| נשלח ב-19/5/2022 22:04 |
|
| |
עד מתי יהיו לנו למוקש?
אנשי בליעל העושים ככל העולה על רוחם ומשבשים לכלל האוכלוסייה החרדית את החיים
נחשו מי הם?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 14:07 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | כל הדיון פה מפספס נקודה אחת פשוטה שצריך לדון בה להבנתי: האם יש גורם חרדי שמוכן לקחת על עצמו את האחריות לאירוע (כמובן כולל נשיאה באשמה מסוימת אם חלילה קורה אסון)? אם יש ומשום מה לא נתנו להם את הקרדיט אז זכותם להגיד שאין להם אמון במשטרה, אם אין גורם אחר שמוכן לקחת אחריות הם חייבים ללמוד לכבד את מי שכן מוכן גם אם יש ביקורת...
|
|
התשובה היא כן בהחלט ! חברי ועדת החמשה העידו בפני ועד החקירה כי כבר שנים שהם מתחננים למשטרה להותיר בידיהם את הסמכויות לניהול האירוע אך המשטרה נוטלה לידה בלבד את הסמכויות לניהול ההר למשך כל אירועי ל"ג בעומר
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 13:18 |
|
| |
מצדרביעי

|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 12:41 |
|
| |
| שרית560 כתבה: |  |
| מכמונת כתבה: |  | עד מתי יהיו לנו למוקש?
נחשו מי הם? |
|
הקיצונים וצלמרים הרסו לכולם . מקומם של הקיצונים הפושעים הגזלנים הרשעים האגואיסטיים האלו בכלא . כל הכבוד למשטרה
בחדרי חרדים: נמחקו ביטוים קשים על ציבור יהודים יראים על גבול אנטישמיות, ומכאן אזהרה לכותבת.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 12:36 |
|
| |
מצדרביעי
כל הדיון פה מפספס נקודה אחת פשוטה שצריך לדון בה להבנתי:
האם יש גורם חרדי שמוכן לקחת על עצמו את האחריות לאירוע (כמובן כולל נשיאה באשמה מסוימת אם חלילה קורה אסון)? אם יש ומשום מה לא נתנו להם את הקרדיט אז זכותם להגיד שאין להם אמון במשטרה, אם אין גורם אחר שמוכן לקחת אחריות הם חייבים ללמוד לכבד את מי שכן מוכן גם אם יש ביקורת...
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 20/05/2022 12:36:47
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 09:37 |
|
| |
ירו_שלמי
| momeir כתב: |  | אלו ואלו צודקים. מדינת ישראל סובלת מחוסר משילות. המארגנים, שמתברר שהם מטומטמים חסרי הבנה ורגישות, שכל מה שהדאיג אותם ש ח"ולא יאשימו אותם ב 'משהו', מרוב פחד וזהירות יצרו מגבלות מיותרות, הגבילו את העולים והציקו להם ללא צורך אמיתי. המשטרה כרגיל מסורסת. וציבור נורמטיבי כבר לא יכל יותר. אדון מתן כהנא, ה'צדיק' מימינה, שבנט מינה אותו להיות אחראי על המתווה הזה צריך לתת דין וחשבון על מה שקרה. גם השר לביטחון פנים האנטישמי 'ערל לב' שניהל אישית את הארוע צריך לתת דין וחשבון על מה שקרה. וזה כמובן לא יקרה. מצד שני אלימות היא שפתם של הקנאים הסיקריקים. זה חלק מהידאולוגיה שלהם וזה נכון לגביהם בכל השנה ולא רק במירון. במדינה דמוקרטית, על אלימות , ולא חשוב מאיזה צד, ולא חשוב על מה ולמה, חייבים להגיב ביד קשה ובזוע נטויה! את הסיקריקים הייתי משלח לעזה יחד עם המחבלים המוסלמנאצים. שם יניפו בגאון את דגל פלסטין, שם יביעו את ה'מחאה' שלהם. שם הם לא יעיזו לשרוף פחים ו/או ציוד מכני, שם הם לא יחסמו רחובות. ולנו החרדים האמיתיים לדבר ה' אי"ה יהיה שקט. |
|
יפה.
אני כועס בדיוק על זה, המשטרה הכושלת והמרושעת, בעצם זה שהקצינה את ההגבלות מעבר ליכולת הציבור לסבול, זרקה את האירוע בעצם כפרי בשל לידי הסיקריקים הרשעים לא פחות. שיריבו ביניהם, אבל הרוב הדומם מה פשעו?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 08:34 |
|
| |
התמונות מעידות כאלף עדים, שלא מדובר על סיקריקים וצ'למרים. הפעם כולם היו שם.
כובעי קנייטש, יהודים בוגרים, חסידים, וכל מיני וכל מיני
המדינה שגתה כאשר בשבוע האחרון התברר שאין חצרות אלטרנטיביות, אין טישים - כל ההבטחות בפח. תוך כדי האירוע המפקד בשם שמעון לביא, ציווה לקצץ את מכסת העולים בחצי. כלומר רבבות אנשים שנשארים בחניונים. וההר באמצע הלילה היה משועמם ועצוב.
