לאחר שועדת הבחירות טענה כי לא תצליח להיערך לסוף אוקטובר גוברים הסיכויים שהבחירות יערכו ב-1.11 בשורה טובה. בתוך כך נמשכים המגעים להקמת ממשלה חלופית. יעקב ליצמן היה היום אצל גנץ
המשימה של יהדות התורה זה לשים מועמד מוצלח יותר מגולדקנוף
ליבי אומר לי שגפני ינסה להזיז את גולדקנוף בטענה די מוצדקת, שהוא אולי(!) מייצג את החסידות הכי גדולה, אבל ביחסי הכוחות בסך הכל מדובר באוכלוסייה קטנה ומסוכסכת, בעיקר ביחס למגזר הליטאי שתכלס יותר גדול משמעותית. ועקב חשדותיו שגור יעשו לו מה שעשו למאיר פורוש בבחירות בירושלים, הוא עובד להוריד את אחוז החסימה. תכלס למרות הכעס על הבלגן מול ר' שאול, לא נראה לי שרוב הציבור נגד שיהיה לגור איזה נציגון במספר 3-4.
אין סיכוי שגור תרד מעבר למקום השני.
נציג שפוי של גור הציבור יקבל, נציג כמו גולדקנוף - הציבור יתעב ולא יצביע ליהדות התורה
ליבי אומר לי שגפני ינסה להזיז את גולדקנוף בטענה די מוצדקת, שהוא אולי(!) מייצג את החסידות הכי גדולה, אבל ביחסי הכוחות בסך הכל מדובר באוכלוסייה קטנה ומסוכסכת, בעיקר ביחס למגזר הליטאי שתכלס יותר גדול משמעותית. ועקב חשדותיו שגור יעשו לו מה שעשו למאיר פורוש בבחירות בירושלים, הוא עובד להוריד את אחוז החסימה. תכלס למרות הכעס על הבלגן מול ר' שאול, לא נראה לי שרוב הציבור נגד שיהיה לגור איזה נציגון במספר 3-4.
נראה ששיקלי וסילמן יקבלו מקום שמור בליכוד - אם הם ירצו. המשימה של הימין שלא תיהיה עוד מפלגת ימין מרכז, אם כי היה פעם שמועה שביבי היה רוצה עוד מפלגת מרכז.
בנט, היה צריך לצמוח מתוך הליכוד, במקום לבגוד, הוא היה יכול בהחלט להגיע לראשות ממשלה מתוך הליכוד אילו היה נכנס אליה גנץ, הוצע לו להיות ראש ממשלה מיידי ללא בחירות, והוא סרב, כנראה כי הוא אדם חלש ולא מרגיש שהוא יכול לכהן כראש ממשלה סער, התאבד פוליטי כדי לנקום בביבי ואחרון חביב אורבך, יכל לקנות את עולמו עד לפני שעה, עכשיו הוא קרח מכאן ומכאן ושנוא מכאן ומכאן
נשלח ב-20/6/2022 20:05
על אף שזה נראה גמור, כשמדובר בנוכלים עד שזה לא נגמר זה לא נגמר
נשלח ב-20/6/2022 19:58
איזה דביל בנט. היה יכול לשבור ימינה ולגרום לשמאל לפז את הכנסת תוך שהוא נשאר ראש הממשלה. ויש לזה גם הצדקה מוסרית, כי הקואליציה קרסה בגלל בעיות בצד השמאלי של הקואליציה. זועבי ממרצ וגנאים מרעמ. בנט התברר ככסיל. לא רואה איך הוא עובר אחוז חסימה בצורה הזאת.