| נשלח ב-16/5/2022 23:43 |
|
| |
יששששש! חוק הורדת מסים למשפחות עובדות עבר בכנסת!
רה"מ בנט בטלגרם:
חוק הורדת מסים למשפחות עובדות עבר בקריאה שלישית!
הבטחנו להוריד מסים. הערב קיימנו!
אם אתם הורים שעובדים לפרנסתם, תהיו זכאים להפחתת מס בשווי של עד 5,300 ש"ח למשפחה עבור כל ילד בגיל 6-12.
ברמה אישית אני חייב לומר שאני מאושר שאנחנו מקלים על משפחות שעובדות לפרנסתן ותורמות למשק.
ישראל חזרה לעבוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2022 20:43 |
|
| |
כוונתי ב"מקצוע אקדמאי מכובד" הייתה למקצוע ייצרני בתחום המדעים המדויקים. זה לא חייב להיות דווקא הייטק. זה יכול להיות גם בתחום הנדסת בנייה או חשמל. וכמובן מקצועות בתחום הרפואה. אלו מקצועות שיש להם ביקוש, והמשכורות הרבה מעל הממוצע. כמובן שבהייטק המשכורות עוד יותר גבוהות.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2022 18:06 |
|
| |
להכובס - אתה צודק, במיוחד לגבי עבודות כפיים שמכניסים לפעמים הכנסה מכובדת בס"ד (אבל הרבה פעמים שחורה גם ככה:)). אבל נראה לי שחריף מכוון למשהו אחר ממך, היות ומדגיש את חשיבות ה"מקצוע האקדמי המכובד" שפחות תואם את המודל שאתה מדבר עליו ודי סותר אותו (היות ולדברי חריף ה"מקצוע אקדמי המכובד" רק הוא הדרך האולטימטיבית לפרנסה ברווח ולא עבודת כפיים שבדרך כלל לא דורשת תואר אקדמי...)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2022 17:16 |
|
| |
הכובס1
מי שעובד בעבודה אחת אכן כך, אך בזמנינו רבים שעובדים בעבודות נוספות, בשעות אחה"צ,
רבים שעובדים במקצוע כמו חשמלאות נגרות מיזוג אויר, ועובדים כמות שעות יחסית קטנה ומשתכרים משכורת של למעלה מ12000 ש"ח בממוצע שזה אומר בעונה יותר וברגיל פחות.
רבים עובדים בעבודות שתוך כדי עובדים בעבודה נוספת דרך הטלפון,
ורבים רוצים לעשות כל מיני השתדלויות לקבל תלושי שכר גובהים וכדומה על ידי עבודה קשה ודוק
| מצדרביעי כתב: |  | לחריף:
אתה מוציא לנו אתעיניים בהכרזתך בראש חוצות על כך שאתה עובר את סף המס:)
חח זה כבר מזמן לא סוד כאן, שתשלומי המס שלי מיד חודש בחודשו גבוהים מאוד מאוד. עשיתי השתדלות, התאמצתי ולמדתי מקצוע אקדמאי מכובד, ובסייעתא דשמייא יש לי פרנסה בשפע. ממליץ לכול הצעירים שעדיין יכולים: לכו ללמוד מקצוע אקדמאי מכובד, ובעז"ה יהיה לכם פרנסה בשפע.
שים לב, שבעלי הכנסה נמוכה יקבלו הרבה יותר במענק השנתי של "מס הכנסה שלילי".
סתם מעניין, אפשר לשאול איזה "מקצוע אקדמי מכובד" למדת, והאם יש עוד מקצועות שמכניסים בהם בדרך כלל הכנסה מכובדת חוץ מתחומי ההייטק? פשוט לפי מה שאני יודע, כמעט כל חרדי צעיר שיש לו כמה ילדים בלעה"ר וחלקם עד גיל 5 וכו' לא מגיע בקלות כל כך לשלם מיסים, (אא"כ הוא בתחומי ההייטק כאמור, אבל עובד מדינה/מורה/עו"ד/רו"ח/כלכלן וכו' לא ירוויחו את הסכומים האלו בקלות, רק אחרי שנות ניסיון וקידום)... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2022 13:43 |
|
| |
מצדרביעי
| חריף_ומקשה כתב: |  | לחריף:
אתה מוציא לנו אתעיניים בהכרזתך בראש חוצות על כך שאתה עובר את סף המס:)
חח זה כבר מזמן לא סוד כאן, שתשלומי המס שלי מיד חודש בחודשו גבוהים מאוד מאוד. עשיתי השתדלות, התאמצתי ולמדתי מקצוע אקדמאי מכובד, ובסייעתא דשמייא יש לי פרנסה בשפע. ממליץ לכול הצעירים שעדיין יכולים: לכו ללמוד מקצוע אקדמאי מכובד, ובעז"ה יהיה לכם פרנסה בשפע.
|
|
סתם מעניין, אפשר לשאול איזה "מקצוע אקדמי מכובד" למדת, והאם יש עוד מקצועות שמכניסים בהם בדרך כלל הכנסה מכובדת חוץ מתחומי ההייטק? פשוט לפי מה שאני יודע, כמעט כל חרדי צעיר שיש לו כמה ילדים בלעה"ר וחלקם עד גיל 5 וכו' לא מגיע בקלות כל כך לשלם מיסים, (אא"כ הוא בתחומי ההייטק כאמור, אבל עובד מדינה/מורה/עו"ד/רו"ח/כלכלן וכו' לא ירוויחו את הסכומים האלו בקלות, רק אחרי שנות ניסיון וקידום)...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2022 13:00 |
|
| |
יש המון חרדים שעוברים את רף המס,
יש המון חרדים שיכולים לעבור את סף המס ולא עובדים עןד עבודה בגלל המס,
ויש הרבה חרדים שיהנו מהחוק הזה בכל מיני צורות מצורות שונות....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2022 10:18 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | לחריף:
אתה מוציא לנו אתעיניים בהכרזתך בראש חוצות על כך שאתה עובר את סף המס:) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2022 09:47 |
|
| |
לחריף:
אתה מוציא לנו את העיניים בהכרזתך בראש חוצות על כך שאתה עובר את סף המס:)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2022 09:25 |
|
| |
זה ממש חוק מןעיל, במיוחד לחרדים עובדים
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2022 08:05 |
|
| |
חוק פופוליסטי משהו. השכבות הנמוכות ונשים גם ככה לא מגיעים לרף המס. היה מועיל יותר אם אפשר היה לנייד נקודות זיכוי מהאישה לבעל.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2022 03:15 |
|
| |
אם דוברמן מתגאה במשהו זה אומר א. שכנראה זה בכלל שקר ולא יקרה, מקסימום תוך 48 שעות ב. כנראה שזה משהו שכבר הממשלה הקודמת החליטה עליו ג. זה רע ליהודים
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2022 01:14 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | רה"מ בנט בטלגרם:
חוק הורדת מסים למשפחות עובדות עבר בקריאה שלישית!
הבטחנו להוריד מסים. הערב קיימנו!
אם אתם הורים שעובדים לפרנסתם, תהיו זכאים להפחתת מס בשווי של עד 5,300 ש"ח למשפחה עבור כל ילד בגיל 6-12.
ברמה אישית אני חייב לומר שאני מאושר שאנחנו מקלים על משפחות שעובדות לפרנסתן ותורמות למשק.
ישראל חזרה לעבוד.
|
| הטבה של עד ל 440 שקל ל 2 בני זוג יחד שעובדים. 220 לחודש הטבה למי שעובד וקורע את עצמו ויש לו ילד בגיל מתאים. לא שזה רע, אבל זה לעג לרש..
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2022 23:52 |
|
| |
אביגדור ליברמן @AvigdorLiberman כעת הסתיימה ההצבעה על מתן תוספת למענק העבודה למשתכרי שכר נמוך ומתן נקודות זיכוי למשפחות עובדות. נתניהו וחבריו הצביעו נגד, נגד מי? לא נגד הממשלה והקואליציה אלא נגד קרוב למיליון אזרחים שהכנסה נוספת של אלפי שקלים בשנה יכולה להיות קריטית עבורם. העיקר שהצלחנו והעברנו את החוק החשוב הזה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2022 23:45 |
|
| |
לילדים עד גיל 6 היה את "נטו כחלון" ועכשיו לילדים עד גיל 12 יש את "נטו ליברמן" מעניין האם בהמשך לילדים עד גיל 18 יהיה גם "נטו *****" כלשהו?
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 16/05/2022 23:45:47
|
|
|
|
|