הניקים הראשונים והוכיחו שהוא ללא ספק צודק. אם הם נגד, חייב להיות שהוא בצד הנכון.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2022 18:01 |
|
| |
צמאי חילוניות ופריקת עול, נעשו ראשי המדברים בפורום המצומק שלנו.
השר אסר ללבוש חליפות וכיפות שחורות, המתייגות מיהו חרדי, לשיטתו ההלבשה הדי אחידה הזאת גורמת דוחק ולחץ להרבה משפחות הנמצאות על הקשקש. והם צועקים: הו או, חרדים אנחנו. פלאפוני טרף בידינו, לבוש פרוץ במשפחתנו - ואנחנו חרדים. היידה הנדל, היידה כהנא.
וכשהרב גפני מדגדג למישהו, הם נזעקים בכל כוח. כי האוזן המודרנית רגילה לשמוע רק מילים יפות ומהוקצעות.
גועליים !!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2022 18:22 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | | אם היה לי ספק האם גפני צדק או לא, באו שני הניקים הראשונים והוכיחו שהוא ללא ספק צודק. אם הם נגד, חייב להיות שהוא בצד הנכון. |
|
אההה? כי לפני כן היה לך ספק אם גפני צודק או לא, ואז באו שני הניקים ושינו את דעתך והביאו אותך למסקנה המפתיעה והלא צפויה שזה נורמלי וטבעי שח"כ חרדי בן תורה בן 70 מכנה אנשים פוחלצים.
אצלך המפלגה מעל הכל, מכך נגזרות התגובות שלך.
בעיני יועז הנדל אדם נבזה, אבל לא בגלל הטלפונים הכשרים, ועם זאת זה לא מכובד (ובוודאי לא מכבד את האומר ואת מי שהוא מייצג) להתבטא בשפה ירודה כזו.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2022 01:46 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| hhaavv כתב: |  | | אם היה לי ספק האם גפני צדק או לא, באו שני הניקים הראשונים והוכיחו שהוא ללא ספק צודק. אם הם נגד, חייב להיות שהוא בצד הנכון. |
|
אההה? כי לפני כן היה לך ספק אם גפני צודק או לא, ואז באו שני הניקים ושינו את דעתך והביאו אותך למסקנה המפתיעה והלא צפויה שזה נורמלי וטבעי שח"כ חרדי בן תורה בן 70 מכנה אנשים פוחלצים.
אצלך המפלגה מעל הכל, מכך נגזרות התגובות שלך.
בעיני יועז הנדל אדם נבזה, אבל לא בגלל הטלפונים הכשרים, ועם זאת זה לא מכובד (ובוודאי לא מכבד את האומר ואת מי שהוא מייצג) להתבטא בשפה ירודה כזו. |
|
בהחלט מכובד וראוי לקרוא להנדל פוחלץ ורשע וקיצוני מטורף, זה שמונע מאתנו טלפון כשר, זו כפיה חילונית ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2022 05:07 |
|
| |
אזנם הרגישה ונפשם העדינה של יפי הנפש, אבירי הרגישות לזולת של הפורום, לא מסוגלים להכיל שיש אדם שבאמת כואב לו (במיוחד אם הוא שייך למחנה היריב) ולכן הוא זועק מקירות לבבו, גם לא בצורה הכי פולטקלי קורקט - כפי שהם עצמם היו לבטח נוהגים במקרה דומה, אלא פונים לעוכרי ישראל, מגישים להם לחם ומלח ומושיטים להם את לחיים השנייה באדיבות מנומסת. ורק כדי להסיר לעז - כשכתבתי 'אם' היה לי ספק - התכוונתי כמובן לאילו. לא היה לי ספק לרגע.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2022 11:31 |
|
| |
תחסוך ממני את גלגולי העיניים והדמגוגיה למקרה ולא הבנת (ואני בספק שאכן כך) לא על כבודו של יועז הנדל אני חס. יועז הנדל ראוי לכל בוז אפשרי, ועם זאת אין זה סותר שזה לא חכם (וגם לא משרת את הציבור שהוא מייצג בתור יו"ר יהדות התורה) מצד גפני לקרוא לו בפומבי בכינוי "פוחלץ".
אני רוצה להזכיר לך ולקוראים שבעבר הלא רחוק רבני דגל התורה (יפי הנפש האלו עם האוזן הרגישה) נזפו בח"כ גפני על שימוש בסגנון מילים שאינו ראוי.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2022 18:41 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | תחסוך ממני את גלגולי העיניים והדמגוגיה למקרה ולא הבנת (ואני בספק שאכן כך) לא על כבודו של יועז הנדל אני חס. יועז הנדל ראוי לכל בוז אפשרי, ועם זאת אין זה סותר שזה לא חכם (וגם לא משרת את הציבור שהוא מייצג בתור יו"ר יהדות התורה) מצד גפני לקרוא לו בפומבי בכינוי "פוחלץ".
אני רוצה להזכיר לך ולקוראים שבעבר הלא רחוק רבני דגל התורה (יפי הנפש האלו עם האוזן הרגישה) נזפו בח"כ גפני על שימוש בסגנון מילים שאינו ראוי.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2022 21:37 |
|
| |
תשאל את רבני דגל התורה, הם יסבירו לך שיש עוד אופציות חוץ מרוצח או פוחלץ
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2022 02:16 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | תשאל את רבני דגל התורה, הם יסבירו לך שיש עוד אופציות חוץ מרוצח או פוחלץ |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2022 10:17 |
|
| |
באופן אישי, אני חושב שגפני חייב אבל חייב ללמוד דבר או שניים על כבוד הזולת, וזה ממש לא מתחיל ונגמר בימים האחרונים או אצל איזה הנדל. עם זאת, הנדל הוא באמת סמרטוט שכל מה שיש בו זה העבר הצבאי והמראה משובב הנפש שלו, והיה צריך איזה טיפש שיכניס מחט בבלון הזה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2022 14:31 |
|
| |
לכל אדם יש מעלות וחסרונות. סגנון דיבורו של גפני אינו ממעלותיו. ולא בכדי העמיד הרב שך בראש דגה"ת את הרב רביץ ז"ל ולא את גפני.
גם חה"כ סמוטריץ לא ניחן בסגנון דיבור ראוי. בלשון המעטה. ולמרות זאת הוא זוכה לתמיכה אדירה בציבור שלו, בשל ההבנה שמכלול כישוריו ויכולותיו עולה על חסרונותיו.
במכלול הרכיבים, גפני הוא אדם שיכולותיו ומעלותיו , גוברים על חסרונו.
למותר לציין שאם היה יושב כאן דגלאי אובססיבי כמו מיודענו, היה ניתן לפתוח כל יום אשכול על יציאותיהם של הח"כים האגודאיים לדורותיהם.
לעומתו, השר הנדל, יש לו מעלה חשובה- מראהו ההדור. וכל היתר ........
קחו רק כדוגמית את ההתבטאות שלו ב"התנצלות" לכתב ערוץ 7 שהותקף בכנס תקווה חדשה, כי "התוקפים עשו כך כי הם היו בעברם פעילי הליכוד". בואו, זה שווה 15 גרעפסים של גפני.
תוקן על ידי פצקו ב- 08/05/2022 15:10:55
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2022 00:16 |
|
| |
פצקו כהרגלו נאמן למפלגה בכל מחיר, אי לכך מגיב באובססיביות לגופו של איש, כל שאר התגובה היא אמנם לגופם של דברים אבל היא בדרך אגב.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|