| נשלח ב-21/5/2022 20:54 |
|
| |
בליל שבת פרצו עימותים אלימים וחריגים בין הפלגים בחסידות גור
בליל שישי פרצו עימותים אלימים וחריגים ברחוב ירמיהו בירושלים בין פלגים בחסידות גור. המשטרה עשתה שימשו במכתז ופרשים. 2 שוטרים נפצעו ופונו לקבלת טיפול בבית חולים. עד ראיה לאירועים ״הפרת סדר שלא נראתה בעיר שנים״
תוקן על ידי נוירולוג ב- 21/05/2022 20:54:07
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2022 00:41 |
|
| |
למה לא נגד ישראל? פוזיציה?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2022 00:39 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | נכון שתביא גם תגובה של החמאס במקרה של עימות שיתפרץ בינם לבין ישראל? בכל זאת כדאי לשמוע עוד דעה... |
|
יש מצב שאם הפתח והחמאס יריבו ביניהם אביא את תגובת הצד השני
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2022 00:37 |
|
| |
נכון שתביא גם תגובה של החמאס במקרה של עימות שיתפרץ בינם לבין ישראל? בכל זאת כדאי לשמוע עוד דעה...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2022 00:33 |
|
| |
לראשונה יש גם תגובה רשמית של גור על השתלשלות האירועים. לא צריך לקבל כל מילה כתורה מסיני, אבל כשהרשת מלאה כמעט רק בגרסה של צד אחד, מן הראוי להביא גם את תגובת הצד השני.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2022 10:06 |
|
| |
שמעתי עכשיו עדות מתלמיד חכם עד ראיה שהתחבא בצד כשהכו את שארר.
כןלי רועד לא יאומן תיאורי האכזריות ריך שהמשיכו תוך כדי שהוא מדמם.
כולי רועד.
ארור כל מי שמגן עליהם או מנסה לעשות מזה עוד מחלוקת.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2022 09:56 |
|
| |
| פלנטה כתב: |  | | אני מנסה בדרך כלל להתרחק מהבעת דעה על דבר שאינני מכיר היטב. אבל, אתמול ראיתי מודעת הענק לא יודע מי הוא הכותב ומטעם מי (וזה היה מיועד אלי כמובן, אחרת מדוע לא נשלח לנמענים הביתה) שמסביר מדוע עושים כל מיני פעולות וכו'.
קראתי בעיון וברצינות, הרי מדברים אלי ורוצים להסביר לי - לא שוכנעתי. ההיפוך, אם אלו דברי ההסבר, איז גרויסע צרות.... |
|
יש יועצים יקרים ששווים כל גרוש והם מייעצים איך לעשות בקרת נזקים. הבעיה איתם שלפעמים העצה הכי טובה זה לשתוק ואפילו אם הם מבינים את זה הם לא יגידו את זה. כי אחרת מי צריך אותם?...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2022 09:28 |
|
| |
אני מנסה בדרך כלל להתרחק מהבעת דעה על דבר שאינני מכיר היטב. אבל, אתמול ראיתי מודעת הענק לא יודע מי הוא הכותב ומטעם מי (וזה היה מיועד אלי כמובן, אחרת מדוע לא נשלח לנמענים הביתה) שמסביר מדוע עושים כל מיני פעולות וכו'.
קראתי בעיון וברצינות, הרי מדברים אלי ורוצים להסביר לי - לא שוכנעתי. ההיפוך, אם אלו דברי ההסבר, איז גרויסע צרות....
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2022 00:28 |
|
| |
| קו2 כתב: |  | |
|
מויראדיג לית דין בר נש.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2022 00:19 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2022 00:02 |
|
| |
ולשרה_בן
| איש_חשוב כתב: |  |
כמו כן אני לא כותב נגד האדמו"ר אישית אלא אך ורק כנגד האלימות של חסידיו.
אתה לא כותב לא על האדמור, ולא על החסידים, כל מה שאתה כותב כאן זה רק לגופו של כל כותב יש לך רשימת ניקים, וכל פעם שאחד מהם כותב כאן בפורום משהו, אתה מזנק עליו כמו סוטה, ומקשקש את השטויות הרגילות שלך שעל פי רוב מדברים על נושא סטיות מימיי לא ראיתי אדם מטונף כמוך, ואני בטוח שעוד חברי פורום כאן יסכימו, שאתה יורד ממש לדיוטא תחתונה ברמת התשובות שלך הקשורות לסטיות, ולא משנה מה נושא הפורום למה מחזיקים כאן שוטה חסר תקנה זה? האם יש לאחד המנהלים כאן תשובה לעצמו? למה באמת? מה הוא מוסיף לפורום? כבוד? ענין? האם הוא מועיל לדיונים כאן? כי אני רואה כאן רק הורדת הדיונים לרמת ויכוחים אישיים וירידות-יריקות בלבד אז בשביל מה הוא כאן? מי שלא מועיל לפורום ורק מזיק, שיסולק אחת ולתמיד.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 24/05/2022 23:40:27 |
|
זה שנולדת במשפחה של סוטים לא אומר שכולם סוטים. אתה והשוטה השני פגעתם בעשרות כותבים ואולי יותר,אני רק תוקף סוטים ושוטים כמוך.
דרךאגב, רק שוטה מסוגל לבחור לעצמו כינוי כמו "איש חשוב".
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 23:40 |
|
| |
| ולשרה_בן כתב: |  |
כמו כן אני לא כותב נגד האדמו"ר אישית אלא אך ורק כנגד האלימות של חסידיו.
|
|
אתה לא כותב לא על האדמור, ולא על החסידים, כל מה שאתה כותב כאן זה רק לגופו של כל כותב יש לך רשימת ניקים, וכל פעם שאחד מהם כותב כאן בפורום משהו, אתה מזנק עליו כמו סוטה, ומקשקש את השטויות הרגילות שלך שעל פי רוב מדברים על נושא סטיות מימיי לא ראיתי אדם מטונף כמוך, ואני בטוח שעוד חברי פורום כאן יסכימו, שאתה יורד ממש לדיוטא תחתונה ברמת התשובות שלך הקשורות לסטיות, ולא משנה מה נושא הפורום למה מחזיקים כאן שוטה חסר תקנה זה? האם יש לאחד המנהלים כאן תשובה לעצמו? למה באמת? מה הוא מוסיף לפורום? כבוד? ענין? האם הוא מועיל לדיונים כאן? כי אני רואה כאן רק הורדת הדיונים לרמת ויכוחים אישיים וירידות-יריקות בלבד אז בשביל מה הוא כאן? מי שלא מועיל לפורום ורק מזיק, שיסולק אחת ולתמיד.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 24/05/2022 23:40:27
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 23:35 |
|
| |
| ולשרה_בן כתב: |  |
| נוירולוג כתב: |  | | הניק ולשרה בן מתפקד כמוכה כלבת שמזנב ומרייר |
|
הממזר שכח שהבטיח לא להגיב לי. |
|
היית מת שהוא לא יענה לך אבל מה לעשות החיים לא פיקניק, ואתה תקבל חזרה כל צואה שלך שאתה מדביק כאן בקיר הפורום חתיכת סוטה עלוב החיים
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 22:55 |
|
| |
העתק הדבק
כמה דיווחים מעניינים בזירת הרצח והפוגרומים של גור טרור:
1.
המערכת של גור שוב משטים ברבבות המאמינים והחוסים, ולאחר שהודיעו בקו הרשמי
של גור כי הגאונים הרב נפתלי נוסבוים והרב יהודא סילמן אישרו לגור לפנות
לרשויות "נגד הטרור של גור תורה", מתבררים מס' נקודות:
• זה לא הגאונים הרב סילמן והרב נוסבוים, אלא מזכיר בית הדין "שירת דוד"
שבנשיאותם. חוץ ממה שהם רשומים על הבלאנק הם לא קשורים לעניין.
• אחד מהדיינים הבכירים בבית הדין "שירת דוד" הוא הגאון הרב פרץ רוטנברג, המותקף והמבוקש לרצח ע"י הפורעים...
• חבל שגור עבדו קשה להוציא ממזכירות בית הדין את האישור, לאחר שהוא קיים
ועומד מזה שנה וחצי בכתב ידו של מרן הדיין הגאון הרב מנדל שפרן, שמתיר
לפנות לרשויות במקרים של אלימות...
• כולם עדיין זוכרים את ההפגנה של גור נגד עו"ד הרב שלמה אלבוים שעשה בדיוק לפי פסק בית הדין... אוי, הדבשת...
• גור לא חטפו אלימות, לא מכות ולא נזקים. פוק חזי מאי עמא דבר - אף אחד לא קונה את לוקש ההתקרבנות.
2.
מעניין לעניין באותו עניין, ההתקבנות המדומה של גור, שבינתיים לא עובדת.
לאחר שהשוטים של גור בכו בטלוויזיה כי הם המותקפים והתקשורת לא מסקרת את
התקיפות שהם חווים, וכי האדמו"ר מגור כמעט הותקף פיזית ע"י רחפן, כרוז ושלט
מחאה, דובר היח"צ הכושל והמוזר של גור, ממשיך לירות ירי כבד לעבר הנגמ"ש.
הלילה גור תלו מודעות בחוצות הערים, עם "הסבר המחאה". שוב ושוב הם מנופפים ב"טענה המנצחת" שמבחינתם התירה את הטרור והאלימות.
מה הטענה? "רחפן, כרוז ושלט מחאה"(!!) לא פחות ולא יותר, על זה הותרה דמם של הפורשים!
בואו, הציבור לא מטומטם, את הטענות האלה תסבירו למאמינים הטיפשים שלכם שאוכלים בתיאבון את כל הטיעונים המטומטמים שאתם מאכילים אותם.
הציבור מוקיע אותכם ואת ההסברים החוליגניים שלכם, רואים בכם ככת אכזרית ורשעית שלא קמה מימות ה***.
תפסיקו לנפנף במחלוקות של חסידויות אחרות. מעולם לא יצאו קבוצות מאורגנות
של עשרות ומאות פורעים עם רשימת כתובות מאורגנת על מנת להכות ולרצוח, לרמוס
ולהרוס בלי דין וחשבון.
לא היה כדבר הזה!
3.
ושוב מעניין לעניין באותו עניין. ההוקעה הציבורית.
זה כבר לא מסתכם בקריאות ספונטניות של "גערעעס רויצחים" או ***...
זה כבר מחאה עממית שיוצאת מגדר הרגיל, עוברת דרך נהגי מוניות שלא מסכימים
להעלות גערעס למונית, בעלי דירות שלא מוכנים להשכיר את הדירות לגערעס,
מנייני תפילה שדוחים את הגערעס מהמניינים, קריאות בוז ברחוב, הוקעה ציבורית
עצומה, הגנה פיזית על הנתקפים, הורדת מודעות ההבל של התוקפים.
כל רגע נשמעים עוד ועוד סיפורים על אנשים טובים מכל העדות והחוגים, שזורמים ללא הרף.
אחד מספר כל דיון שהתפתח בכולל ספרדי, האם חובה לגונן על המותקפים מפני הגערעס גם בסכנת חיים.
נעמד ראש הכולל על הבימה, דופק ומודיע: "אין כאן ספק! "לא תעמוד על דם
רעך". כולנו נעמדים בקומה זקופה להגן על הנתקפים מפני המופרעים!"
וזה סיפור אחד קטן מתוך מאות. את התוצאות רואים בשטח. בכל הזירות ישנם מאות
ואלפים מעמך בית ישראל שנעמדים לגונן על הנרדפים מפני רודפיהם נפש.
"אשרי העם שככה לו"!
4.
לאחר שגור סגרו את הדיל המושחת ביותר בתולדות משטרת ישראל, והבינו דידיהם משוחררות, כעת הגיעה שעת הלחץ והפאניקה.
לפתע החכמים של המזומנים גילו, שהנרדפים המותקפים אינם שוקטים על שמריהם,
ושכרו את משרדיה הנודעים של "איתן לירז", המומחים להפליל "אנשי שמנת"
משומנים במשטרה ובפרקליטות, פוליטקאים ואנשי עשירון עליו. אתם יכולים
להייעץ עם ניסנקורן או אפילו עם בבצ'יק. בלי מאמץ רב, תפתחו גוגל ובחיפוש
קצר תבינו עם מי העסק.
עורכי הדין של המשרד החלו אתמול באיסוף העדויות במשך שעות ארוכות, ממשיכים
היום ביתר שאת, וכל הפורעים עד האחרון שבהם, ימוצה עמם יד הדין הקשה.
אנשי משטרת ישראל המושחתים, יכללו בתוך התיקים.
כל מאות המתפרעים יגיעו לספסל הנאשמים. חפ"ק זיהוי פילילי מיוחד הוקם, והצוות המסור בשלבי סיום הזיהוי של הטרוריסטים.
ימים קשים וכואבים, שיעלו מאוד הרבה כסף, הולכים לעבור על כת הטרור. אחרי
שבת יש מוצאי שבת. מוצאי שבת ארוך וכואב. נשים, הורים וילדים הולכים להפרד
מיקירהן לימים ארוכים בם ישבו על ספסל הנאשמים, ותשלומי הנזיקין יפערו חור
עמוק בכיסים, חוץ משכר המשפטים והעו"ד שיעלו להם ולמשלמי מיסי יאספני ומגן
בעדי מאות מליני שקלים.
וכעת חוץ מההיתר של הרב שפרן, יש גם את ההיתר שניתן לגור ע"י "שירת דוד"...
"נקום ינקם"!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 22:07 |
|
| |
גם אם ניורולוג צודק ביחס לושרה בן, עדיין לפי הלוגיקה שלו עצמו הוא אשם בכך... אם קהילת פני מנחם אשמה בפוגרום של גור, אזי ניורולוג אשם בהתקפה עליו כי הוא "התחיל"....
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 20:42 |
|
| |
ולשרה_בן
| איש_חשוב כתב: |  | כנראה שבחיים האמיתיים אתה זבל אשפתות, פה בפורום אתה מרגיש את עצמך אדם חשוב בערך כמו איש חשוב.
מי שמדבר
לא רק שיש לך שפה ירודה ונמוכה, תראה את כל ההודעות שלך, תמיד מלווה בקללות השמצות וירידה לאישי אלא שאתה גם סופר ארכי מנוול, פדופיל מוצהר כהודאתך כאן בפורום לקחת פה מחלוקת גור, הפכת אותו שוב לערימת זבל של השמצות תאמין לי בכל פעם שאני כותב לך אני מקליד ביד אחת וסותם את האף ביד השניה
|
|
שלא כמוך אני לא נוהג לקלל ולנבל את פי כלפי נשים בפורום. אני רק עונה לעלובים כמוך וכמו הממזר ניורולוג באותו מטבע. כמו כן אני לא כותב נגד האדמו"ר אישית אלא אך ורק כנגד האלימות של חסידיו. לא בחינם זכית בתואר מגן הפדופילים, כנראה שגדלת בבית של פודופיל ואתה חושש שיום אחד יגיעו אליו או אליך.
|
|
|
|
|