|
|
| נשלח ב-14/6/2022 20:45 |
|
| |
איזה אינטרס חרדי מכר הרבי מגור לקובי שבתאי תמורת השתקת הפשעים
חסידי גור כבר רגילים למכור את האינטרס החרדי תמורת תמורת האינטרסים שלהם, למה לצפות הפעם?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2022 16:20 |
|
| |
| עדייןבגלות כתב: |  | האם יכול להיות שזו היתה פגישת אזהרה למנהיג הכת שהורה להכות, ועל מנת לשמור על כבודו טושטש העניין? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נראה שזו האמת שגור מנסים להסתיר וליפות.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2022 08:53 |
|
| |
האם יכול להיות שזו היתה פגישת אזהרה למנהיג הכת שהורה להכות, ועל מנת לשמור על כבודו טושטש העניין? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2022 05:01 |
|
| |
אנכי ולא יהיה
| שחור_כתום כתב: |  | וכאן הבן שואל

|
|
על מנת להלחם ברב הרב שאול אלתר. מותר הכול המטרה מקדשת את כל האמצעים . ומה שלא הולך עם כוח הולך עם עוד כוח . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2022 23:54 |
|
| |
וכאן הבן שואל

|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2022 22:26 |
|
| |
בנתיים זה נראה שגור דווקא מגירים דם מבני קהילת פני מנחם, אז אולי זה הדם שהוא מביא לו?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2022 22:21 |
|
| |
ולשרה_בן
| נוירולוג כתב: |  | הוא הבטיח לו כמה קילו מצות מצווה שעשויות מדם הילדות החטופות
|
|
חשבתי יחסי ציבור.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2022 22:19 |
|
| |
מצדרביעי
| ולשרה_בן כתב: |  | חסידי גור כבר רגילים למכור את האינטרס החרדי תמורת תמורת האינטרסים שלהם, למה לצפות הפעם?
תמיד סיפרו לנו שהוא לא נפגש עם מחללי שבת.
|
|
יכול להיות שהוא הבין אחרי שבת הבדולח, שאם הוא ימשיך לא להיפגש עם מחללי שבת, הוא גם לא יוכל להיפגש עם חברי הכת שלו עצמו:)
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2022 22:19 |
|
| |
בעניין פגישות עם מחללי שבת, אין לרבי הרבה אופציות כיום. בעיקרון מאז הפוגרומים, רוב הסובבים אותו הם מחללי שבת בכוח או בפועל.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2022 22:05 |
|
| |
ולשרה_בן
| תם_יושב כתב: |  | חסידי גור כבר רגילים למכור את האינטרס החרדי תמורת תמורת האינטרסים שלהם, למה לצפות הפעם?
|
|
תמיד סיפרו לנו שהוא לא נפגש עם מחללי שבת. לפני שהראש ישיבה עזב הוא גם לא נתן שיצלמו אותו, אני רואה שלראש ישיבה יש השפעה חזקה על האדמו"ר.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2022 20:49 |
|
| |
הוא הבטיח לו כמה קילו מצות מצווה שעשויות מדם הילדות החטופות
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|