בית פורומים בחדרי חרדים

זה נראה לכם כמו "אדם בודד" או "משפחת סנדיק"? (תיעוד מבית הקברות בקרית שאול)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/5/2022 00:40 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
תודה על הדאגה לבושות שלי. אבל אין צורך. אני אשמח אם בכל זאת תענה, גם אם זה יכלול העלבות נוראות שלא השתמשת בהן בעבר.

ולהזכירך: אמרת שהבאת את הכותרת המהנדסת והשקרית כי עוד לא הספקת להתעדכן בצאת השבת, והדבר הראשון שצץ לך הבאת אותו, (בכל זאת חייבים להעלות דברים, גם אם ללא בדיקה מינימאלית) איך זה מתיישב עם העובדה שגם כחצי שעה אחרי זה הבאת ידיעה דומה, וזאת אחרי שכולם כבר ידעו את האמת: שהיה כאן פוגרום מזעזע נגד יהודים בגלל יהדותם, על ידי יהודים, תוך חילולי שבת וחילול שם שמים, ופגיעה בקדשי ישראל, ולא עימותים שהתפרצו...
למה?

אין צורך לעלוב בך, אין מי שמבייש אותך יותר משאתה את עצמך. 
אתה חוזר שוב ושוב על הטענות המטופשות שלך, אתה צריך להבין שאני לא חייב לך כלום, ואני יכול להעלות ידיעות מהתקשורת כפי שהן גם אם זה לא תואם לאג'נדת השנאה שלך. כאמור אני לא עובד אצלך.

על אף שאתה נודניק טרחן הסברתי לך כמו לילד טיפולי מה הרקע להעלאת הידיעה (זה נכון גם לעדכון שבא לאחר כמה דקות, ולעדכון שבא לאחר כרבע שעה), על אף שאני לא חייב לך כלום, וגם זה לא היה במטרה להצטדק על משהו, אך אתה בשבילך ממשיך להסתובב סביב עצמך.

לא חושב שאתה מסוגל להשתחרר מהתסבוכת, אז צפוי לנו המשך הטרלות מצידך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 01:27 לינק ישיר 
קלעפער

זה כל ההעלבות? או שגם אתה הבנת שלא ענית כלום, וההעלבות  המובטחות תבואנה כשתענה ותמודד עם המציאות...

נחזור שוב במילים פשוטות: אתה טוען שנכנסת לטוויטר והעתקת ובאמת האמנת שהיו  אלו התפרצויות של עימותים בין שני הפלגים?
ואפילו רבע שעה אחרי עדיין חשבת באמת ובתמים שאלו עימותים בין שני פלגים? 

או שאולי האמת היא שידעת כבר שחסידי גור תקפו ללא רחם בשבת באכזריות אך העדפת להביא כותרת שקרית. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 01:56 לינק ישיר 

אתה מצדיק בכל פעם מחדש מה שכתבתי שאתה נודניק טרחן

תוקן על ידי נוירולוג ב- 30/05/2022 02:54:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 02:52 לינק ישיר 

לא ביקשתי ממך הערכה. אם כי אתה צודק אני אכן נודניק טרחן, אבל במקום לכתוב כל כך הרבה על זה שאתה מרחם עלי וכו' לא עדיף שתענה על השאלה הפשוטה:

האם באמת חשבת שהיו אלו התפרצויות של עימותים בין שני פלגים? או שזו הייתה רדיפה כפשוטו נגד קבוצת אנשים שהעזו לעזוב את הבעל?

כך חשבת זמן ניכר אחרי יציאת השבת? אתה לא צריך אפילו להסביר, אתה יכול לענות בכן או לא. חשבתי כך לא חשבי כך.

פשוט, לא מתחמק. וכמובן זה לא אמור למנוע ממך לכנות בשם, לקלל, לנסות לבזות וכו וכו'. רק תענה כבר, פליז!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 02:54 לינק ישיר 
קלעפער

נוירולוג כתב:
כי לא בא לי

כעת אתה רגוע?

תוקן על ידי נוירולוג ב- 30/05/2022 02:51:23

למה תיקנת את ההודעה הקודמת בה היה כתוב "נודניק טרחן"?

זה יותר יפה מ"לא בא לי"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 02:58 לינק ישיר 

אם אענה לך על זה תירגע או שאתה מתכוון להסתובב סביב זה עוד כמה ימים?

תוקן על ידי נוירולוג ב- 30/05/2022 02:58:31

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 03:17 לינק ישיר 
ולשרה_בן

נוירולוג כתב:
אתה מצדיק בכל פעם מחדש מה שכתבתי שאתה נודניק טרחן

תוקן על ידי נוירולוג ב- 30/05/2022 02:54:30

אחר כך תזיל דמעון תנין מדוע תוקפים אותך אישית.
בגלל יצורים עלובים כמוך וכמו האידיוט השני המכנה עצמו "איש חשוב" הרבה עזבו את הפורום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 04:50 לינק ישיר 
קלעפער

נוירולוג כתב:

בהחלט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 14:02 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

בהחלט.

בוא נראה את תעמוד בזה

כפי שכתבתי, המידע הראשוני שראיתי היה מהמקור שהבאתי, הבאתי אותו כפי שהוא.
מקור המידע השני שמצאתי היה אצל דב אייכלר בטוויטר (והוא ממש לא בצד של גור), הוא גם כתב על "הצדדים הלוחמים", לאחר מכן צייץ על ר' שאול אלתר שלווה בידי שוטרים, הבאתי גם את הדיווח שלו, המידע הבא שמצאתי היה שוב בטוויטר של לירן תמרי. כל הדברים הללו היו בטווח של כרבע שעה.

החברים שלך כאן גם לא הוסיפו משהו בזמן הזה, אז אולי לך היה מידע בנבואה או שחזית בחדשות, לי לא היה מלבד מה שפורסם באותה עת.

אבל האמת היא שבמקרה שלך מלכתחילה התשובה הראויה היתה צריכה להיות - "ככה".

מקווה שכעת נפשך הסוערת תמצא מנוח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 15:19 לינק ישיר 

נו, היה כל כך קשה?

אבל רק להבהרה, שאלתי האם בזמן הזה באמת חשבת שיש כאן התפרצויות עימותים, או שהבנת שעדיני הנפש באו להכות ולא שנוצר מפגש שהתלקח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 21:38 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
נו, היה כל כך קשה?

אבל רק להבהרה, שאלתי האם בזמן הזה באמת חשבת שיש כאן התפרצויות עימותים, או שהבנת שעדיני הנפש באו להכות ולא שנוצר מפגש שהתלקח?

חשבתי שסיימנו את הפרק הזה, מה נעשה אתך... אבל אענה

1. העניין זה לא הקשה, זה בעיקר היה מיותר.
2. גם אם צד אחד תוקף את הצד השני, הצד השני עשוי להחזיר וכך מתפתח לו עימות בין הצדדים. ההגדרה הזו לא קשורה למי התחיל, איך התפרץ, ומי האשם. כאמור המידע היחיד שהיה לי זה מה שלירן תמרי ודב אייכלר (שאינם שייכים לגור) העלו, וכך עלתה הידיעה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 22:15 לינק ישיר 

יופי!

כלומר שבמבט לאחור לא היית מפרסם את הידיעה הזו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 22:16 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
יופי!

כלומר שבמבט לאחור לא היית מפרסם את הידיעה הזו?

במבט לאחור לא הייתי מנהל אתך את הדיון הזה, והייתי מסתפק בתשובה "ככה"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 22:34 לינק ישיר 

תכיר כבר בעובדה שזה בלתי אפשרי בשבילך...גם ככה לקחת לך זמן רב עד שהגעת ל"תירוץ" הדלוח שלא ידעת...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > זה נראה לכם כמו "אדם בודד" או "משפחת סנדיק"? (תיעוד מבית הקברות בקרית שאול)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.