נהרגו פה 19 יהודים ממתקפות טרור אכזריות ורצחניות תוך תקופה קצרה
אבל את אף אחד זה כמעט לא עניין, אך מנגד עיתונאית זרה שבחרה להיכנס לתוך לוע הטרור נהרגה (עדיין לא ברור מאיזה אש) גורמת לרעד בכל אמצעי התקשורת ובממשלה
למה דמה אדום יותר מ-19 אחים יהודים?
נשלח ב-11/5/2022 19:26
חריף_ומקשה כתב:
מוסי רז הוא חלאה מטונפת. תומך טרור על מלא.
מרגיז אותי איך כל פעם עיתונאים ועסקנים חרדים מתרגשים מדבריו כאשר הוא מצדד בעמדה החרדית הבדלנית נגד חוק הגיוס וחוקים\תקנות ששוללים קצבאות\הטבות למי שאינם ממצים כושר השתכרות וכדומה:
מוסי רז: "אני בעד ברית עם החרדים ולא עם ליברמן" - קול ברמה
ח"כ מוסי רז מתחייב: לא אתן לפגוע בחרדים - כיכר השבת
בעייני, כשחלאה כזו תומכת בך, אז אתה צריך לעשות חשבון נפש מה לא בסדר אצלך. כי הוא תומך בכל מה שרע. ונגד כל מה שטוב.
ואיך כל זה קשור לכאן? סתם נזכרת מזה?
מדובר כאן הרי ב19 יהודים שנרצחו, חלקם חילונים חלקם דתיים וחרדים
נשלח ב-11/5/2022 15:06
כי אנחנו בגלות, והלכה היא בידוע שעשיו (וישמעאל) שונא ליעקב.
מרגיז אותי איך כל פעם עיתונאים ועסקנים חרדים מתרגשים מדבריו כאשר הוא מצדד בעמדה החרדית הבדלנית נגד חוק הגיוס וחוקים\תקנות ששוללים קצבאות\הטבות למי שאינם ממצים כושר השתכרות וכדומה:
מוסי רז: "אני בעד ברית עם החרדים ולא עם ליברמן" - קול ברמה
ח"כ מוסי רז מתחייב: לא אתן לפגוע בחרדים - כיכר השבת
בעייני, כשחלאה כזו תומכת בך, אז אתה צריך לעשות חשבון נפש מה לא בסדר אצלך. כי הוא תומך בכל מה שרע. ונגד כל מה שטוב.
נשלח ב-11/5/2022 13:23
מילא על הערבים ועל העולם אין לי יותר מידי קושיות אבל למה יהודים מזויפים בתוכינו שתקו כשנהרגו 19 אנשים בכוונה תחילה, לא שמעת את קולם ברמה בושה, יהודים הנמצאים בצד האויב הערבי, פתאום פותחים את הפה.
מוסי רז חבר כנסת מטעם מרצ הגיב לאירוע: "העיתונאית שירין אבו עאקלה נורתה הבוקר למוות בעת עבודתה במחנה הפליטים ג'נין. כך נראה הכיבוש".
זהבה גלאון יו"ר מרצ לשעבר מסרה: "כתבת אל-ג'זירה נורתה למוות במחנה הפליטים ג'נין, וכבר דו"צ טוען באופן לא רשמי, שייתכן שהיא נורתה ע"י פלסטינים. זו לא הפעם הראשונה שדו"צ אינו מוסר לציבור מידע מהימן על פעילות הצבא. מה הוא חושב שכך הם מגינים על החיילים? הם לא. הם מגינים על פשע".
נשלח ב-11/5/2022 11:14
1. את לפיד ושות' יותר מעניין מה יאמר העולם מאשר מה יהיה גורל היהודים. 2. 19 נרצחים יהודים לא מסכן את ממשלת השמאל פלסטין, מות העיתונאית נראה בעיניו כמשהו שעלול לסכן.
נשלח ב-11/5/2022 11:05
את מי מעניין אמת וצדק, פופוליזם זה שם המשחק בעולם, הכל מכור מראש, אם איזה עיתונאית ערביה מטונפת התפגרה זוהי עוד הזדמנות להאשים את ישראל ברצח למרות שהערבים רצחו, ואילו קדושי עליון שמתו על כלום עבאס המלוכלך לא מגנה ואין צריך לומר אבו מאזען ראש רוצחי העולם בגיבוי של רבין ביילין פרס עזניה וכל ממשיכי דרכם הנלוזה עד ימינו אנו, וזה מותר כי דם יהודי הפקר, ותולי בנט ויהיר לפיד במקום לומר את מה שכתבת בצעקות רמות הם מזמינים את הערבים לדון ולדון. בקיצור, רק ביאת משיח תפטור אותנו ממדינת "ישראל" ותביא דעת נכונה בעולם.