כך נראית פרופוגנדה. צילום מסך מאתר הבית של הקהילה "חרדים10"
באופן עקבי האתר נראה לכאורה משמש כזרוע פרופוגנדה ברמה של הפייסבוק של רלב"ח והטוויטר של דער גערער ודומיהם. נעזוב את זה שהם בחרו בזה לכותרת ראשית, ועוד צירפו את המילים הבומבסטיות "הציבור החרדי מתלכד" (מדובר בס"ה על בנייני האומה כשלמרבה ההפתעה גם את זה לא מילאו והיו לא מעט כסאות ריקים).
לצד הכותרת הראשית, במקרה או שלא במקרה הם בחרו לשים ב"מומלצים" בצד בשתי כתבות מאוד מסויימות, האחד על אירועי אותה שבת, והשניה נגד גולדקנופף, זה נראה לכאורה שהן מוצמדות בכוונה ליד הכותרת הראשית. המטרה די ברורה, אבל עיתונות זה לא.
התרגשתי מהדברים רק לפי דבריך תמוה עד למאוד בעיני מדוע חצר ר' שאול משקיעה כ"כ הרבה ביחצנות
קצת מבולבל היום. אני חושב שאתה היחיד שמקבל מהם שכר עבור יחצ"נות. ואני מניח שמדובר בשכר נמוך מאוד.
נשלח ב-15/6/2022 20:23
momeir כתב:
מעניין אם יש סיכוי שתענו לעניין
כבר כתשו אותך במכתשת בלי סוף ועדיין לא סרה איוולתך מעליך. כמה אפשר?
תוקן על ידי momeir ב- 14/06/2022 23:14:13
אתם לא בכיוון של לכתוש, חוץ מאת עצמכם כמובן. אך אני מבין שבשביל "לסור מהאיוולת" זה להצטרף לפסטיבל השנאה וההסתה, ובכך לעשות נחת רוח לר' שאול. צר לי לאכזב, אני מוותר.
כבר כתשו אותך במכתשת בלי סוף ועדיין לא סרה איוולתך מעליך. כמה אפשר?
תוקן על ידי momeir ב- 14/06/2022 23:14:13
נשלח ב-14/6/2022 23:10
מעניין אם יש סיכוי שתענו לעניין
נשלח ב-14/6/2022 23:09
מעניין מי שכר אותך ?
נשלח ב-14/6/2022 22:34
התרגשתי מהדברים רק לפי דבריך תמוה עד למאוד בעיני מדוע חצר ר' שאול משקיעה כ"כ הרבה ביחצנות
נשלח ב-14/6/2022 21:07
מי שעושה את הפרופוגנדה הכי טובה להגר"ש שליט"א זו הוועדה העליונה של גור. מאחר והכל נעשה בידיעתו ובעידודו של האדמו"ר מגור שליט"א, אז רק בזכותו של האדמו"ר מגור שליט"א, יהודים רבים זכו להכיר את האישיות המיוחדת של הגר"ש שליט"א. אשריו של האדמו"ר מגור שליט"א ואשרי חלקו. מגלגלין זכות ע"י זכאי. וכנראה שהטוענים שהוא אכן צדיק 'נסתר' צודקים. כל כוונתו מלכתחילה הייתה לשם שמיים רק כדי לגלות לעולם את בגאון הגדול מרן הגר"ש שליט"א. אתה כתלמידו ממשיך באותה דרך , כותב בדווקא כ'איפכא מסתברא' כדי שח"ו לא נשכח אפילו ליום אחד מלדון בגדולתו של המאור הגדול, הגאון ר' שאול אלתר שליט"א. . יישר כח.
נשלח ב-14/6/2022 20:53
ברור אין לי ספק שזאב וולמארק הפך לחסיד והולך לשלוח את בניו לישיבת פני מנחם, ולשדך את בנותיו עם בחורים מישיבת פני מנחם.