|
|
| נשלח ב-24/5/2022 06:53 |
|
| |
עזבו את העסקנים, בואו להזדהות
עזבו את העסקונה, ממנה לא תבוא הישועה, בואו בשבת לבתי המדרש של קהילת הגר"ש, לתפילה אחת. ריכוז של אלפי אנשים יעמיד בפני העסקונה בכלל, וגור בפרט, עמדה של , לא עוד
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 11:56 |
|
| |
| אליהו1000 כתב: |  | | לא שונא |
|
שמע ידידי. הינך ראוי להיות מוכתר לצדיק הפורום.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 11:34 |
|
| |
מציע לכולם' לא להיכנס לנישה של ויכוחים, אלא להתמקד בנושא אחד האלימות, נושא שאין עליו כל תשובה, תועלתית, זה עדיף
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 11:29 |
|
| |
זה לא רק האלימות, זה בעיקר השימוש הציני שהם עושים בקודשי היהדות כשזה מתאים לאינטרס שלהם באותו רגע, ורמיסת כל קודש, שבת, תורה והלכה בלי היסוס כשזה מתאים להם באותו רגע. איכס.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 11:28 |
|
| |
הציבור החרדי מבקש מנציגיו, אחת ולתמיד, לנתק את הקשר עם גור. כל מי שמרגיש, שיקשה עליו להצביע לרשימה בה מכהנים מעודדי אירועי השבת האחרונה, שומה עליו ובני משפחתו לחתום, ולהביא לידיעת ההנהגה הפוליטית את רגשות הציבור. 600 איש כבר חתמו על העצומה
שתפו והפיצו כמיטב יכלתכם!
השמות לא יפורסמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 11:27 |
|
| |
לא שונא את גור, יש להם המון דברים נפלאים, ובכל שנותי בפורום לא תמצא מילה אחת נגדם, אבל נגד אלימות, נגד, נגד, לא נכנס לשום חיסול חשבונות, רק לנושא האלימות הנוראית, בדיוק כמו כל אדם בעל מעשים טובים שנוהג באלימות, יש מבין
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 11:25 |
|
| |
מצדרביעי
| גרשום כתב: |  | אליהו.
ההתערבות שלך ושל אחרים שאינם קשורים לגור היא שנאה לצד אחד. הא ותו לא. ואל נא תעמיד פנים. |
|
גם אם יש בזה משהו - לא מדובר בסתם "שנאה" אלא בכך שנמאס לנו מהכוחנות שלהם שפגעה בעבר ועשוייה עוד יותר לפגוע בעתיד בכל אחד ואחד מאתנו(אם לא נעצור את המפלצת), וכמו הקטע היפה של מרטין נימלר:
תחילה הם באו ולקחו את הקומוניסטים- ולא השמעתי את קולי, מפני שלא הייתי קומוניסט ; ואז הם באו ולקחו את הסוציאליסטים- ולא השמעתי את קולי, מפני שלא הייתי סוציאליסט; ואז הם באו ולקחו את חברי האיגוד המקצועי- ולא השמעתי את קולי, מפני שלא הייתי חבר האיגוד המקצועי; ואז הם באו ולקחו את היהודים- ולא השמעתי את קולי, מפני שלא הייתי יהודי; ואז הם באו ולקחו אותי- וכבר לא נותר אדם, לדבר בעדי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 10:51 |
|
| |
אליהו.
ההתערבות שלך ושל אחרים שאינם קשורים לגור היא שנאה לצד אחד. הא ותו לא. ואל נא תעמיד פנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 10:48 |
|
| |
רעיון טוב, יש סיכוי לעשות איזו תפילת רבים מיוחדת ביום חול לטובת מי שלא גר באזור?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 10:46 |
|
| |
המחלוקת לא קשורה, האלימות כן, לא מתערב אצל השכן בבית, אם ינהג באלימות אתערב, יש מבין דבר פשוט
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 10:24 |
|
| |
| אליהו1000 כתב: |  | | לא להכנס לנישות שיש מחלוקת אם לעשות אותן, או דברים שאינם קשורים לכל אחד |
|
במה המחלוקת הפנימית בגור קשורה לכל אחד?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 10:20 |
|
| |
תפסת מרובה לא תפסת, לא להכנס לנישות שיש מחלוקת אם לעשות אותן, או דברים שאינם קשורים לכל אחד, או להתהנות לחסיד גור שאיננו יכול לומר את שבליבו, פשוט כל חסיד, ליטאי ספרדי שנשבר להם מהאלימות להציב גבול של רבבות אנשים, עד כאן
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 10:15 |
|
| |
| אליהו1000 כתב: |  | | עזבו את העסקונה, ממנה לא תבוא הישועה, בואו בשבת לבתי המדרש של קהילת הגר"ש, לתפילה אחת. ריכוז של אלפי אנשים יעמיד בפני העסקונה בכלל, וגור בפרט, עמדה של , לא עוד |
|
בואו בהמוניכם להזדהות.
ורצוי גם ללבוש הויזן-זאקן וספודיקעס. ושכל אחד ידביק על הגב שלו פתק מאיר עיניים עם איזה צד הוא מזדהה. וככה ללכת ברחובות.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 09:33 |
|
| |
גם וגם. גם למחות בפני העסקנים. גם למחות בפני גוראים שאתם מכירים. גם להפסיק מנוי על המודיע. גם לעזור בתרומה כספית לקהילת פני מנחם. גם להגיע פיזית לביהמ"ד . גם לבטל הו"ק לקרן שביעית כל עוד מנדלסון שם. גם לא מצביעים למפלגת ג' שיש בה נציג לרשעים. כל דבר שיעשה נחת רוח לבורא יתברך שמו.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|