בית פורומים בחדרי חרדים

למה כל השבת היה הליקופטר מעל אלעד?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/5/2022 01:01 לינק ישיר 
למה כל השבת היה הליקופטר מעל אלעד?

ובקרקע אתה לא רואה שוטר או חייל לרפואה אם קורה משהואז בשביל מה שיגע אותנו כל השבת

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2022 20:14 לינק ישיר 
לבחירתכם

עיבל כתב:

נכון יש לי תקציב ביטחון כמו לפרזיטים שאני לא יודע מה עשו כל הזמן הזה במקום שרק נס היה שהם לא חזרו להמשיך בטבח הנוראי . מי היה עוצר אותם? ההליקופטר או כוחות הביטחון שישנו בשמירה?

(1) עוד לא נבראו כוחות הביטחון שימנעו כל פיגוע ויעצרו מייד כל מחבל לאחר כל פיגוע.

(2) על כל פיגוע שהתרחש היו עשרות שנמנעו הודות למודיעין, פעולות שטח ומעצרים. לא אחת סיכנו חיילי צה"ל את נפשם בפעולות מנע בגדה שכנראה לא נשמרו בזכרונך. פעולות אמיצות ומסוכנות אלה אולי כבר היצילו את חייך יותר מפעם אחת.

(3) למי אתה קורא "פרזיטים"? לנערים שהוצאו מקן משפחתם, אומנו להיות חיילים, והם מחרפים את נפשם כדי להגן עליך? בחורים צעירים בשגרה מפרכת של אימונים ופעילות מבצעית הם "פרזיטים" בעיניך? כשהם יוצאים ללכוד מחבלים בג'נין אזי לדעתך הם בחופשה על חשבונך?

דיברתי על הקודקודים [החלולים ולא על הקודשים]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2022 18:47 לינק ישיר 

האם יש לנו שוטה מתחרה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2022 18:33 לינק ישיר 

לבחירתכם כתב:

נכון יש לי תקציב ביטחון כמו לפרזיטים שאני לא יודע מה עשו כל הזמן הזה במקום שרק נס היה שהם לא חזרו להמשיך בטבח הנוראי . מי היה עוצר אותם? ההליקופטר או כוחות הביטחון שישנו בשמירה?

(1) עוד לא נבראו כוחות הביטחון שימנעו כל פיגוע ויעצרו מייד כל מחבל לאחר כל פיגוע.

(2) על כל פיגוע שהתרחש היו עשרות שנמנעו הודות למודיעין, פעולות שטח ומעצרים. לא אחת סיכנו חיילי צה"ל את נפשם בפעולות מנע בגדה שכנראה לא נשמרו בזכרונך. פעולות אמיצות ומסוכנות אלה אולי כבר היצילו את חייך יותר מפעם אחת.

(3) למי אתה קורא "פרזיטים"? לנערים שהוצאו מקן משפחתם, אומנו להיות חיילים, והם מחרפים את נפשם כדי להגן עליך? בחורים צעירים בשגרה מפרכת של אימונים ופעילות מבצעית הם "פרזיטים" בעיניך? כשהם יוצאים ללכוד מחבלים בג'נין אזי לדעתך הם בחופשה על חשבונך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2022 14:16 לינק ישיר 
לבחירתכם

מלח_דק כתב:
כי לא אתה חיפשת אותם.
אם אתה היית מחפש אותם היית בטח מוצא אותם תוך דקה.
כי אתה גבר שבגברים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2022 13:51 לינק ישיר 

אם ככה התביעה עליך.
למה לא חיפשת אותם בכוחותיך האדירים?
איך נתת ל2 רוצחים להסתובב חופשי כשאתה יכול ברגע אחד לתפוס אותם?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2022 13:47 לינק ישיר 

כי לא אתה חיפשת אותם.
אם אתה היית מחפש אותם היית בטח מוצא אותם תוך דקה.
כי אתה גבר שבגברים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2022 13:44 לינק ישיר 
לבחירתכם

אז אם בסוף הם היו ביער ואלפי כוחות ביטחון סרקו אותו 
איך לא תפסו אותם אחרי שעתים במקום 40 שעות מהאויר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2022 07:55 לינק ישיר 

אם אתה לא רואה חיילים הם בטח לא שם.
העלו את המסוק רק כדי להפריע למנוחת השבת שלך.

אני חייב לשאול, בן כמה אתה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למה כל השבת היה הליקופטר מעל אלעד?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext