בית פורומים בחדרי חרדים

מחאת "יהדות התורה והשבת" נגד חילולי השבת של הסיעה המרכזית...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/5/2022 14:36 לינק ישיר 
מחאת "יהדות התורה והשבת" נגד חילולי השבת של הסיעה המרכזית...

האם מפלגת "יהדות התורה והשבת" כבר יצאה במחאה נגד חילולי השבת המחפירים והמזעזעים של הסיעה המרכזית?!?!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2022 01:52 לינק ישיר 

גור היא הדת הכי קרובה לאסלאם

מי שמזלזל בה חייב מיתה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2022 00:57 לינק ישיר 
מוטי_טוטי

חריף_ומקשה כתב:
אם בסה"כ יש רוב - בדיני תורה הולכים אחר הרוב, ושהמיעוט יקים מפלגה עם גור [שיקחו אליהם א הפלג הירושלמי] ונאחל לכולם הצלחה מרובה
מוטי_טוטי כתב:

רוב מנין ובנין של המצביעים ראשי הישיבות והאדמורים של אגו"י מעדיפים להפסיד חצי מנדט ולתמוך בר' שאול שיהיה חבר במוגה"ת וזו גם דעת תורה פשוטה, ולמה לא מעיזים לעשות את זה כי - מ פ ח ד י ם - מכוחניות ומשטלתנות של גוראים למרות שכל המחנה החרדי בוחל מהם ומהמונם  

ראשי הישיבות מסתבר שרובם סולדים ממנהיג גור.
לגבי האדמורים, בכלל לא בטוח שרובם בצד של ר' שאול.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2022 23:30 לינק ישיר 

גם זריקת 5 בקבוקי זכוכית על מגיד שיעור תלמיד חכם מול ביתו הקטנה. זה גם כן ניסיון רציחה בשינוי..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2022 23:27 לינק ישיר 

שבטמישור כתב:

מכות הרצח ניתנו בשינוי וכלאחר יד
והא ראיה, שהפצועים נשארו בחיים...

למשל הטחת דלת מתכת בכוח שוב ושוב על פרצוף של אבא (מול ילדו הקטן) זה כנראה נסיון רציחה בשינוי..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2022 23:24 לינק ישיר 

מוטי_טוטי כתב:

רוב מנין ובנין של המצביעים ראשי הישיבות והאדמורים של אגו"י מעדיפים להפסיד חצי מנדט ולתמוך בר' שאול שיהיה חבר במוגה"ת וזו גם דעת תורה פשוטה, ולמה לא מעיזים לעשות את זה כי - מ פ ח ד י ם - מכוחניות ומשטלתנות של גוראים למרות שכל המחנה החרדי בוחל מהם ומהמונם  

ראשי הישיבות מסתבר שרובם סולדים ממנהיג גור.
לגבי האדמורים, בכלל לא בטוח שרובם בצד של ר' שאול.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2022 19:17 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2022 17:57 לינק ישיר 

avishai323 כתב:

הם הסבירו שהכל על פי ההלכה. שהם חיללו שבת רק באיסורים דרבנן. וכבוד המוזג הוא דאורייתא. ולכן זה דוחה דרבנן.

על התקנות חסידי גור נדלן מקפידים למרות שהתקנות הן נגד ההלכה .
על חומרות בחג הפסח הם רק מנהג הם מקפידים מאוד .
אבל לכאורה על בין אדם לחברו ועל הלכות שבת הם מחליטים שזה לפי דרבנן ממילא זה מתאים להם .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2022 17:26 לינק ישיר 

מכות הרצח ניתנו בשינוי וכלאחר יד
והא ראיה, שהפצועים נשארו בחיים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2022 16:42 לינק ישיר 

איך זה רק דרבנן?
הרי בעוצמת האלימות שהם הפעילו זה פסיק רישא שיצא דם.

ולפי דעת הרמב"ם זה איסור דאורייתא. וספק דאורייתא לחומרא.

משנ"ב (שטז ל): ואם עשה חבלה באדם דרך נקמה .. ויצא הדם או נצרר דעת הרמב"ם שחייב בזה בכל גווני כי איננו בכלל מקלקל והטעם מפני שמיישב את דעתו בדבר זה וינוח יצרו והואיל וחמתו שוככת בדבר זה הרי הוא כמתקן וחייב וה"ה בקורע בחמתו והראב"ד פוטר עי"ש. ולכו"ע איסור יש בזה דכל המקלקלין בכל מלאכות שבת אף שפטורין מחטאת מ"מ אסורין ..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2022 14:45 לינק ישיר 

הם הסבירו שהכל על פי ההלכה. שהם חיללו שבת רק באיסורים דרבנן. וכבוד המוזג הוא דאורייתא. ולכן זה דוחה דרבנן.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מחאת "יהדות התורה והשבת" נגד חילולי השבת של הסיעה המרכזית...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext