| נשלח ב-9/5/2022 20:02 |
|
| |
למה עכשיו חברי הכנסת החרדיים מיהדות התורה עושים שטויות....
שאלה קשה,
מה קרה שחברי הכנסת מיהדות התורה החליטו בימים האחרונים,
שהם מתנהגים כמו ילדים קטנים,
ועושים שטויות של טירונים בפוליטיקה,
זה התחיל עם חבר הכנסת 'משה גפני'
שהלך להגיש חוק לפני שבועיים, לפיו מחזיקי כלבים ישלמו הון עתק על החזקתם,
כאשר כל חילוני שומע מידי יום בתשקורת, שהוא עושה 'מצווה גדולה' שהוא מחזיק כלב בביתו.
זה רק יצר שנאה לחרדים,
זה המשיך איתו היום, כשהוא חגג יום הולדת 70 שנה, בהשתתפות פעילה של יאיר לפיד (לא טעות)
לא עם חברי הכנסת החרדיים כולם כאחד במסיבה משותפת אלא עם אויבי החרדים,
כשאריה דרעי מפגין נגדו כשהוא אוסר על נציגי ש"ס (בחוכמה רבה) להגיע לשם.
לפני כמה ימים, הלך חבר הכנסת ישראל אייכלר ודיבר נגד נתניהו, בצורה חריפה,
הוא הרוויח מזה משהו? הציבור החרדי הרוויח מזה משהו?
רק שנאה לחרדים של מעל מיליון מצביעי הליכוד ונתניהו,
אחר כך בניגוד לאינטרס החרדי הכללי,
הוא הודיע לכוולם שהוא תומך בעליזה בלוך, בבחירות הבאות,
למה?
מישהו חרדי בבית שמש רוצה אותה?
ראש עיר חרדי לא יהיה יותר טוב לבית שמש?
לבסוף חבר הכנסת פינדרוס התלהב כשהוא עם בחורי ישיבה מישיבה קטנה, ששמה 'נהורה'
ודיבר כשהתשקורת מצטטת (כמובן לא מדוייק) 'החלום שלי לפוצץ את בית המשפט העליון'
אחר כך הוא הוא התנצל, בצורה עוד יותר גרועה,
הדברים שאמרתי נאמרו בפאנל סאטירי ובהומור. אין בכוונתי לפגוע בשלטון החוק ולערער על סמכותו של בית המשפט העליון. אני מתנצל אם דבריי הובנו שלא כשורה.
וגרם נזק אדיר לציבור החרדי.
מה גורם לנציגים החרדים לעשות שטויות?
אני חושב שעיתונאים חילונים גוררים אותם לאווירה שבה הם עושים שטויות,
ואני חושב וגם מבקש מהיועצים הפרלמנטריים שלהם,
תשמרו על הנציגים שלכם שלא יעשו שטויות ! ! !
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2022 18:57 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | למה עכשיו חברי הכנסת החרדיים מיהדות התורה עושים שטויות....
|
|
תיקנתי לך....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2022 15:09 |
|
| |
כנראה השיעמום אוכל אותם, באין ג'וב שימלא להם את סדר היום
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2022 10:32 |
|
| |
מאז הסיפור עם גפני וראש העיר של פתח תקווה שאמר לו להתנקם בפלג, ירד לי ממנו. ואין לי ציפיות ממנו בכלל.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2022 08:47 |
|
| |
מצטרף לדברי פותח האשכול, לעיתים כל כך כואב לראות את חלקם של חברי הכנסת החרדיים משתטים, ועושים טעויות של טירונים.
אתם מייצגים את הציבור החרדי בבית המחוקקים, תייצגו אותם בכבוד, הפסיקו לנקום ולהתנהג בטיפשות.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2022 21:37 |
|
| |
רעיונוביץ תיקון קטן. משפטי ההבהרה וההתנצלות שציטטת מפינדרוס, הינם מחשבון טוויטר מזוייף.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2022 21:18 |
|
| |
יועץ למשטרה .יועץ לחברי הכנסת... ועל זה נאמר : כנגד ארבעה בנים דיברה תורה אחד חכם ואחד שחושב את עצמו חכם... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2022 21:07 |
|
| |
לגבי בית שמש, אני מכיר כמה (חרדים) משם, רובם הצביעו לאבוטבול כמצוות הגדוילים, אבל הרוב (המכריע) מהרוב עשו זאת כמצווים ועושים בעל כורחם למרות שחשבו שעליזה בלוך תהיה טובה יותר, לדברי אחד מהם שהיה בשיחת תושבים עם גפני לפני הבחירות הסיבה היחידה למצוות הגדוילים היא חישובים ארציים על הסכמים בין המפלגות החרדיות של עיר תמורת עיר וכדומה לגבי השאר, נראה שאכן נזרקה מינות בחברי הכנסת מיהדות התורה ושכחו שהמצווה הגדולה ביותר היא תמיכה בקיר"ה והדחת תופס השלטון הזמני ולכן מעזים להרהר בתרחישים אחרים ולהעלות בדעתם שיש אינטרסים אחרים, ולמרות שיש כאלו שמהפכים בזכותם ומביאים תירוצים ושיקולים שונים כבר אמר ר' חיים מבריסק שנעבעך אפיקורס הוא אפיקורס, וה' הטוב והקיר"ה ירחמו
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2022 20:35 |
|
| |
לרעיונוביץ': אני חושב שפינדרוס דווקא נתן את יריית הפתיחה למערכת הבחירות, שתראה מי ה"מחנה הנאור" שמוכן שפקידים בלתי נבחרים ינהלו את חייו, ומי שייך למחנה שרוצה "לקחת את גורלו בידיו", וכבומרנג זה דווקא יחזק את הימין (כמובן אם יהיה לנציגיו שכל להפסיק עם משחקי ה"ממלכתיות") כי די ברור איפה רוב העם נמצא...
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|