| נשלח ב-27/5/2022 01:12 |
|
| |
הרב שייע מנדל אברומוביץ מגור ממשיך את ההסתה במילים בוטות!
בהקלטה נוראה בה משווה את הרבי לבורא ומשיח ה' ומשמיץ במילים מכוערות את הפורשים, אברומוביץ' מסית ומצדיק את מה שנעשה בשבת ומשווה אותה למעשה פנחס עם זמרי, ומתלונן נגד הציבור החרדי שלא תומך בגור, הרי בגלל מעשים אלו הסירו קטרוג מעל כל ישראל! במקום שיודו לנו הם משמיצים אותנו??? יצויין שאין מילה אחת המאשימה את הפורשים באלימות אלא רק בלעג על הרבי וזה יכול היה להחריב את העולם וחסידי גור הצילו את העולם מהקטרוג.
זו הסתה ברורה. כל נער גוראי ירצה להציל את העולם בהכותו אולי אף ברציחתו של פורש ובודאי בראש הפורשים.
והמאפיה הנקראת משטרת ישראל שותקת ועושה שירקעס עם הרבי מגור. ה' ירחם.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2022 14:59 |
|
| |
כי מהנציגות "שלנו" לא היו לי ציפיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2022 09:37 |
|
| |
הם לא
הנהגת אגו"י הודיעו לחוטף הילדות שעליו לחדול מהטרור.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2022 09:34 |
|
| |
| momeir כתב: |  | momeir
| קלעפער כתב: |  | משטרת ישראל שותקת ועושה שירקעס עם הרבי מגור. . |
|
גם נציגי הציבור, הפולטיקאים 'שלנו' והרבנים 'שלנו', יושבים באזור הנוחות שלהם ושותקים. אז למה שמשטרת ישראל תסתבך עם המאפיה ועם המיליונר, איש העסקים, ה'מוזג' החרדתי , העומד בראשה?
|
|
בדיוק! ברגע שלהנהגה החרדית לא אכפת מאלימות וטרור. אז למה שלמאפיית המשטרה יהיה אכפת? אני חושש מדיל מסריח שתמורת הצבעות בכנסת יקפיאו\ידחו את ביטול הקומה הכשרה, ןיעניקו חסינות לפשעי האלימות של הגערערס. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2022 08:25 |
|
| |
momeir
| קלעפער כתב: |  | משטרת ישראל שותקת ועושה שירקעס עם הרבי מגור. . |
|
גם נציגי הציבור, הפולטיקאים 'שלנו' והרבנים 'שלנו', יושבים באזור הנוחות שלהם ושותקים. אז למה שמשטרת ישראל תסתבך עם המאפיה ועם המיליונר, איש העסקים, ה'מוזג' החרדתי , העומד בראשה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2022 08:18 |
|
| |
העלו רחפן עם רמקול וכרזו לקודש הקדשים.
ובית המקדש דוחה שבת ודוחה נפשות.
לא מבין למה אנשים מתלוננים.
|