| נשלח ב-20/5/2022 01:44 |
|
| |
פשע - חרדים לא זורקים אבנים על בני אדם
מה שהיה במירון מבחינת התנהגות הפיקוד של המשטרה בל"ג בעומר זה בלתי נסלח,
גם ההנהלות של סגן שר הדתות גם בלתי נסלח,
יחד עם זה זה פשע נורא הוא שחרדים זורקים אבנים על שוטרים,
אותם שוטרים ממלאים פקודות, הם (ברוב המקרים ! ) לא האויבים של החרדים,
אסור לקבל את הפשע הנורא שבו חרדים זורקים אבנים ובקבוקים על שוטרים ! ! !
ראיתי את הסרטונים הללו שפרסם 'חריף ומקשה' ואני לא יכול לקבל את זה כעובדה, אסור שהחרדים ייגררו אחרי הצ'אלמערס המשוגעים שחיים כאילו אין מדינה ואין שלטון.
איזה היתר היה להם ללכת ולהעלות באש ציוד הגברה של חברות פרטיות?
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 20/05/2022 01:50:46
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2022 02:33 |
|
| |
גם כל הראיות שאתה ניסית להביא מהסרטונים ומהתמונות היו חרטא אחת גדולה, לא ניתן היה לראות הרבה מאותם סרטונים, כולם היו מטושטשים ורועדים רק כשהגיע סרטון האבטחה, יכלו לראות בבירור שלא היה מחסום הסרטון הזה ברור, רואים על הריצפה מה נזרק, רואים שאתה שקרן ומסית
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2022 02:13 |
|
| |
להזכיר לך איך הסתת נגד המשטרה וטענת שהם שמו מחסום ורצחו את הרוגי מירון? גם טענת שזה מה שרואים בסרטונים ותמונות שהעלת וסימנת חיצים, וכשניסו שוב ושוב לחבר אותך למציאות ולהסביר לך שבסרטונים רואים בדיוק את ההפך. זה לא עזר והמשכת להסית. כך שתפיסת המציאות שלך לא מי יודע מה. אז אתה האחרון שיכול להטיף מוסר ולבוא בדרישות איך לתאר מציאות שנשקפת מסרטונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2022 00:56 |
|
| |
ואוווו שמעתי קול של אבן.. ומישהו צעק אבנים....
כשאתה בא להסית, תביא איתך הוכחות חותכות כדי להעלות כותרת "חרדים זרקו אבנים", אתה לא יכול לומר "שמעתי נקישה של אבן בהקלטה של סרטון"
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2022 21:55 |
|
| |
לא יודע איזה קליפים ראית. תיכנס לקישור השני שהובא בראש האשכול. בסרטון ב21 שניות נשמע בבירור קול נקישת אבן נחבטת ומתגלגלת ואנשים צועקים אבנים אבנים. וכאמור, אין טעם להתווכח. הציבור יכול לצפות להקשיב ולהחליט בעצמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2022 21:30 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | אז קודם כל כפי שניתן לראות בבירור, שני הסרטונים נעשו באותו זמן בדיוק משני זויות אחרות, הסרטון הראשון בו רואים על הריצפה מה נזרק לעבר השוטרים, מלמד גם על הסרטון השני כמובן
אדם צעק אבנים אבנים, האם הבנת מזה שהוא רואה אבנים נזרקות ולכן הוא מספר לחלל האויר מה קורה לידו? או שמא הוא צועק לאחרים לזרוק אבנים, והרי אנחנו לא רואים שמישהו הקשיב לו וזרק אבנים
בקיצור, חרטא.
ואתה יכול לשים בכותרת שם בטוויטר שזרקו על השוטרים בקבוקי מים קטנים, אכן כואב, לא יודע כמה מסוכן, אבל אל תכתוב אבנים, אל תכתוב כמו ערבים מחבלים, אל תשקר. |
|
עברתי על 3 קליפים, רובם היו בקבוקים ריקים. חלקם אכן היו מלאים אבל בלי פקקים. השוטרים אכן נרטבים אבל אין סיכוי ואפיל הקלוש שבקבוק קטן ופתוח יחבל במשהו. וגם לא רואים אפילו אבן אחד
תוקן על ידי נפל ב- 21/05/2022 21:32:09
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 19:55 |
|
| |
קלעפער
צודק!
תוקן על ידי קלעפער ב- 20/05/2022 19:56:38
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 18:26 |
|
| |
אין טעם להתווכח. הציבור יכול לצפות, להקשיב ולהחליט בעצמו מי מתאר נכוחה את המציאות. ומי כהרגלו מכחיש מציאות .. (אגב, אפשר להתרשם מהאשכולות דאז באסון מירון מי תיאר נכוחה את מה שרואים בסרטונים ומי הכחיש מציאות עד שנאלץ להודות בבושת פנים...)
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 20/05/2022 18:28:35
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 17:13 |
|
| |
אז קודם כל כפי שניתן לראות בבירור, שני הסרטונים נעשו באותו זמן בדיוק משני זויות אחרות, הסרטון הראשון בו רואים על הריצפה מה נזרק לעבר השוטרים, מלמד גם על הסרטון השני כמובן
אדם צעק אבנים אבנים, האם הבנת מזה שהוא רואה אבנים נזרקות ולכן הוא מספר לחלל האויר מה קורה לידו? או שמא הוא צועק לאחרים לזרוק אבנים, והרי אנחנו לא רואים שמישהו הקשיב לו וזרק אבנים
בקיצור, חרטא.
ואתה יכול לשים בכותרת שם בטוויטר שזרקו על השוטרים בקבוקי מים קטנים, אכן כואב, לא יודע כמה מסוכן, אבל אל תכתוב אבנים, אל תכתוב כמו ערבים מחבלים, אל תשקר.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 16:16 |
|
| |
איש_חשוב תצפה ותקשיב לסרטון השני, שומעים בבירור קול של אבנים המוטחות ברצפה ומתגלגלות. ואנשים צועקים מסביב אבנים אבנים. ואגב, גם בקבוקים מלאים במים (נזרקו גם כאלו) שנזרקים מגובה כזה, עלולים לגרום לחבלות חמורות.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 14:52 |
|
| |
אלמלא מוראה של מלכות איש את רעהו חיים בלעו
| רעיונוביץ כתב: |  | פשע - חרדים לא זורקים אבנים על בני אדם
מה שהיה במירון מבחינת התנהגות הפיקוד של המשטרה בל"ג בעומר זה בלתי נסלח,
גם ההנהלות של סגן שר הדתות גם בלתי נסלח,
יחד עם זה זה פשע נורא הוא שחרדים זורקים אבנים על שוטרים,
אותם שוטרים ממלאים פקודות, הם (ברוב המקרים ! ) לא האויבים של החרדים,
אסור לקבל את הפשע הנורא שבו חרדים זורקים אבנים ובקבוקים על שוטרים ! ! !
ראיתי את הסרטונים הללו שפרסם 'חריף ומקשה' ואני לא יכול לקבל את זה כעובדה, אסור שהחרדים ייגררו אחרי הצ'אלמערס המשוגעים שחיים כאילו אין מדינה ואין שלטון.
איזה היתר היה להם ללכת ולהעלות באש ציוד הגברה של חברות פרטיות?
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 20/05/2022 01:50:46 |
|
צודק לגמרי חבל מאוד שהדין לא מוצא עם המתפרעים שבגללם אנשים לא הגיעו לציון ונגרם להם גזל זמן עוגמת נפש וגזל ממון . הכי חמור אצלי שיש כאן כותבים וקבוצות שמצדיקים את הוונדליזם והתפרעות של המתפרעים ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 13:32 |
|
| |
מצדרביעי
| רציף כתב: |  | אין אף חברה או מגזר שלא היה מגיב מנה אחת אפיים נגד חילול הקודש, כיבוש, דיכוי, התעללות, ניהול מחפיר מתעלל ומזלזל, ורצח במישרין או בעקיפין של המשטרה, הן ברשלנות פושעת עם קורבנות אחינו היקרים 45 החרדים שמותר הרי לרצוח אותם - בל"ג בעומר ובכל השנה כולה, להחטיף להם מכות רצח, והתזת בואש, וכל זה בעיקר לחרדים. אז כמובן, שבני אדם באשר הם שם, ובודאי ילדים - יזרקו אבנים. פלא שזה רק אבנים ורק ילדים.. זה אוילי להניח שילדים חרדים/חרדים הם כולם עדת מלאכים, שדבקים במדינה וסולחים להם על כל פשעיהם הנוראים ! ואני מצרף בזה מחאה נגד המשטרה והשלטונות, ונגד הילדים שהגיבו באלימות. מוטב לשלטונות שהם יבקשו סליחה על הפשעים נגד חרדים, שיתחילו עוד היום לתכנן את האירוע לשנה הבאה, ועדיף שיתחפפו לנו מהעיניים, כי בהחלט יתכן שאין ברירה אחרת, החרדים הם לא תמיד הולכים כצאן לטבח נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
האם היית מוכן לקחת על עצמך את האחריות לאירוע במקומם(כמובן כולל נשיאה באשמה מסוימת אם חלילה קורה אסון)?חבל שלא הצעת, בטוח היית עושה את זה טוב יותר...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 13:01 |
|
| |
ירו_שלמי
| חריף_ומקשה כתב: |  | | ירו_שלמי כתב: |  | רעיונוביץ
ברור שאתה צודק. ויפה שאתה מאזן ולא רק כועס על המשטרה. מה שאני פחות מבין זה איך אתה, ועוד, משמיצים כל כך את המשטרה באירוע זה, ואילו לגבי סיפורי התעמרות בערבים אתם בטוחים שמהשטרה פועלת במקצועיות ולא פוגעת לעולם בחפים מפשע? |
|
הערבים ברובם הם בהגדרה אויבים. שונאי ישראל. הם שמחים כששוטרים נפגעים. החרדים ברובם אוהבי ישראל. ולא רוצים לפגוע בשוטרים ישראלים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
קל להשתמש בראיה דיכוטומית, שחור ולבן. אבל כן הקפדת לכתוב 'רובם', ואתה צודק. הבעיה היא שדוקא המיעוט הוא זה שעושה את ההבדל.
ראיתי פעם מעגל של חרדים מוחאים כפיים ושמחים לאיד שוטרת שדרס אותה פרש, ונפצעה. הם לחלוטין לא רוצחים, ואני בטוח שאם היה צורך היו עושים הכל כדי להציל אותה, אבל עדיין. אצל הערבים יש הרבה יותר מהזן הזה שלא רק שמח אלא רוצח ונהנה מזה. אבל גם אצל השוטרים יש לא מעט שממש לא מחפשים צדק אלא נקמה, ולא משנה במי. הרבה ערבים שאינם רוצים רצח סובלים מעוולות והתאכזרות שוטרים, והם הופכים לאלימים יותר בעקבות כך.
לכן אני מאמין לחלק מסיפורי הסיקריקים, וגם לחלק מסיפורי הערבים. המשטרה היא הארגון הכי כושל של מדינת ישראל, וגם מושחת לא פעם.
בנערותי היו לי חברים שהיו מסתובבים עם מקלות באיזור קבר שמעון הצדיק, מחפשים אקשן. השוטרים היו מגיעים ואוסרים את הילדים הערבים, הההורים היו באים ובוכים, לחברים שלי לא עשו כלום!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 12:17 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | רעיונוביץ
ברור שאתה צודק. ויפה שאתה מאזן ולא רק כועס על המשטרה. מה שאני פחות מבין זה איך אתה, ועוד, משמיצים כל כך את המשטרה באירוע זה, ואילו לגבי סיפורי התעמרות בערבים אתם בטוחים שמהשטרה פועלת במקצועיות ולא פוגעת לעולם בחפים מפשע? |
|
הערבים ברובם הם בהגדרה אויבים. שונאי ישראל. הם שמחים כששוטרים נפגעים. החרדים ברובם אוהבי ישראל. ולא רוצים לפגוע בשוטרים ישראלים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 12:15 |
|
| |
לא זורקים אבנים, נקודה
|
|
|
|