בית פורומים בחדרי חרדים

דגל פלסטין במאה שערים אסור, דגלי פלסטין בלוד מותר, מדוע?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/5/2022 13:58 לינק ישיר 
דגל פלסטין במאה שערים אסור, דגלי פלסטין בלוד מותר, מדוע?

היום תתקיים בלוד צעדת ערבים לרגל שנה לשומר החומות:

במשטרה מבקשים לתקן האיסור הוא על רעולי פנים, דגלי פלסטין אושרו לנשיאה לאורך המצעד (אור רביד)

במאה שערים מישהו תלה השבוע דגל פלסטין, המשטרה פשטה בכוחות גדולים על מנת להסירו.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2022 09:19 לינק ישיר 

הבעי'ה היא שאותם דגלי פלסטין מרססים בקירות בתים שועלים קטנים עם סוייסלך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2022 23:55 לינק ישיר 

לפני שבוע וחצי צעדו במאה שערים עם דגלי פלסטין והמשטרה לא מנעה מהם, ואין לי ספק שגם עכשיו תלויים שם דגלים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2022 17:17 לינק ישיר 

יאיר נתניהו צייץ

היום באוניברסיטת תל אביב. בנט, שקד, סער, ליברמן ולפיד מוכרים את המדינה לתנועה האסלאמית והרשימה המשותפת

תמונה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2022 14:56 לינק ישיר 

את דגלי אשף מותר להניף ובגדול, עשרות דגלי אשף  !   באוניברסיטת תל אביב,

הנה סרטון מהאוניברסיטה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2022 14:49 לינק ישיר 

את דגל ישראל מותר להניף????????

הנה מה שכותבת חברת הכנסת דיסטל

1. הסטודנט חמזי סעיד ניסה להכנס היום לאונ׳ בן גוריון עם דגל ישראל, אבל הקב״ט אסר עליו.
2. המקרה הזה מצטרף לעוד עשרות מקרים שהגיעו ללשכתי מצד סטודנטים מכל המוסדות האקדמאים ברחבי הארץ, מצפון ועד דרום, שחווים רדיפה ודיכוי בשל היותם ציונים.
3. הנה כמה דוגמאות מייצגות:

בבית ברל, סטודנט הוכה כי הניף דגל ישראל מחלון חדרו במעונות. בבצלאל, סטודנט כתב לי שבוע שעבר שהוא פוחד להגיע לקמפוס, כי הוא מסומן כציוני וחש מאוים על ידי סטודנטים שהביעו תמיכה במחבל מבני ברק שרצח 5 אנשים. באונ׳ העברית, אסור להסתובב עם דגל ישראל ללא מתן אישור מראש.ביום חמישי האחרון, באותה אונ׳, סטודנטים ערבים צעקו ברחבי הקמפוס ״לא רוצים לראות ציונים״. הבוקר, באונ׳ תל אביב, פעילי ״אם תרצו״ הותקפו ונפצעו, רק כי הניפו דגלי ישראל. 4. ניסיתי לסייע למצוקת הסטודנטים הציונים דרך חקיקה (תיקון חוק הדגל), אבל ממשלת עשר מעלות ימינה שללה את הצעת החוק הזאת על הסף. ערכתי גם כנס מיוחד בכנסת עבור הסטודנטים המותקפים והמבוהלים ופרסמתי את העדויות המזוויעות שלהם בכל פלטפורמה אפשרית. 5. נראה לי כרגע, שהדבר הכי אפקטיבי יהיה לתת לכם את מספר הטלפון של היועץ הפרלמנטרי שלי. קוראים לו אברהם והוא מגויס לחלוטין למטרה. כל סטודנט ציוני שחש מאוים או מותקף או מבוהל, מוזמן לפנות אליו ואני אעשה ככל שביכולתי לסייע. אל תהססו לפנות אליו והפיצו את המספר ככל שאפשר כדי שכל הסטודנטים ידעו שיש להם כתובת והם לא לבד. זה המספר: 0526280799
6. זוהי שעת חרום, בה האיסלאם הקיצוני כובש באלימות (ולא פעם בעזרת הסגל) את מוסדות האקדמיה של המדינה הציונית היחידה בעולם. גאה בכל הסטודנטים שנלחמים בגאווה עבור זהותם ולא נכנעים לאלימות ולהסתה. ותזכרו תמיד - אני כאן בשבילכם.

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 15/05/2022 14:53:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2022 08:50 לינק ישיר 

אפיקטוזין

לתלות בובות של חיילים ולשמוח כשהם מתים זה יותר גרוע מכל מה שעושים שונאי ישראל

ומה לעשות כשאתה רואה את אחים שלך מאחלים למותך ומרימים דגל של מי ששונאים אותך זה הרבה יותר כואב

רק חבל שלא מתייחסים אליהם בדיוק כמו שמתייחסים לערבים בהפגנות (עם כדורי גומי ורימוני הלם)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2022 20:48 לינק ישיר 

אם חפצי חיים אנחנו , את אלה וגם אלה הייתי משפד כפשוטו. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2022 17:15 לינק ישיר 

מהשחושבים כתב:

ערבי שרוצה ומאחל שיהודים ימותו זה בסדר

אבל יהודי שרוצה ומאחל שיהודים ימותו זה לא בסדר?

על זה נאמר מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו

א. שקרן, הם לא מייחלים שיהודים ימותו

ב. גם אם כן, הדגל הוא לא אקט שקורא להריגת יהודים, גם אם לדעתך הקמת מדינה פלסטינית תגרום לכך

ג. הנפת דגל במקום שיש חשש סביר להתססה ואלימות נגד יהודים - מותר, הנפה במקום שאין חשש קל שיגרום לאלימות - אסור?

נ. ב.
החוק הזה מטופש, זה דגל רשמי של הרשות הפלסטינית, גם נציגי מדינת ישראל נפגשים ומצטלמים מולו, זה לא אמור להיות שונה מכל דגל זר אחר, כולל דגל איראן.
אני מעדיף שהמעוניינים יתלו את הדגל כדי שאוכל לדעת מיהם מאויביי ולהיזהר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2022 15:32 לינק ישיר 

עולם הפוך ממש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2022 15:20 לינק ישיר 

אני לא מתייחס לנקודת המבט של מי שתלה את הדגל (אנו הרי יודעים מי זה החומר האנושי הזה), אלא על הטיפול המשטרתי של שומרי ואוכפי החוק, על האיפה ואיפה, על הרפיסות כאן מול הנחישות שם, על הסיקור התקשורתי השלילי כשמדובר במאה שערים לעומת היחס לשימוש של ערבים בדגל פלסטין בערי מדינת ישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2022 14:23 לינק ישיר 

ערבי שרוצה ומאחל שיהודים ימותו זה בסדר

אבל יהודי שרוצה ומאחל שיהודים ימותו זה לא בסדר?

על זה נאמר מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > דגל פלסטין במאה שערים אסור, דגלי פלסטין בלוד מותר, מדוע?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext