בית פורומים בחדרי חרדים

מקבץ עדויות ואינפורמציה על אלימות הגוראיים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/5/2022 14:07 לינק ישיר 

כל הכבוד!! דברים כדרבנות !!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 23:22 לינק ישיר 

האלימות של חסידי גור: חמישה ימים חלפו מאז שבת, במהלכה תקפו מאות מחסידי גור באלימות אכזרית עשרות חסידים מקהילתו של ראש הישיבה מגור, הגר”ש אלתר.

התיעודים מזירות הקרב, חלקם ממצלמות אבטחה, היו קשים ומדממים, ומסע האלימות הותיר אחריו פצועים רבים – אולם עד כה עם אפס עצורים.

היום (חמישי) הגיעו מאות מאנשי קהילת הגר”ש אלתר, יחד עם עו”ד לירז איתן ומנכ”ל המוסדות של הקהילה ישראל מרדכי צישינסקי,  אל ‘מגרש הרוסים’ בירושלים, בדרישה שהמשטרה תקיים חקירה מקיפה ותסיר את  איום התקיפות.

קרוב ל-50 מאנשי הקהילה, המתגוררים בירושלים,  הגישו תלונה מסודרת עם שמות התוקפים, לאחר שזיהו אותם בתיעודים. החסידים המבוגרים נכנסו אל תחנת המשטרה לצורך הגשת התלונה.

עוד למעלה מ-70 תלונות יוגשו בימים הקרובים בתחנות משטרה או במקוון.

עו”ד לירז איתן, המייצג את אנשי הקהילה, אמר לחסידים: “קהל קדוש, קודם כל תודה רבה שנתתם לי להיות שליח נאמן לקהילה. אנחנו מתחילים היום, בכל הכוח ובכל העוצמה, לעשות מהפכה בכל מה שקרה בקהילה מול קהילת חסידי גור.

“הזמנים שהיו – נגמרו. הפעולה שתהיה היום היא פעולה ראשונה מתוך סדרת פעולות שאנחנו עושים – כמובן אך ורק על פי חוק. אנחנו קהל קדוש, מכבד חוק ורגוע. אבל אנחנו חיים במדינת חוק, ולא יעלה על הדעת שרשויות החוק לא יתערבו לתת לכם את ההגנה שאתם צריכים.

“אני בקשר עם ההנהלה הבכירה של המשטרה, עם השר לביטחון פנים. אנחנו פועלים היום בהגשה ראשונה של עשרות רבות של תלונות פליליות על כל הנפגעים.

“עכשיו, צריך להבין, שנפגע ששפכו עליו מיץ, לכאורה זה נראה כלום. אבל כשיש מאה תלונות פליליות, שאחד נדחף ואחד חטף מכה ואחד חטף בעיטות, מובנת פעולת הלינץ’ הציבורי שאתם קורבן לה – ולא תהיה עוד! נקודה. לא תהיה עוד!

“אז זה יתחיל היום בהגשת התלונות של חלק מהחבר’ה שלנו. אנחנו נפעל כדין, בנחת – אבל אי אפשר יהיה להתעלם מהפעולה שלנו, גם משפטית. ואם המשטרה לא תפעל – אנחנו נאכוף אותה באמצעות בית המשפט לפעול. לא יהיה שלא יפעלו כאן! לא יכול להיות שהמולה כזאת ומהומה כזאת והתעמרות כזאת תימשך”.

איש התקשורת אהרן רבינוביץ מ’הארץ’, כתב אתמול: “עברו ארבעה ימים מאז שמאות חסידי גור תקפו באלימות, בעשרות אירועים במקביל, אנשים מקבוצת הפורשים ובמשטרה עדיין יושבים בשקט – אף אחד מהתוקפים לא נעצר. בפעם הבאה שיתקפו אתכם תדעו שמשטרת ישראל אינה הכתובת. היא לא תהיה שם עבורכם!”

בתגובה לפנייתנו מדוע לא בוצעו מעצרים של הפורעים, השיבו השבוע במשטרה: “משטרת ישראל רואה בחומרה אלימות מכל סוג שהיא, משכך, הכוחות פועלים כל העת להידברות בין הפלגים לצד המשך חקירה מאומצת לאיסוף ממצאים וראיות כנגד מי שנקטו באלימות ולמיצוי הדין עם המעורבים”

.חרדים 10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2022 01:31 לינק ישיר 

העתק הדבק

אני לא יודע אם הציבור מודע להיקף הזוועות שהיה שם. תיאורים ששמורים לתקופות מסויימות במקומות מסויימים.

ישנם אברכים שהשכיבום על הריצפה ורקדו עליהם עד שנשברו עצמותיהם וצלעותיהם.
ישנם אברכים שהשכיבו אותם על הריצפה ותפסו אותם בפיאות ראשיהם וחבטום לאדמה הלוך ושוב. [אני יודע על שניים מחבריי].
יש בחור שחנקו אותו בבטן, מישהו תפס את הגארטל מצד אחד ומישהו מהצד השני ומשכו עד ש...נקרע הגארטל.
ישנם אברכים שתפסו אותם והתיזו מיכל גז לתוך עיניהם.
וכל זה לעיני ילדיהם הפעוטים.

אכן קצת פרופורציות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2022 07:52 לינק ישיר 

ויש אברך פצוע במצב לא טוב. שברים ופציעות פנימיות.
שאבא שלו מראשי המסיתים, ממשיך להסית ולעודד אלימות.

לומר שהם חיות, זה עלבון לחיות.

חלאות המין האנושי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2022 14:33 לינק ישיר 

תמונה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2022 14:57 לינק ישיר 

הכל פוזיציה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2022 11:10 לינק ישיר 

והנה סרטון עם תקציר:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2022 11:23 לינק ישיר 

תגידו? יכול להיות שנוירולוג התאבד? או שאולי חזר בתשובה? מי שיודע, שיעדכן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2022 13:21 לינק ישיר 

קיצוצים בתקציב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2022 13:31 לינק ישיר 

הוא פשוט חושש להקפיץ את האשכולות בהם העוולות שלהם מפורטות שחור על גבי לבן ללא אפשרות לפיתחון פה אפילו ברמה ההזוייה שהוא מנסה להנדס כאן, לכן מעדיף במקום זה לפתוח אשכולות מסיחי דעת מהעניין...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2022 17:47 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
והנה סרטון עם תקציר:

גוגל דרייב לחסומים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2022 17:56 לינק ישיר 

פעם ראשונה שאני נכנס לאשכול הזה, אני רואה שהאובססיה של חלק מהמוסתים ואכולי השנאה לא פסחה גם על אשכול זה.

אם אני מגיב זה לא טוב לכם, אם אני לא מגיב (במקרה זה בכלל לא התעניינתי באשכול הפרופוגנדה הזה) זה גם לא טוב. אתם מתחרפנים בכל מקרה.

עכ"פ, אם קורה ואתם צמאים לצומי באשכול שבכלל לא עניין אותי, אני לא נביא ולא יודע שקראתם לי שם, אתם יכולים לשלוח הודעה בתיבה האישית, אשתדל שלא לאכזב את האובססיבים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2022 18:10 לינק ישיר 

הסרטון הזה מזכיר ימים אפלים בהיסטוריה של עם ישראל. פשוט מפחיד.

כשהם יצרו פילוג ומדנים בין גדולי ישראל בביתר תשס"ח - שתקו.
כשהם חיללו את שם השם בתשס"ט - שתקו.
עכשיו כשהם מחללים את השבת עדיין שותקים ?! עד מתי ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2022 18:43 לינק ישיר 
ולשרה_בן

נוירולוג כתב:
פעם ראשונה שאני נכנס לאשכול הזה, אני רואה שהאובססיה של חלק מהמוסתים ואכולי השנאה לא פסחה גם על אשכול זה.

אם אני מגיב זה לא טוב לכם, אם אני לא מגיב (במקרה זה בכלל לא התעניינתי באשכול הפרופוגנדה הזה) זה גם לא טוב. אתם מתחרפנים בכל מקרה.

עכ"פ, אם קורה ואתם צמאים לצומי באשכול שבכלל לא עניין אותי, אני לא נביא ולא יודע שקראתם לי שם, אתם יכולים לשלוח הודעה בתיבה האישית, אשתדל שלא לאכזב את האובססיבים.

הבן אדם אכול שנאה לתלמידי חכמים ולכן הוא רץ מאשכול לאשכול ומפזר את גלליו והוא מעז לדבר על אובססיה.

שום מילת גינוי מצידו של הצבוע על האלימות הנוראה שבאה אך ורק מצד אחד.

בן אדם עם אפס חשיבה עצמאית,  את כל התגובות שלו הוא מעתיק מילה במילה מדף המסרים של הוועדה.

תוקן על ידי ולשרה_בן ב- 29/05/2022 19:24:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2022 19:20 לינק ישיר 
3 שנים הם התאפקו

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מקבץ עדויות ואינפורמציה על אלימות הגוראיים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.