| נשלח ב-2/5/2022 22:19 |
|
| |
כתבה הערב בערוץ 13 על הגנן האנס
הגיע הזמן לפרסם שמות ותמונות של כל הסוטים האלו, וגם של מי שמגן עליהם! לטענת הורים בבית וגן, ההגנה הזו מגיעה עד לשכת ראש העיר!!! https://13tv.co.il/item/news/domestic/crime-and-justice/pedo_jerusalem-903025500/ נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2022 22:20 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2022 22:40 |
|
| |
כרגע מגינים על הילדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2022 22:42 |
|
| |
סיפור מזעזע, אם כי התנהלות המשטרה מול החשוד והחשדות הכבדים נראית קצת תמוהה ברמה שאתה מתחיל לפקפק אולי משהו בסיפור לא כפי שנראה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2022 22:43 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | כרגע מגינים על הילדים. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2022 01:10 |
|
| |
ציטוטים מהכתבה שבקישור שבראש האשכול:
הילדים הרכים, בני חמש ושש, נלקחו לחדר אפל. שם הם אמורים היו ללמוד את אותיות האל"ף-בי"ת, אבל את מה שהתרחש שם באמת - הם סיפרו בחדר החקירות...
"אימא, אני לא יכול לספר כי הוא יהרוג אותי"
'הרב היה צועק עלינו, מרביץ לנו, היה כזה אכזר, הוא הכריח אותי לעשות דברים'.
הדם רותח ! ! ! על זוועה כזו צריך להפוך את העולם ! ! !
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2022 06:42 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
הילדים הרכים, בני חמש ושש, נלקחו לחדר אפל. שם הם אמורים היו ללמוד את אותיות האל"ף-בי"ת, אבל את מה שהתרחש שם באמת - הם סיפרו בחדר החקירות...
הדם רותח ! ! ! על זוועה כזו צריך להפוך את העולם ! ! ! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2022 23:59 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
|
הזוועה היותר גדולה היא שגם פה הסתירו זמן רב את כל הסיפור.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2022 06:46 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  |
| אךטובוחסד כתב: |  |
|
הזוועה היותר גדולה היא שגם פה הסתירו זמן רב את כל הסיפור.
|
|
מה זה פה?
|
|
פה, זה אומר שבעוד לא מעט מקרים אחרים, היו שידעו ושתקו או השתיקו (עסקנים ורבנים). נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2022 00:06 |
|
| |
"לא נסתתר": רב חשוד בעבירות מין בילדים - ההורים דורשים לפרסם את שמו
26 במאי 2022 כאן חדשות | עשרות הורים הפגינו בירושלים במחאה על איסור פרסום זהותו של רב שמלמד בגן ילדים, ונעצר לפני כחודשיים בחשד לעבירות מין בילדים, ומאז שוחרר. ההורים טוענים שיש עוד מקרים, ופרסום שמו יוביל לעדויות נוספות נגדו. כתבתה של ורד פלמן, מתוך חדשות הערב 26.05.22
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2022 14:04 |
|
| |
שופט בית המשפט השלום ארנון איתן החליט כעת לבטל את צו איסור הפרסום על שמו של מלמד בחיידר שחשוד בתקיפה מינית בילדים. בשבוע שעבר הפגינו עשרות אמהות חרדיות מול בית המשפט בעניין, ולמעלה מ-7000 חתמו על עצומה הקוראת לפרסם את פרטיו. החשוד ערער למחוזי
ובערת הרע מקרבך
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2022 18:49 |
|
| |
אריאלה שטרנבך: מרדכי שולמן בן 25 מירושלים, הוא המורה החשוד בפגיעה מינית בילדים בני 5 ו6 בגן ילדים בירושלים. יותר מ15 תלונות הוגשו נגדו. שופט המחוזי אוהד גורדון כתב בהחלטתו בבקשת חדשות13 ״טיב המקרים הנחקרים ומספרם מחדדים את חשיבות הפרסום כאמצעי להגברת הזהירות״ ״בחקירתו הראשונה קשר עצמו למקרים אחרים של תקיפת קטינים והודה כי צופה בתכנים פדופיליים וחווה עוררות מינית״ עבד בלפחות שלושה מוסדות של קטינים

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 10/06/2022 19:20:17
|
|
|
|
|