בית פורומים בחדרי חרדים

האם הממשלה נמנעת מלהילחם בטרור כדבעי משום שהיא נתמכת ע"י מפלגה ערבית?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/5/2022 01:12 לינק ישיר 
האם הממשלה נמנעת מלהילחם בטרור כדבעי משום שהיא נתמכת ע"י מפלגה ערבית?

אני מתארת לעצמי שחלקכם חושבים שזה המצב. אך האם נתניהו שלא היה זקוק לתמיכה של מפלגה ערבית להישרדותו הפוליטית נלחם בטרור בצורה יותר תקיפה?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 08/05/2022 01:26:17

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2022 01:21 לינק ישיר 

אל תספר לקב"ה כמה גדולות הצרות שלך ...

תספר לצרות שלך כמה גדול הקב"ה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2022 01:38 לינק ישיר 

נתניהו אולי רצה לחסל את סינואר אבל לרוב זה קרה בזמן מבצע צבאי כשהוא היה מוסתר היטב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2022 02:14 לינק ישיר 

השנה ברמאדן היו פחות מעצרי מנע של מחבלים, ככה כתוב בהמודיע, אין ספק שזה בגלל ממשלת בנט והערבים שלו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2022 07:42 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
אני מתארת לעצמי שחלקכם חושבים שזה המצב. אך האם נתניהו שלא היה זקוק לתמיכה של מפלגה ערבית להישרדותו הפוליטית נלחם בטרור בצורה יותר תקיפה?

שאלות של "אם". לדעתי ביבי מראש לא התכוון להקים ממשלה עם עבאס, ובוודאי לא רק על סמך עבאס. הוא רק השאיר את המלחמה לסמוטריץ כדי לצאת נחמד עם כל הצדדים. ובכל מקרה, אני כן חושב שעם כל הביקורת כל ממשלות ביבי, ממשלה צולעת ומשוגעת כמו הנוכחית לא קמה והלוואי שלא תקום. זה לא בגלל הפחד מעבאס אלא שהפחד מעבאס הוא תירוץ אחד מתוך רבים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2022 09:06 לינק ישיר 

רציף כתב:

השנה ברמאדן היו פחות מעצרי מנע של מחבלים, ככה כתוב בהמודיע, אין ספק שזה בגלל ממשלת בנט והערבים שלו

בהמודיע היה כתוב השבת הרבה שטויות.
למשל בכתבה של משה מיכאל צורן על העיר אריאל, היה כתוב ומצוטט שהעסקת ערבים היא זאת שמונעת פיגועים,
כאשר הפיגוע באלעד הוכיח בדיוק ההיפך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2022 12:15 לינק ישיר 

תכלס, מה היה נמנע על ידי אי העסקת הכתבים של המודיע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2022 18:33 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

שאלות של "אם". לדעתי ביבי מראש לא התכוון להקים ממשלה עם עבאס, ובוודאי לא רק על סמך עבאס. הוא רק השאיר את המלחמה לסמוטריץ כדי לצאת נחמד עם כל הצדדים. ובכל מקרה, אני כן חושב שעם כל הביקורת כל ממשלות ביבי, ממשלה צולעת ומשוגעת כמו הנוכחית לא קמה והלוואי שלא תקום. זה לא בגלל הפחד מעבאס אלא שהפחד מעבאס הוא תירוץ אחד מתוך רבים
לחשוב שביבי לא התכוון מלכתחילה להקים ממשלה עם עבאס זו חשיבה שמתאימה לילדי גן. איש לא היה מאשים את ביבי אם הוא היה אומר מה שאמר לפיד בסיבוב הקודם: "לא נקים ממשלה עם הזועביז" עם כל הצער שבדבר אין להתעלם מזה שלביבי נתניהו יש "זכויות יוצרים "של ממשלת בנט...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 08/05/2022 18:46:51

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האם הממשלה נמנעת מלהילחם בטרור כדבעי משום שהיא נתמכת ע"י מפלגה ערבית?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext