|
|
| נשלח ב-20/5/2022 02:06 |
|
| |
דבר_תורה
| גשרהמיתרים כתב: |  | לכל המגיבים שהיו או לא היו בהר אחה"צ. אני הייתי בהר בלילה כשהיה עדיין "מסודר", והציבור שנדחס במקום ע"י מאבטחים ושוטרים בלי סיבה, רק כדי לייסם איזו תזה של מישהו שהציבור צריך לנוע בגלים ולכן סחטו את הממתינים שעות בלי שום הגיון. עם אטימות שגובלת ברשעות בזמן שכמות האנשים שהצליחו להגיע היתה כה מועטה. והייתי החל מהצהריים בזמן הפריצה ועד לסיום לאחר השקיעה, התמונה שראיתי שונה לחלוטין ממה שמנסים לתאר כאן. א. הפריצה היתה די ספונטנית ולא איזה ארגון מחתרתי משומן, תמכו בזה ופעלו ממש עמך ישראל מכל החוגים ודי שמחו שהסיוט עומד להסתיים. כמובן שבשולי אירוע כזה יש ילדים וקיצונים שנגררים לזנב בשוטרים הנמלטים. ב. המראה של הכניסה הראשונית לציון, זה מראה על הכמיאה שהיה לציבור שהמתין. אבל זה היה לזמן קצר, מיד השליטו סדר ע"י סדרנים מתנדבים ועובדי אהל הרשב"י. שהמשיכו לשמור על הסדר עד הלילה. ג. במשך שעות לאחר מכן, אזור הציון התנהל בסדר מופתי, בחצר היו ריקודים ללא תזמורת מתוך שמחה פנימית ואמיתית. ובתוך הציון הנתהל נחש ללא גדרות ומי שרצה לגשת לציון למספר דקות עשה זאת והזיזו אותו לאחר כמה דקות ברגישות ולא בברוטליות, כשרוב רובו של הציבור עבר בקצב איטי ויצא. אגב, מישהו דאג להביא כל הזמן הספקה לסדרנים של בקבוקי מים אישיים והם חילקו לציבור תוך מתן הוראות. העיד לי אדם מבוגר שניסה להכנס לציון וראה את התור וחשש שלא יוכל לחזור ולכן ויתר, לאחר כשעה המלצתי לו שוב להכנס, פגשתי אותו לאחר חצי שעה שהוא זורח, אומר שב"ה היה בפנים ואמר בניחותא כמה פרקי תהילים ומרגיש מאושר ועילאי. ד. מיד לאחר התקפלות המשטרה הם ניתקו את החשמל לציון, הפסיקו את פעולת המזגנים וכיבו את האור, האם זה לא נקמה תינוקית ומסוכנת, עשו את זה אלו שכל הזמן סיבנו אותנו שהם דואגים לשלום הציבור. ה. מוביל לנקמה הבאה, הפסקת התחבורה מכל הארץ, בכדי לנסות לשסע חלק מהציבור בחלק אחר, מקווה שהציבור יבין בדיוק מי כאן התנהל כבריון ומציק לו בכל הזדמנות ומי רק עזר לו להחזיר מעט מהמגיע לו. ו. תובנה אחת שאני מקווה שייסמו לשנים הבאות, בחצר הציון הציבור רוצה לרקוד מתוך דביקות וללא מווזיקה מחרישת אוזניים. ממליץ לועדת החקירה שעדיין יושבת משנה שעברה, לצפות בסרטי האבטחה החל משעה לאחר הפריצה ולראות איך הענינים צריכים להתנהל. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ד.פ.ח.ח.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 02:38 |
|
| |
| גשרהמיתרים כתב: |  |
לכל המגיבים שהיו או לא היו בהר אחה"צ.
אני הייתי בהר בלילה כשהיה עדיין "מסודר", והציבור שנדחס במקום ע"י מאבטחים ושוטרים בלי סיבה, רק כדי לייסם איזו תזה של מישהו שהציבור צריך לנוע בגלים ולכן סחטו את הממתינים שעות בלי שום הגיון. עם אטימות שגובלת ברשעות בזמן שכמות האנשים שהצליחו להגיע היתה כה מועטה.
והייתי החל מהצהריים בזמן הפריצה ועד לסיום לאחר השקיעה, התמונה שראיתי שונה לחלוטין ממה שמנסים לתאר כאן.
א. הפריצה היתה די ספונטנית ולא איזה ארגון מחתרתי משומן, תמכו בזה ופעלו ממש עמך ישראל מכל החוגים ודי שמחו שהסיוט עומד להסתיים.
כמובן שבשולי אירוע כזה יש ילדים וקיצונים שנגררים לזנב בשוטרים הנמלטים.
ב. המראה של הכניסה הראשונית לציון, זה מראה על הכמיאה שהיה לציבור שהמתין. אבל זה היה לזמן קצר, מיד השליטו סדר ע"י סדרנים מתנדבים ועובדי אהל הרשב"י. שהמשיכו לשמור על הסדר עד הלילה.
ג. במשך שעות לאחר מכן, אזור הציון התנהל בסדר מופתי, בחצר היו ריקודים ללא תזמורת מתוך שמחה פנימית ואמיתית. ובתוך הציון הנתהל נחש ללא גדרות ומי שרצה לגשת לציון למספר דקות עשה זאת והזיזו אותו לאחר כמה דקות ברגישות ולא בברוטליות, כשרוב רובו של הציבור עבר בקצב איטי ויצא. אגב, מישהו דאג להביא כל הזמן הספקה לסדרנים של בקבוקי מים אישיים והם חילקו לציבור תוך מתן הוראות.
העיד לי אדם מבוגר שניסה להכנס לציון וראה את התור וחשש שלא יוכל לחזור ולכן ויתר, לאחר כשעה המלצתי לו שוב להכנס, פגשתי אותו לאחר חצי שעה שהוא זורח, אומר שב"ה היה בפנים ואמר בניחותא כמה פרקי תהילים ומרגיש מאושר ועילאי.
ד. מיד לאחר התקפלות המשטרה הם ניתקו את החשמל לציון, הפסיקו את פעולת המזגנים וכיבו את האור, האם זה לא נקמה תינוקית ומסוכנת, עשו את זה אלו שכל הזמן סיבנו אותנו שהם דואגים לשלום הציבור.
ה. מוביל לנקמה הבאה, הפסקת התחבורה מכל הארץ, בכדי לנסות לשסע חלק מהציבור בחלק אחר, מקווה שהציבור יבין בדיוק מי כאן התנהל כבריון ומציק לו בכל הזדמנות ומי רק עזר לו להחזיר מעט מהמגיע לו.
ו. תובנה אחת שאני מקווה שייסמו לשנים הבאות, בחצר הציון הציבור רוצה לרקוד מתוך דביקות וללא מווזיקה מחרישת אוזניים.
ממליץ לועדת החקירה שעדיין יושבת משנה שעברה, לצפות בסרטי האבטחה החל משעה לאחר הפריצה ולראות איך הענינים צריכים להתנהל.
|
|
אני מסכים איתך כמעט בהכל, במיוחד במה שכתבת על השעות שמהשקיעה והלאה. הגעתי להר אחרי השקיעה ופשוט נהנתי מכל רגע. לא נכנסתי לציון בשעות המלאות כי אני לא רואה הבדל גדול בין זה לבין קומה מעל או בחוץ.. וגם שלדעתי חשש סכנה בהחלט יש שם ברגע שהפתח היחיד ליציאה הוא מהצד האחורי, כי את כל הפתחים האחרים למרפסת הכנהנים סגרו ואת מדרגות הברזל פשוט חתכו. הריקודים בחצר היו נפלאים גם ללא מוזיקה (אם כי לא ממש הייתי רוצה שזה יהיה כך יום שלם), והסדרנים של הארגון החרדי עשו עבודה מעולה (העלתי איתי חבילת מים שמסרו לי למטה) בהמשך הערב היתה הדלקה יפה של ר' צבי מאייר זילברברג למטה במושב, ובסביבות 12 בלילה הגיע האדמור מתו"א וערך מעמד הדלקה קצר על גג הציון, כשבהמשך הוא נכנס למערה להתפלל. כעת שקט ורגוע נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 02:51 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | רציף, תמיד אתה מנסה להכיל ולהבין כל מיני התנהגויות מוזרות ואף עוולות אכזריות.
מה קרה שהיום משתחררים לך כאלו פנינים על "קלגסי" המשטרה ה"רוצחים" וכו' ??
שמא חטפת היום מאיזה שוטר מהלומה הגונה ? |
|
עובדה שהמשטרה הם בגדר רוצחים. יש כל הזמן סיפורים ועדויות על המשטרה. החל מפשעים בשנה שעברה עד פשעים של נגמרים - היום הזה, ודווקא נגד החרדים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 03:11 |
|
| |
לכל המגיבים שהיו או לא היו בהר אחה"צ.
אני הייתי בהר בלילה כשהיה עדיין "מסודר", והציבור שנדחס במקום ע"י מאבטחים ושוטרים בלי סיבה, רק כדי לייסם איזו תזה של מישהו שהציבור צריך לנוע בגלים ולכן סחטו את הממתינים שעות בלי שום הגיון. עם אטימות שגובלת ברשעות בזמן שכמות האנשים שהצליחו להגיע היתה כה מועטה.
והייתי החל מהצהריים בזמן הפריצה ועד לסיום לאחר השקיעה, התמונה שראיתי שונה לחלוטין ממה שמנסים לתאר כאן.
א. הפריצה היתה די ספונטנית ולא איזה ארגון מחתרתי משומן, תמכו בזה ופעלו ממש עמך ישראל מכל החוגים ודי שמחו שהסיוט עומד להסתיים.
כמובן שבשולי אירוע כזה יש ילדים וקיצונים שנגררים לזנב בשוטרים הנמלטים.
ב. המראה של הכניסה הראשונית לציון, זה מראה על הכמיאה שהיה לציבור שהמתין. אבל זה היה לזמן קצר, מיד השליטו סדר ע"י סדרנים מתנדבים ועובדי אהל הרשב"י. שהמשיכו לשמור על הסדר עד הלילה.
ג. במשך שעות לאחר מכן, אזור הציון התנהל בסדר מופתי, בחצר היו ריקודים ללא תזמורת מתוך שמחה פנימית ואמיתית. ובתוך הציון הנתהל נחש ללא גדרות ומי שרצה לגשת לציון למספר דקות עשה זאת והזיזו אותו לאחר כמה דקות ברגישות ולא בברוטליות, כשרוב רובו של הציבור עבר בקצב איטי ויצא. אגב, מישהו דאג להביא כל הזמן הספקה לסדרנים של בקבוקי מים אישיים והם חילקו לציבור תוך מתן הוראות.
העיד לי אדם מבוגר שניסה להכנס לציון וראה את התור וחשש שלא יוכל לחזור ולכן ויתר, לאחר כשעה המלצתי לו שוב להכנס, פגשתי אותו לאחר חצי שעה שהוא זורח, אומר שב"ה היה בפנים ואמר בניחותא כמה פרקי תהילים ומרגיש מאושר ועילאי.
ד. מיד לאחר התקפלות המשטרה הם ניתקו את החשמל לציון, הפסיקו את פעולת המזגנים וכיבו את האור, האם זה לא נקמה תינוקית ומסוכנת, עשו את זה אלו שכל הזמן סיבנו אותנו שהם דואגים לשלום הציבור.
ה. מוביל לנקמה הבאה, הפסקת התחבורה מכל הארץ, בכדי לנסות לשסע חלק מהציבור בחלק אחר, מקווה שהציבור יבין בדיוק מי כאן התנהל כבריון ומציק לו בכל הזדמנות ומי רק עזר לו להחזיר מעט מהמגיע לו.
ו. תובנה אחת שאני מקווה שייסמו לשנים הבאות, בחצר הציון הציבור רוצה לרקוד מתוך דביקות וללא מווזיקה מחרישת אוזניים.
ממליץ לועדת החקירה שעדיין יושבת משנה שעברה, לצפות בסרטי האבטחה החל משעה לאחר הפריצה ולראות איך הענינים צריכים להתנהל.
|
|
מקומם של הקיצונים הפושעים הגזלנים הרשעים האגואיסטיים האלו בכלא . כל הכבוד למשטרה שבזכותה לא ראו הרבה נשים עם מטפחות השחורות/ צבעוניות עם עגלות לא הגיעו שתמיד היו דוחפות את כולן ונתקעות שעות בציון ללא התחשבות בגלל רשעות ואגואיסטיות שלהם הרבה אנשים לא הגיעו לציון הרבה סבלו רק בגלל הרשע שלהם הם יזכרו לדראון עולם רוע ורשע עד עולם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 08:01 |
|
| |
לא מצליח להבין את אחי החרדים שכל הזמן מלבים בין סיקריקים לבין המשטרה םשוט תבינו שהמשטרה נגדנו זה מזעזע מה שהלך שם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 09:14 |
|
| |
לכל המגיבים שהיו או לא היו בהר אחה"צ. אני הייתי בהר בלילה כשהיה עדיין "מסודר", והציבור שנדחס במקום ע"י מאבטחים ושוטרים בלי סיבה, רק כדי לייסם איזו תזה של מישהו שהציבור צריך לנוע בגלים ולכן סחטו את הממתינים שעות בלי שום הגיון. עם אטימות שגובלת ברשעות בזמן שכמות האנשים שהצליחו להגיע היתה כה מועטה. והייתי החל מהצהריים בזמן הפריצה ועד לסיום לאחר השקיעה, התמונה שראיתי שונה לחלוטין ממה שמנסים לתאר כאן. א. הפריצה היתה די ספונטנית ולא איזה ארגון מחתרתי משומן, תמכו בזה ופעלו ממש עמך ישראל מכל החוגים ודי שמחו שהסיוט עומד להסתיים. כמובן שבשולי אירוע כזה יש ילדים וקיצונים שנגררים לזנב בשוטרים הנמלטים. ב. המראה של הכניסה הראשונית לציון, זה מראה על הכמיאה שהיה לציבור שהמתין. אבל זה היה לזמן קצר, מיד השליטו סדר ע"י סדרנים מתנדבים ועובדי אהל הרשב"י. שהמשיכו לשמור על הסדר עד הלילה. ג. במשך שעות לאחר מכן, אזור הציון התנהל בסדר מופתי, בחצר היו ריקודים ללא תזמורת מתוך שמחה פנימית ואמיתית. ובתוך הציון הנתהל נחש ללא גדרות ומי שרצה לגשת לציון למספר דקות עשה זאת והזיזו אותו לאחר כמה דקות ברגישות ולא בברוטליות, כשרוב רובו של הציבור עבר בקצב איטי ויצא. אגב, מישהו דאג להביא כל הזמן הספקה לסדרנים של בקבוקי מים אישיים והם חילקו לציבור תוך מתן הוראות. העיד לי אדם מבוגר שניסה להכנס לציון וראה את התור וחשש שלא יוכל לחזור ולכן ויתר, לאחר כשעה המלצתי לו שוב להכנס, פגשתי אותו לאחר חצי שעה שהוא זורח, אומר שב"ה היה בפנים ואמר בניחותא כמה פרקי תהילים ומרגיש מאושר ועילאי. ד. מיד לאחר התקפלות המשטרה הם ניתקו את החשמל לציון, הפסיקו את פעולת המזגנים וכיבו את האור, האם זה לא נקמה תינוקית ומסוכנת, עשו את זה אלו שכל הזמן סיבנו אותנו שהם דואגים לשלום הציבור. ה. מוביל לנקמה הבאה, הפסקת התחבורה מכל הארץ, בכדי לנסות לשסע חלק מהציבור בחלק אחר, מקווה שהציבור יבין בדיוק מי כאן התנהל כבריון ומציק לו בכל הזדמנות ומי רק עזר לו להחזיר מעט מהמגיע לו. ו. תובנה אחת שאני מקווה שייסמו לשנים הבאות, בחצר הציון הציבור רוצה לרקוד מתוך דביקות וללא מווזיקה מחרישת אוזניים. ממליץ לועדת החקירה שעדיין יושבת משנה שעברה, לצפות בסרטי האבטחה החל משעה לאחר הפריצה ולראות איך הענינים צריכים להתנהל. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אז אחרי שסגרו את הכניסה להר בגללכם יכלתם להישאר שם בביטחה ולחגוג על חשבון כל אלה שחיכו בחניונים? מכל ההמלצות שעלו כאן על ידי כל הגאונים זה בוודאי המתווה המוצלח ביותר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 09:33 |
|
| |
ירו_שלמי
| YYona כתב: |  | | גשרהמיתרים כתב: |  |
לכל המגיבים שהיו או לא היו בהר אחה"צ. אני הייתי בהר בלילה כשהיה עדיין "מסודר", והציבור שנדחס במקום ע"י מאבטחים ושוטרים בלי סיבה, רק כדי לייסם איזו תזה של מישהו שהציבור צריך לנוע בגלים ולכן סחטו את הממתינים שעות בלי שום הגיון. עם אטימות שגובלת ברשעות בזמן שכמות האנשים שהצליחו להגיע היתה כה מועטה. והייתי החל מהצהריים בזמן הפריצה ועד לסיום לאחר השקיעה, התמונה שראיתי שונה לחלוטין ממה שמנסים לתאר כאן. א. הפריצה היתה די ספונטנית ולא איזה ארגון מחתרתי משומן, תמכו בזה ופעלו ממש עמך ישראל מכל החוגים ודי שמחו שהסיוט עומד להסתיים. כמובן שבשולי אירוע כזה יש ילדים וקיצונים שנגררים לזנב בשוטרים הנמלטים. ב. המראה של הכניסה הראשונית לציון, זה מראה על הכמיאה שהיה לציבור שהמתין. אבל זה היה לזמן קצר, מיד השליטו סדר ע"י סדרנים מתנדבים ועובדי אהל הרשב"י. שהמשיכו לשמור על הסדר עד הלילה. ג. במשך שעות לאחר מכן, אזור הציון התנהל בסדר מופתי, בחצר היו ריקודים ללא תזמורת מתוך שמחה פנימית ואמיתית. ובתוך הציון הנתהל נחש ללא גדרות ומי שרצה לגשת לציון למספר דקות עשה זאת והזיזו אותו לאחר כמה דקות ברגישות ולא בברוטליות, כשרוב רובו של הציבור עבר בקצב איטי ויצא. אגב, מישהו דאג להביא כל הזמן הספקה לסדרנים של בקבוקי מים אישיים והם חילקו לציבור תוך מתן הוראות. העיד לי אדם מבוגר שניסה להכנס לציון וראה את התור וחשש שלא יוכל לחזור ולכן ויתר, לאחר כשעה המלצתי לו שוב להכנס, פגשתי אותו לאחר חצי שעה שהוא זורח, אומר שב"ה היה בפנים ואמר בניחותא כמה פרקי תהילים ומרגיש מאושר ועילאי. ד. מיד לאחר התקפלות המשטרה הם ניתקו את החשמל לציון, הפסיקו את פעולת המזגנים וכיבו את האור, האם זה לא נקמה תינוקית ומסוכנת, עשו את זה אלו שכל הזמן סיבנו אותנו שהם דואגים לשלום הציבור. ה. מוביל לנקמה הבאה, הפסקת התחבורה מכל הארץ, בכדי לנסות לשסע חלק מהציבור בחלק אחר, מקווה שהציבור יבין בדיוק מי כאן התנהל כבריון ומציק לו בכל הזדמנות ומי רק עזר לו להחזיר מעט מהמגיע לו. ו. תובנה אחת שאני מקווה שייסמו לשנים הבאות, בחצר הציון הציבור רוצה לרקוד מתוך דביקות וללא מווזיקה מחרישת אוזניים. ממליץ לועדת החקירה שעדיין יושבת משנה שעברה, לצפות בסרטי האבטחה החל משעה לאחר הפריצה ולראות איך הענינים צריכים להתנהל. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אז אחרי שסגרו את הכניסה להר בגללכם יכלתם להישאר שם בביטחה ולחגוג על חשבון כל אלה שחיכו בחניונים? מכל ההמלצות שעלו כאן על ידי כל הגאונים זה בוודאי המתווה המוצלח ביותר. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זה מה שהמשטרה רצתה, היא עשתה ענישה שאפילו אי אפשר לקרוא לה 'קולקטיבית' - כי הענישו דוקא את מי שלא 'פשע' ומי שפרץ הרוויח. זה שאנשים פרצו לא היה אמור לגרום לה לסגור את ההר, זה לא הועיל לבטיחות ולא לשום דבר, זה הועיל רק כדי שאלה שנתקעו יאשימו את מי שנכנס - סוג של הפרד ומשול.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 10:00 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | ירו_שלמי
| YYona כתב: |  | | גשרהמיתרים כתב: |  |
|
אז אחרי שסגרו את הכניסה להר בגללכם יכלתם להישאר שם בביטחה ולחגוג על חשבון כל אלה שחיכו בחניונים? מכל ההמלצות שעלו כאן על ידי כל הגאונים זה בוודאי המתווה המוצלח ביותר. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זה מה שהמשטרה רצתה, היא עשתה ענישה שאפילו אי אפשר לקרוא לה 'קולקטיבית' - כי הענישו דוקא את מי שלא 'פשע' ומי שפרץ הרוויח. זה שאנשים פרצו לא היה אמור לגרום לה לסגור את ההר, זה לא הועיל לבטיחות ולא לשום דבר, זה הועיל רק כדי שאלה שנתקעו יאשימו את מי שנכנס - סוג של הפרד ומשול. |
|
לא המשטרה החליטה על המתווה הזה, ואתה צודק שזה לא הוגן, לא הבנתי רק למה אתה חושב שזה לא הועיל לבטיחות שלא הכניסו עוד אלפים בזמן שהציון פרוץ ומפוצץ באנשים. וחוץ מהבטיחות, כל החוויות מהסדר המופתי שהיה שם לא קשורות לזה שהיה שם פחות דוחק? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 11:44 |
|
| |
הסדר המופתי הושג אולי כי הסדרנים היו 'משלנו'. ולא היה מזיק אם עוד כמה אלפים היו מצטרפים, בשלב זה היה מדובר במקסימום עשר עשרים אלף. את הכוחות העצומים שהביאו היו יכולים להשקיע בלשמור קצת מבחוץ. אבל לוותר לגמרי על מה שקורה בהר ולשמור רק על האירוע שעשו - מה ההגיון בזה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 13:21 |
|
| |
אני רואה כאן את סך הכל של האירועים - המשטרה הוכיחה, יותר נכון, ניסתה להוכיח והצליחה חלקית, שהיא שולטת על החרדים, כופפה להם את היד באחד האירועים החשובים של השנה, היא שולטת, היא מחליטה, היא מווסתת, והחרדים יצייתו לה
בסדר זה לא הלך להם לגמרי ובסוף המשטרה התקפלה והזדנבה משם, אבל יהיו עוד הזדמנויות..
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 14:26 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | תיעוד נוסף
|
|
כאן אתה קצת מעדן את התגובות והשנאה העזה והמשטמה שיש לך נגד הציבור החרדי בטוויטר אתה יותר מעז, לשקר להסית
כאן כתבת: https://twitter.com/sharp_questions/status/1527401236621934592 החרדים הקיצונים משליכים אבנים על כוחות הביטחון. כמו מחבלים ערבים. אישה אחת לא יכולה להתאפק וצועקת עליהם תתביישו לכם אבל זה לא מזיז להם.
אבל כל מי שמסתכל בסרטון הקצר שם רואה מיד על הריצפה שהם זרקו רק בקבוקי מים ריקים אתה שקרן ומסית
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 20/05/2022 14:30:56
|
|
|
|
|