עם שקרים לא בונים ערוץ תקשורת עם החרדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 08:05 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 07:36 |
|
| |
הנרטיב שניסו להאכיל אותנו אמש, הוא הקיצונים, ממש לא נכון, עמך ישראל סילק את המשטרה וגיבה את הצעירים שהחלו את הסילוק של השוטרים. הפעם זה כבר לא היה קיצונים שמנסים להתעמת, היו אלו יהודים טובים שפשוט כבר לא יכלו יותר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 06:59 |
|
| |
אלו ואלו צודקים. מדינת ישראל סובלת מחוסר משילות. המארגנים, שמתברר שהם מטומטמים חסרי הבנה ורגישות, שכל מה שהדאיג אותם ש ח"ולא יאשימו אותם ב 'משהו', מרוב פחד וזהירות יצרו מגבלות מיותרות, הגבילו את העולים והציקו להם ללא צורך אמיתי. המשטרה כרגיל מסורסת. וציבור נורמטיבי כבר לא יכל יותר. אדון מתן כהנא, ה'צדיק' מימינה, שבנט מינה אותו להיות אחראי על המתווה הזה צריך לתת דין וחשבון על מה שקרה. גם השר לביטחון פנים האנטישמי 'ערל לב' שניהל אישית את הארוע צריך לתת דין וחשבון על מה שקרה. וזה כמובן לא יקרה. מצד שני אלימות היא שפתם של הקנאים הסיקריקים. זה חלק מהידאולוגיה שלהם וזה נכון לגביהם בכל השנה ולא רק במירון. במדינה דמוקרטית, על אלימות , ולא חשוב מאיזה צד, ולא חשוב על מה ולמה, חייבים להגיב ביד קשה ובזוע נטויה! את הסיקריקים הייתי משלח לעזה יחד עם המחבלים המוסלמנאצים. שם יניפו בגאון את דגל פלסטין, שם יביעו את ה'מחאה' שלהם. שם הם לא יעיזו לשרוף פחים ו/או ציוד מכני, שם הם לא יחסמו רחובות. ולנו החרדים האמיתיים לדבר ה' אי"ה יהיה שקט.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 06:15 |
|
| |
| שרית560 כתבה: |  |
נחשו מי הם? |
|
כל הכבוד למשטרה
|
|
והמשכיל בעת ההיא ידום, שרית, אני בטוחה שלא נסעת למירון, אני בטוחה שאת לא מבינה את הקשר של הבאים למקום, לא נתנו לעלות להר עם עגלה, מי ביקש להכנס עם עגלה לציון, לעלות עם ילדים שלא מסוגלים לעלות את ההר רק על הידיים, נשים בהריון שהעגלה היא האופציה היחידה לא לסחוב משקל, מאות אלפי אנשים שהם לא טראבלמייקרס, נפגעו קשות עוד לפני בואם של הקיצוניים, עבורנו, הבלגן, סוג של שמחה לאיד, אחרי מה שעברנו, אין ממש דרך אחרת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 06:03 |
|
| |
ביום הזה נחתם יום הדין בין המגזר החרדי למשטרה. עד היום היו שוליים, סיקריקים , קיצונים, היום נוספו לשוליים האלה אלפי חרדים לדבר השם, שהבינו שאין באמת דרך חוקית לקבל במדינה היהודית הבנה לצרכים שלהם אלא בדרך של אלימות ומהפכות! אלפי יהודים שיישרו קו עם דרישות המשטרה, שילמו במייטב כספם על אישור להכנס להר מירון, ששילמו כסף על הסרת הגבלה במדינה דמוקרטית להגיע לקבר של צדיק, ובכל זאת נתקעו והמדינה/משטרה לא עמדה בתוכנית וסיפקה הגנה למי שרצה לשמור ולהכנס לסד החוק. בגדול, הדרך היחידה להגיע למירון היה רק בזיוף, שקר ואלימות. בתוכנית המקורית הכינו עשרות חניונים שהיו אמורים לווסת אוטובוסים, המשטרה עצרה אוטובוסים לשעות רבות , אבל לא הכינה *שום* תשתית אנושית אלא התייחסה אל העולים מימונה כחיות ובהמות. השטח היה חולי, ללא שירותים ללא מים ולא מוצל. על אחד האוטובוסים האלה ישבו בעלי, (שקיבל יותר מהצעה אחת לנסוע פיראטי עם רכבים פרטיים שבדרך לא דרך וללא שום רשיון הגיעו עד למירון) הבן שלי עם ילד חאלקה בן 3 שממש לפני כמה חודשים נגמל מטיטול וכלתי עם תינוקות בת 4 חודשים, ועוד עשרות ילדים קטנים, אבל שום דבר לא מנע מהמשטרה לאחר שעיקבו אותם 4 שעות להחזיר אותם חזרה בדרך לירושלים, לאחר שלקחו מהנהג את רשיון הנהיגה עד שיהיה בצד השני של הכביש! זו שערורייה שלא הייתה עוברת שום מגזר!!! זו סטירת לחי לבחור כמו הבן שלי לדוגמה שבאמת היה בין היחדים מבין חבריו לרכוש כרטיס וזמן בגלל ווטו שאני שמתי עליהם, אבל יצא אדיוט מושלם כשכל חבריו צוחקים עליו כל הדרך למירון. כואב לי על הילדים שלי שלא הצליחו לעלות להר. כואב לי על הנכד שלי שמדבר שנה על החאלקה במירון כמו כל אחיו. כואב לי על כלתי שנסחבה עם תינוקת בת 4 חודשים ולא היה לה שירותים 7 שעות, אבל לא הסכימה לוותר להיות ברגע גדול של בנה, אבל הכי כואב לי על המדינה שלי שכביכול אני מהבודדים בסביבתי שהאמנתי ב אלמלא מוראה, איש את רעהו חיים בלעו, האמנתי שצריך משטרה במדינת חוק, והתבדתי קשות . עד כאן העתבק, באופן אישי, נסענו מביתר למירון, יציאה ב6 בבוקר, הגעה למירון אחרי כמעט 7 שעות, כשילדים גדולים (כפול מגיל הגמילה) לא הצליחו להחזיק מעמד, חניון וויסות הוראה לנהג להסתובב פרסה באחד מהצמתים ולהמתין עם כל השיירה מחדש, ועוד חניון וויסות. כשהכל הלך רק לפי כרטיסים, עצם העובדה שהכינו כל כך הרבה חניוני וויסות ארוכים, אומרת הכל... נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 03:15 |
|
| |
נחשו מי הם? |
|
הקיצונים וצלמרים הרסו לכולם . מקומם של הקיצונים הפושעים הגזלנים הרשעים האגואיסטיים האלו בכלא . כל הכבוד למשטרה
בחדרי חרדים: נמחקו ביטוים קשים על ציבור יהודים יראים על גבול אנטישמיות, ומכאן אזהרה לכותבת.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2022 23:31 |
|
| |
בליעל תקרא לחברים שלך, חרדים של מה יפית, ונהנתנים קלי דעת
מי שאשם באמת, זה אנשי הבליעל, בעלי השררה, כן, אנשי ה"שריה ויועציה" שלך ושל אהוביך הדלי"ם, המדינה וזרעותיה שמנסים להחריב כל דבר שבקדושה.
כל מי שקרא ושמע את הראיונות של האנשים האחראים, קרי: חברי ועדת החמישה בימים שלפני, שזעקו וניסו להסביר ולהתריע, לתאר את הקטסטרופה (ולא רק הם ניסו) הבין שזה בדיוק מה שיקרה.
המחדלים הם בלי סוף, טסלר אולי איש תמים וטוב, אבל כאשר מלמעלה, יושיבם אנשים שלהם יש חוסר הבנה בסיסית במקרה הטוב, וזלזול עמוק או אינטרסים (כתמיד היה פה הרבה כסף) מאידך, הרי שלא היה ספק מה יקרה
המחדלים שהתבטאו בכל ך הרבה נושאים בהם בתואי השטח, ובניהול של ציבור חרדי, הביאו את הקטסטרופה, , די אם נזכיר את סלילת דרך הכנהנים על כביש החירום, את החרבת היכל התורה ומחיקת היציאה ממרפסת הכהנים, את הקביעה המטומטמת שאנשים יצאו אחרי ארבע שעות, את הצפת ההר באלפי!!!! שוטרים וסדרנים כולל שוטרות וסדרניות שמסתובבות בצורה בלתי הולמת למקום קדוש,(כמה? המספרים היו בין 8000 - 12 אלף) חילולי השבת ההמוני של הסדרנים\יות, ועוד אין ספור טענות שהושמעו שוב ושוב על ידי הרב פרויליך, קפלן, וכו' חברי ועדת החמישה. (שאגב, ממש לא היו בעד פרנצ'ס, או אירועים פרטיים, להפך, אבל לא כאן המקום להאריך)
המוקדשים היו גם בתפקידים משמעותיים, בברנז'ה התקשורתית, ובווצטאפים פנימיים, ידעו להסביר היטב מדוע היו כלי תקשורת שנטפו צופים, פיארו ושבחו את ההפקה וההתנהלות של המדינה וזרעותיה, ואחרים שתקפו ללא הרף, רמז? כדאי לבקש מעשר געלט ממי ששיבח...
רק ראש שמגועל באכילת נבלות וטריפות, יכול לחשוב שלשכור יחצנים שיתנו תגמול נאות ויזכו לתקשורת אוהדת ישקיט את ההתעללות בציבור. (וזוועת השתיה האוכל והשירותים בחניונים היא רק דוגמא זעירה)
הכל היה צפוי, יותר ויותר אנשים מבינים שיש כאן במדינה, מגמה ברורה, שלה לצערינו שותפים גם חרדים להשכיר, תגובות הניקים שלהם כאן באשכולות, מעידים עד כמה זה חדר עמוק לצערינו.
זר לא יבין, ויחפש מוקשים בקרב אנשים כאובים
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2022 22:52 |
|
| |
"הם"...
|
|