|
|
| נשלח ב-24/5/2022 01:06 |
|
| |
| onig2 כתב: |  | אתה טועה לחשוב שהוא גדל עם כפית זהב בפה, ממש לא. שנותיו הראשונות עברו תוך כדי המלחמה כשאביו מנסה להשתקע בארץ ולבנות ולהבנות מחדש. אחרי שדודו הבית ישראל מונה לאדמו"ר, נסע אביו לחו"ל והסתובב שם עוד שנתיים, עם ילד (בן 8-10) ילדים שלמדו עמו בת"א (נדמה לי ביסודי התורה) מספרים על ילד מסכן מאד.
היתה לו אמא לא שפויה לחלוטין, וגם אחות לא לגמרי 100%, למותר להכביר על המשמעויות של זה. בשנים היותר מאוחרות הוא הפך לבן טיפוחיו של הבית ישראל, ומאז סומן ליורש, על כל המשתמע מכך.
לכאורה כאן טמון העוקץ וכעת מובן כל הסגנון, והמון קושיות בהתנהלותו וסגנונו נראות די מתורצות |
|
הרב 'תם יושב' התנסח בעדינות יתר, להרחבה על התנהלותו וסגנונו ובעיקר על שפיותו הנפשית של הנוכחי ראוי לעיין כאן:
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 01:16 |
|
| |
| נעילה כתבה: |  |
| onig2 כתב: |  | אתה טועה לחשוב שהוא גדל עם כפית זהב בפה, ממש לא. שנותיו הראשונות עברו תוך כדי המלחמה כשאביו מנסה להשתקע בארץ ולבנות ולהבנות מחדש. אחרי שדודו הבית ישראל מונה לאדמו"ר, נסע אביו לחו"ל והסתובב שם עוד שנתיים, עם ילד (בן 8-10) ילדים שלמדו עמו בת"א (נדמה לי ביסודי התורה) מספרים על ילד מסכן מאד.
היתה לו אמא לא שפויה לחלוטין, וגם אחות לא לגמרי 100%, למותר להכביר על המשמעויות של זה. בשנים היותר מאוחרות הוא הפך לבן טיפוחיו של הבית ישראל, ומאז סומן ליורש, על כל המשתמע מכך.
לכאורה כאן טמון העוקץ וכעת מובן כל הסגנון, והמון קושיות בהתנהלותו וסגנונו נראות די מתורצות |
|
הרב 'תם יושב' התנסח בעדינות יתר, להרחבה על התנהלותו וסגנונו ובעיקר על שפיותו הנפשית של הנוכחי ראוי לעיין כאן:
|
|
לפי מה שאני יודע ממקור רציני הכול זה הוא. הוא יודע הכול. ואחרי הביקור בציון של חמותו הוא השתולל בבית,והיו חייבים להרגיע אותו. אז אמרו שיעשו אלימות וכך זה יטופל. אבל אשתו גם כן מערבבת שם חזק נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 01:21 |
|
| |
זה גלוי וידוע לכל באי עולם, חוץ ממקצת בהמות גור התמים ומיתממים עם תמימים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 01:31 |
|
| |
י"א שהבית ישראל סימנו או "שם עליו עין" כיורש. י"א שאביו.
בהנחה שזה נכון ואפי' חלקית - מי כמוהם הכירו לפני ולפנים תרתי משמע. כולל הנ"ל אודות אמו ואחותו וכו'.
והם שפיקחים היו, כיצד העדיפוהו ע"פ הפ"מ ובניו החשובים שאמנם היו צעירים בהרבה מר' יענקל
אבל היו כבר, בפרט ר' שאול, עם רגלים וראש על הקרקע, וראו מה בין וכו' ?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 07:46 |
|
| |
אנשים לא עוברים כי הם מפחדים לאבד את ילדיהם . סיפר לי היום מישהו שיש לו אחיין צעיר שצולם משתתף באלימות, אמו שראתה את התמונות הזדעזעה ודרשה ממנו להפסיק להתנהג באלימות, תגובתו היית, הוועדה באה לפני ההורים ואני עושה את מה שהם רוצים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 10:19 |
|
| |
| onig2 כתב: |  | י"א שהבית ישראל סימנו או "שם עליו עין" כיורש. י"א שאביו.
בהנחה שזה נכון ואפי' חלקית - מי כמוהם הכירו לפני ולפנים תרתי משמע. כולל הנ"ל אודות אמו ואחותו וכו'.
והם שפיקחים היו, כיצד העדיפוהו ע"פ הפ"מ ובניו החשובים שאמנם היו צעירים בהרבה מר' יענקל
אבל היו כבר, בפרט ר' שאול, עם רגלים וראש על הקרקע, וראו מה בין וכו' ? |
|
גם לאבות הקדושים זה קרה
וַיֶּאֱהַב יִצְחָק אֶת עֵשָׂו כִּי צַיִד בְּפִיו
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 11:52 |
|
| |
| onig2 כתב: |  | י"א שהבית ישראל סימנו או "שם עליו עין" כיורש. י"א שאביו.
אבל היו כבר, בפרט ר' שאול, עם רגלים וראש על הקרקע, וראו מה בין וכו' ? |
|
בהנחה שזה נכון, כלפי אביו זו לא שאלה, ברור שהעדיף את בנו, יהא אשר יהא, מאשר אחיו הקטן והמצליח... כלפי ר"י זו גם לא שאלה, כי מטרתו העליונה היתה (בצדק לדעתו) המשך השלטון המיליטנטי והקשוח (בעיקר במובנים הידועים), ורפ"מ הגאון, הרחום והחנון ובניו ממשיכי דרכו לא בדיוק הדמויות הנכונות לכך...
מה גם שלגופו של דבר ספק אם בכלל יש אמת בהנחה הזו.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 13:19 |
|
| |
לא מבין על מה ולמה בכלל הדיון? הרי צריך להיות עיוור, חרש וגם שוטה מופלג כדי לא לראות בחוש את ההבדל בין שני הבני דודים. בגור טענים שהרב'ה שלהם הוא 'נסתר'. ובזה פתרו לעצמם את הדיסוננס הקוגניטיבי , שיש להם רב'ה שמצד אחד הוא בנאדם שאין בו כלום. אין לו מה למכור. שמהלכיו הפוליטיים, החינוכיים והחברתיים הם מטופשים/מרושעים. אבל מצד שני הוא 'היורש' הוא האדמו"ר . יעני 'הקדוש' שדרכו מגיעים לאייבישטר בכבודו ובעצמו בניגוד לטענה שבן אדמו"ר נולד על 'ראש ההר', היו בעבר, ויש גם גם כיום בנים לאדמורי"ם צדיקים וחשובים שיצאו לתרבות רעה, שנהיו חילונים גמורים כולל יציאה לשמד ממש. החידוש הגדול בגור, שבראשם עומד אדמו"ר בעל מידות מגונות, שלא יכול לסבול שבן דודו עולה עליו אלף מונים, הן בלמדנות ובידיעת התורה, הן בהבנה בחינוך, הן במידות טובות , והן באהדה ציבורית גדולה. הוא לא יכול לסבול זאת הוא לא בחל בעבר ולא בוחל כיום להשתמש בכל אמצעי כדי לרדוף ולהציקלו ולתלמידיו, כולל אלימות שמזכירה את הקוזאקים של חמלניצקי ימ"ש ושות'.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2022 16:53 |
|
| |
אגב, יש בין המצטרפים לגור רבי שאול שלא היה להם שום קשר לגור, רבי שאול הוא אישיות כובשת, ולכן מפחדים מההשפעה שלו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|