|
|
| נשלח ב-5/5/2022 21:41 |
|
| |
ממשלת בנט = הבדיחה הגדולה על שפל הציונות
ממשלה שבה מודים בריש גלי שאם נפעל נגד האוייב , אזיי ידידו של האוייב יפיל לנו את הממשלה . כך נראה שלטון ישראל ב2022 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2022 22:01 |
|
| |
בנט: אני מבין את מה שאתם אומרים. מותר לכם לומר את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2022 00:01 |
|
| |
בנט: מנענו בחירות חמישיות
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2022 15:57 |
|
| |
הרעיון של קואליציה בין יהודים למרצחים נהגתה כבר לפני שנים על ידי דה-האן המנוח.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2022 16:19 |
|
| |
| מאירקה99 כתב: |  | הרעיון של קואליציה בין יהודים למרצחים נהגתה כבר לפני שנים על ידי דה-האן המנוח. |
|
כי גם זו היתה דרך לנצח מרצחים, כשהמטרה היתה לגרום להם להפסיק לרצוח ולא מאבק שליטה לאומי מטופש. והיום, מה? המנצור שלכם יכול להעלות שק ואפר על כריסו במחאה מכאן ועד עזה. מי ישמע לו?
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי פיינשמקער ב- 06/05/2022 16:19:51
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2022 18:11 |
|
| |
.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2022 23:01 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  | | מאירקה99 כתב: |  | הרעיון של קואליציה בין יהודים למרצחים נהגתה כבר לפני שנים על ידי דה-האן המנוח. |
|
כי גם זו היתה דרך לנצח מרצחים, כשהמטרה היתה לגרום להם להפסיק לרצוח ולא מאבק שליטה לאומי מטופש. והיום, מה? המנצור שלכם יכול להעלות שק ואפר על כריסו במחאה מכאן ועד עזה. מי ישמע לו?
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי פיינשמקער ב- 06/05/2022 16:19:51 |
|
זה בדיוק מה שחושב היום עופר כסיף שיושב איתם במפלגה, ומירב מיכאלי שיושבת איתם בקואליציה. החשיבה הזו לא השתנתה, רק שכיום אנחנו רואים את התוצאות
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2022 23:13 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  | ממשלה שבה מודים בריש גלי שאם נפעל נגד האוייב , אזיי ידידו של האוייב יפיל לנו את הממשלה . כך נראה שלטון ישראל ב2022 נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
סתם שאבין, אם יש איזו תופעה מגוכחת זה מראה על שפל של כל המפעל? נניח, המצב של שאול המלך, עם רוח רעה ובן שמעדיף את החבר שלו על פני המלוכה של אביי ושלו עצמו - מלמדת על השפל ח"ו של נבואת שמואל? האם המצב של דוד, שהורג את אוריה על ידי יואב והורג את יואב בגלל שפיכות דם ולא בונה את בית המקדש כי הוא בעצמו דם הרבה שפך - מראה את השפל של מלכות דוד? האם המצב של שלמה, שבונה את בית המקדש ורוצה חבנות מולו בית ע"ז בקרן עיטם - מראה את השפל של בית המקדש? האם המצב של אחאב, שהורג את נביאי ה' ועושה עסקה עם אליהו וכשהוא נופל הוא רוצה להרוג אותו כשהמצד הבן שלו תומך בעובדיהו שהוא בכלל אב הבית של אחאב - מראה את השפל של מלכות ישראל? האם המצב של האדמור מבעלזא, שהבטיח לחסידיו שקט אם לא יעלו לארץ, ובסוף כולם מתו חוץ ממנו שעלה לארץ - מראה את השפל של מוסד האדמורות? רק תסביר את הלוגיקה שלך...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2022 14:56 |
|
| |
מסכן מאירקה99, להצדיק את המחדלים האיומים של המחנה שלו, הוא נזקק להרחיק עד לעסקן דהאן שייצג פלג קיצוני שעד היום נוסע לאיראן....
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2022 16:18 |
|
| |
| שוקולד_תות כתבה: |  | מסכן מאירקה99, להצדיק את המחדלים האיומים של המחנה שלו, הוא נזקק להרחיק עד לעסקן דהאן שייצג פלג קיצוני שעד היום נוסע לאיראן.... |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|