בית פורומים בחדרי חרדים

ועד הרבנים פתח קרן למשפחת חבקוק, שהאב יונתן הי''ד נרצח אתמול באלעד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/5/2022 13:03 לינק ישיר 
ועד הרבנים פתח קרן למשפחת חבקוק, שהאב יונתן הי''ד נרצח אתמול באלעד

*הוקם קרן לסייע ל-5 יתומי הקדוש רבי יונתן חבקוק (אחינו) הי"ד שנרצח אמש בפיגוע באלעד*

*עוד לפני ההלווויה של בעלה יונתן ע"ה, מבקשת אשתו לימור חבקוק פונה אל כל אחד ואחת בבקשה קורעת לב*: "יונתן היה המפרנס היחיד בבית, נשארתי לבד עם חמשת ילדיי שהם כל עולמי, אני מבקשת ממכם אנא תנו לנו כתף בשעה קשה זו, שנוכל לעבור את זה בשלום, אני דואגת איך אוכל לגדל את ילדיי לבד" לא נוכל להשיב את פנייתם ריקם, בשעה קשה זו ניתן את הכל ללימור והילדים הקטנים שידעו שהם לא לבד, שעם ישראל איתם בשעה זו. וה' יעזור שלא ישמע עוד שוד ושבר, ונזכה לגאולה השלימה במהרה אמן.

לבקשת האלמנה מצווה לשתף ולסייע ככל הניתן:
https://www.vaadharabanim.co.il/fund/6210//?utm_source=news-6210-1&utm_medium=6210-1

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2022 13:49 לינק ישיר 

נעילה כתב:
כבודם של הקדושים הי"ד ומשפחותיהם הקדושות גבוה מעל גבוה ודבר לא ישיב את האבידות הקשות מנשוא, אבל למה תמיד יש גוף מפוקפק כלשהו הקופץ בראש ומנצל תבהלה ציבורית?!
הרשויות וביטוח לאומי יספקו את כל צרכי המשפחות ברווח כחוק וכנהוג.

הרשויות לא מספקות הכול, ממש לא,

אבל אני ממש לא סומך על 'ועד הרבנים' שיעביר להם כסף,

היו בו קרנות שהכסף נעלם באיזשהוא מקום..... ואכמ"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2022 13:45 לינק ישיר 

מוזר.. אולי מפרנס עיקרי אבל לא יחיד. הגב' עובדת כעו"ס בבני ברק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2022 13:20 לינק ישיר 

כבודם של הקדושים הי"ד ומשפחותיהם הקדושות גבוה מעל גבוה ודבר לא ישיב את האבידות הקשות מנשוא, אבל למה תמיד יש גוף מפוקפק כלשהו הקופץ בראש ומנצל תבהלה ציבורית?!
הרשויות וביטוח לאומי יספקו את כל צרכי המשפחות ברווח כחוק וכנהוג.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ועד הרבנים פתח קרן למשפחת חבקוק, שהאב יונתן הי''ד נרצח אתמול באלעד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext