בית פורומים בחדרי חרדים

יותר יהודים מיהודים חוק ההפלות באוקלהומה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/5/2022 10:14 לינק ישיר 
יותר יהודים מיהודים חוק ההפלות באוקלהומה

למי שחשב שהפרדת דת ממדינה זה טוב יותר

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2022 16:50 לינק ישיר 

אם רצונו של היחיד הוא לרצוח או משהו דומה, יפרו את רצונו

ואף על פי כן, גדולה קדושת ארץ ישראל, ורצונו של הקב"ה ידועה שישבו עם ישראל בארץ ישראל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2022 15:25 לינק ישיר 

אבל מה ההיגיון שבארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות יפרו כל כך את רצונה או רצונ ו של היחיד/ה  ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2022 21:08 לינק ישיר 
איני_מכיר

תוקן על ידי איני_מכיר ב- 26/06/2022 21:55:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2022 21:07 לינק ישיר 

אין לי מושג על מה מדובר שם, ככלל בארה"ב יש הרבה דתיים אדוקים, וכידוע הנצרות יותר הדוקה מהיהדות בנושא הפלות.
ככלל, הטענה שהדת בארצות הברית פורחת יותר מבישראל, היא טענה ותיקה וידועה. יסודה של התזה הזו, היא בתיאוריה שככל שיש הפרדה של הדת מהמדינה, כך האנשים מפתחים בעצמם את הדת באופן מוצלח ומעניין יותר. אבי התומכים בתיאוריה הזו בישראל, היה פרופ' ישעיהו ליבוביץ זיע"א.
אני מציע לכל אדם לחשוב אם היינו רוצים כזו הפרדה בישראל, לאור היבטים נוספים של ה"דתיות" בארצות הברית, ולאור התוצאות של ניביונות החילון של המדינה באיראן, בטורקיה ובלבנון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2022 17:48 לינק ישיר 

האם תמה תקופת הטהרנות ? האם הפסק דין מהווה תמרור ראשון בשורה של צעדים של בית המשפט העליון בארצות הברית 

עוד הוכחה שליהודים שומרי תורה ומצוות יש מקום לגור בארצות הברית הרבה יותר מאשר לגור במדינה מלאת תועבה כמו מדינת

ישראל 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יותר יהודים מיהודים חוק ההפלות באוקלהומה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext