מה לליטאים, ולחסידי וויז'ניץ, בעלזא, פיאסצנה, ולמחלוקת הפנימית בגור?
המחלוקת הפנימית בגור היא הרי עניינם של חסידי גור. לא מבין למה אנשים שלא משתייכים לחסידות הזו, מתערבים ועוד בכאלה אמוציות בנעשה אצלם?
נשלח ב-27/5/2022 02:48
ולשרה_בן
איש_חשוב כתב:
קודם כל אתה שקרן עלוב כי האישה לא דיברה בפריצות כפי שאתה טוען, כל חטאה היא שהיא חלקה על דעתך.
ואחזור שנית לא רק אני אלא כמה וכמה אנשים טענו שאתה מגן על פדופילים. אתה וחסר המוח תקפתם פה אישית עשרות כותבים ויותר וכשעונים לכם אתם בוכים כמו צבועים עלובים.
נראה לי שאתה מתבלבל בין אביך לביני.
קודם כל אתה שקרן עלוב, היה ויכוח בנושאי לבוש ברחוב שנית, יש הרבה תקיפות וירידה לאישי בפורום, אבל יוצא דופן חלאת אדם כמוך, שכל התקיפות שלך הם בשורש ס.ט.ה וזה כי אתה סוטה חולני במוח, עוד לא נולד בפורום מנוול כמוך שכל היום מתרוצץ באשכולות ומנבל את הפה כמוך לעומת הוט טרנד ועוד כמה נמוכי שכל בפורום, אתה אפילו לא משעשע, סתם משעמם בכבדות שלך ומכביד בניבול הפה שלך, צא צא כבר מפה נמאסת
היה ויכוח בנושא לבוש והיא דיברה בצורה יפה ולא כתבה שום דבר לא ראוי, לעומת זאת אתה (שכנראה נוהג לפרנס פרוצות) טינפת את פיך וכינית אותה בתואר פרוצה.
בקשר למעשים שאתה מייחס לי כנראה אתה מתבלבל (זה קורה בגיל מבוגר) ביני לבין אביך.
גוט שעבס.
נשלח ב-27/5/2022 01:55
ולשרה_בן כתב:
קודם כל אתה שקרן עלוב כי האישה לא דיברה בפריצות כפי שאתה טוען, כל חטאה היא שהיא חלקה על דעתך.
ואחזור שנית לא רק אני אלא כמה וכמה אנשים טענו שאתה מגן על פדופילים. אתה וחסר המוח תקפתם פה אישית עשרות כותבים ויותר וכשעונים לכם אתם בוכים כמו צבועים עלובים.
קודם כל אתה שקרן עלוב, היה ויכוח בנושאי לבוש ברחוב שנית, יש הרבה תקיפות וירידה לאישי בפורום, אבל יוצא דופן חלאת אדם כמוך, שכל התקיפות שלך הם בשורש ס.ט.ה וזה כי אתה סוטה חולני במוח, עוד לא נולד בפורום מנוול כמוך שכל היום מתרוצץ באשכולות ומנבל את הפה כמוך לעומת הוט טרנד ועוד כמה נמוכי שכל בפורום, אתה אפילו לא משעשע, סתם משעמם בכבדות שלך ומכביד בניבול הפה שלך, צא צא כבר מפה נמאסת
נשלח ב-27/5/2022 00:29
ולשרה_בן
איש_חשוב כתב:
נראה לי שאתה ואיש חשוב דווקא זוג יותר מוצלח.
"מדחציף כולי האי ש"מ ממזר הוא"
עליך כבר העידה הגמ', הפוסל במומו פוסל, ואם תרצה לדעת מי ממזר, תראה מי מאשים אחרים בממזרות הרי לך עדות מפורשת בגמ' שאתה ממזר
אתה וחסר המוח צמד חמד כמו ז.... המפרכסות זו את זו.
אתה מגן על חסר המוח שמגן על גור, חד גדיא.
תוקן על ידי ולשרה_בן ב- 27/05/2022 00:30:59
נשלח ב-27/5/2022 00:27
ולשרה_בן
איש_חשוב כתב:
אתה כינית פה אישה חרדית בתואר "פרוצה"אך ורק בגלל שהיא חלקה על דעתך ויש לך את החוצפה לתקוף אחרים.
הרבה כותבים נתנו לך את התואר "מגן הפדופילים", בזה שאתה מגן על ניורולוג אתה מוציא לו שם רע.
אה הנה שוב איש הגללים הטיל כמה גללים אני כתבתי כאן פרוצה, לאשה שכתבה בפריצות כמה דברים בפורום היא לא חרדית במקרה, (אולי יחסית אליך היא חרדית וד"ל)
לא הרבה כותבים נתנו לי את התואר הזה, רק כותב אחד חולה במוח, שכבר 5 שנים רץ לכל אשכול וכותב את זה, אתה. אבל לא נורא, אתה יכול להמשיך לקרוא לי כך בלי להביא בדל של ראיה לכך בזמן שאתה בכלל לפי דבריך שהודית כאן באחד האשכולות, שאתה פדופיל מוצהר שכבר נתפס בעבר וחמק מעונש האם אתה זוכר שאי פעם הגנתי עליך או כתבתי עליך מילה טובה? אתה רואה בעצמך כמה אני מתעב אותך כמו כל פדופיל מחליא שפוגע בילדים.
נשלח ב-27/5/2022 00:05
ולשרה_בן כתב:
אתה כינית פה אישה חרדית בתואר "פרוצה"אך ורק בגלל שהיא חלקה על דעתך ויש לך את החוצפה לתקוף אחרים.
הרבה כותבים נתנו לך את התואר "מגן הפדופילים", בזה שאתה מגן על ניורולוג אתה מוציא לו שם רע.
אה הנה שוב איש הגללים הטיל כמה גללים אני כתבתי כאן פרוצה, לאשה שכתבה בפריצות כמה דברים בפורום היא לא חרדית במקרה, (אולי יחסית אליך היא חרדית וד"ל)
לא הרבה כותבים נתנו לי את התואר הזה, רק כותב אחד חולה במוח, שכבר 5 שנים רץ לכל אשכול וכותב את זה, אתה. אבל לא נורא, אתה יכול להמשיך לקרוא לי כך בלי להביא בדל של ראיה לכך בזמן שאתה בכלל לפי דבריך שהודית כאן באחד האשכולות, שאתה פדופיל מוצהר שכבר נתפס בעבר וחמק מעונש האם אתה זוכר שאי פעם הגנתי עליך או כתבתי עליך מילה טובה? אתה רואה בעצמך כמה אני מתעב אותך כמו כל פדופיל מחליא שפוגע בילדים.
נשלח ב-26/5/2022 23:58
ולשרה_בן כתב:
עליך כבר העידה הגמ', הפוסל במומו פוסל, ואם תרצה לדעת מי ממזר, תראה מי מאשים אחרים בממזרות הרי לך עדות מפורשת בגמ' שאתה ממזר
נשלח ב-26/5/2022 21:11
ולשרה_בן
איש_חשוב כתב:
אני דווקא מרוצה שממזרים חצופים לא עונים לי, לדאבוני מידי פעם קשה לך לתאפק ואתה מגיב לי, בבקשה ממך תשתדל להתאפק ולא לענות. גם תשתדל לא לקלל ולנאץ כפי שלמדת בבית אמך ובעלה.
איזו שפת גללים הוא פונה לבנאדם וקורא לו ממזר לאחר הוא כותב "בא לפרוצות" ואז בחדא מחתא הוא מציע להשתדל לא לקלל ולנאץ, ואז מקנח בדיבור על אמא ואבא שלו
הגמ' בקידושין אומרת שמי שקורא לאחרים ממזר, סימן הוא שהוא ממזר לתשומת לב
נשלח ב-26/5/2022 21:09
לא עוקב ולא זוכר
נשלח ב-26/5/2022 21:06
נוירולוג כתב:
אתה רק מחזק ומאשר מה שכתבתי לא צריך לשים לב לניק (ולשרה בן) בכדי להרגיש גועל מהשפה והסגנון שלו. אם התחברת לזה ואתה מפרגן לו ומחזק אותו, זה מעיד עליך רבות.
עניתי לך, אני לא עוקב ולא זוכר מה הוא כותב ואיך. כשיש טיעון ענייני אני מתייחס. בבקשה אל תטריח אותי לחזור על דבריי פעמיים, הזכות הזו שמורה לך
נשלח ב-26/5/2022 21:01
נוירולוג כתב:
תגובות תת רמה של צמד חסידיו השוטים של יענקי קניבסקי
עוד מכנה משותף בין שני הפוחזים והריקים הללו, זו התחרות מי מקלל יותר את האדמו"ר מגור, מי מנפיק כינוי יותר בזוי ופוגעני על האדמו"ר מגור.
ההנהלה כאן אמנם מאפשרת לרקובים הללו להתבטא כלפי האדמו"ר מגור בביטויים שאינם בנמצא בשום פורום חרדי אחר אבל איך אומרים, ישחקו הנערים...
לא כל כך הבנתי למה חסידיו השוטים של ר' יעקב אלתר חושבים שמגיע לו יותר כבוד מאשר לר' יעקב קנייבסקי? רק בגלל שהוא יותר עשיר ממנו?
נשלח ב-26/5/2022 21:00
אתה רק מחזק ומאשר מה שכתבתי לא צריך לשים לב לניק (ולשרה בן) בכדי להרגיש גועל מהשפה והסגנון שלו. אם התחברת לזה ואתה מפרגן לו ומחזק אותו, זה מעיד עליך רבות.
נשלח ב-26/5/2022 20:56
נוירולוג כתב:
אם הגללים שמפזר ולשרה בן אהובים עליך, כדאי שתבדוק את עצמך, אם הפה ג'ורה שלו מתוק וראוי בעינך, כדאי שתבדוק את עצמך. החיבור והפרגון שלך לבעל הניק הזה אומר עליך לא מעט.
תהנה בחברתו ומהגיגיו, בהצלחה
אני פחות שם לב לניק, יותר לתוכן. הודעה כמו זו שציטטתי כאן, היא בוודאי לא חומר אהוב ויקר; בדיוק הפוך. תפקיד הפורום הוא להציג עמדות ולנמק אותן. אם כל הזמן תטנף את מכחולך על כל העולם ואחותו, לא תוביל שום שינוי תפיסתי בפורום כל עוד לא נימקת ושכנעת. אם זה קשה לך, אני מציע לך לפנות לאפיקים אחרים
נשלח ב-26/5/2022 20:48
ולשרה_בן
נוירולוג כתב:
אם הגללים שמפזר ולשרה בן אהובים עליך, כדאי שתבדוק את עצמך, אם הפה ג'ורה שלו מתוק וראוי בעינך, כדאי שתבדוק את עצמך. החיבור והפרגון שלך לבעל הניק הזה אומר עליך לא מעט.
תהנה בחברתו ומהגיגיו, בהצלחה
נשלח ב-26/5/2022 20:42
ולשרה_בן כתב:
אני דווקא מרוצה שממזרים חצופים לא עונים לי, לדאבוני מידי פעם קשה לך לתאפק ואתה מגיב לי, בבקשה ממך תשתדל להתאפק ולא לענות. גם תשתדל לא לקלל ולנאץ כפי שלמדת בבית אמך ובעלה.
איזו שפת גללים הוא פונה לבנאדם וקורא לו ממזר לאחר הוא כותב "בא לפרוצות" ואז בחדא מחתא הוא מציע להשתדל לא לקלל ולנאץ, ואז מקנח בדיבור על אמא ואבא שלו
הגמ' בקידושין אומרת שמי שקורא לאחרים ממזר, סימן הוא שהוא ממזר לתשומת לב
נשלח ב-26/5/2022 20:37