| נשלח ב-21/6/2022 00:35 |
|
| |
מעדיף את בנט על ביבי אבל בקורלציה ימנית
האם בנט התכוון לשם שמים ?
האם הוא נכנס להגדרה של גדולה עבירה לשמה ממצווה שלא לשמה ?? האם הסגנון שלו יותר יהודי מביבי, האם אפשר לומר עליו חבור עצבים אפרים הנח לו ??
..........מקווה שלא יסקלו אותי, ושוב אני בבחירות אבחר רק לאגודת ישראל.....אבל מבחינת ראש ממשלה מעדיף את בנט
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2022 20:55 |
|
| |
ראשית אתה צודק, זה גם מסתדר
עם האישיות הנאיבית של עצמי, להאמין שיש עדיין אנשים נאיביים ותמימים........
לגבי הכשרת הערבים, אני פשוט המום מאיך הציבור שוכח, כל היסודות שעשה בנט מושתתים על מה שביבי ייסד, מי התחיל את תכנית החומש עם כ30 מיליארד שקל, אז הגיע בנט ושכלל את זה בשביל הממשלה עם עוד כמה מיליארדים ועדיין כל מה שבנט עשה או ליברמן רצה לעשות, עשה ביבי לפניהם ומעולם לא התחרט על כך...........
אבל יש טענה אחת ולכן אשתדל יותר לא להגיב בענין, גדולי ישראל הבינו שצריך לתמוך בבביבי ולא באחרים, ומול דעתם אני שוטה חסר דיעה.....
| חריף_ומקשה כתב: |  | יש 2 הסברים להתנהלותו של בנט: 1) בנט נוכל פתולוגי, רצה להיות ראש ממשלה בכל מחיר. וחושב שהמצביעים הם ילדים קטנים שיתרגשו מזה שהוא "הציל את המדינה" מבחירות אין סופיות. והוא "מענטש" שמקיים את הרוטציה עם לפיד עוד לפני שהגיע הזמן. 2) בנט פטריוט גדול וקצת נאיבי, הוא באמת השתכנע והאמין שהמדינה תקרוס מסחרור הבחירות והפילוג הפנימי ואין לו ברירה אלא "להקריב את עצמו" למען המדינה. ולכן ברגע שהוא הבין שהעסק נגמר, הוא מיהר לקיים את הרוטציה כדי להדגיש את מסר האחדות. הכובס1 הולך עם ההסבר האחרון. |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2022 15:13 |
|
| |
יש 2 הסברים להתנהלותו של בנט: 1) בנט נוכל פתולוגי, רצה להיות ראש ממשלה בכל מחיר. וחושב שהמצביעים הם ילדים קטנים שיתרגשו מזה שהוא "הציל את המדינה" מבחירות אין סופיות. והוא "מענטש" שמקיים את הרוטציה עם לפיד עוד לפני שהגיע הזמן. 2) בנט פטריוט גדול וקצת נאיבי, הוא באמת השתכנע והאמין שהמדינה תקרוס מסחרור הבחירות והפילוג הפנימי ואין לו ברירה אלא "להקריב את עצמו" למען המדינה. ולכן ברגע שהוא הבין שהעסק נגמר, הוא מיהר לקיים את הרוטציה כדי להדגיש את מסר האחדות. הכובס1 הולך עם ההסבר האחרון.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2022 11:05 |
|
| |
בנט הוא רפורמי שהתיר לעצמו אפילו נסיעה בשבת לצורך הצלת העולם שליחו להרס הצביון היהודי של המדינה לא בחל בשום אמצעי לעשות זאת ות"ל לא עלה בידו את שר האוצר שלו -שספק אם הוא יהודי- יזכרו לנצח בתולדות שונאי ישראל וכך גם את יועז הנדל שניסה להרוס את טהרת ישראל כשריר על שפתיו וב"ה לא צלח אז למה יש להתגעגע בדיוק?
תוקן על ידי מכמונת ב- 22/06/2022 11:49:22
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2022 01:10 |
|
| |
גדו"י בחרו ללכת עם ביבי לאורך כל הדרך, כי הליכוד וביבי הם המפלגה הכי קרובה לדת כיום, והם עוגן ההצלה, שאמנם מעט רעועה, אבל היא האופציה הטובה ביותר ומה מסוגלים בנט ולפיד ראינו בגזירות שהוטלו עלינו בשנת העוועים האחרונה תמהני איך אינך רואה את ההבדל
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2022 00:49 |
|
| |
אני לא בעד בנט יותר מאשר בעד רבין, זאת הטעות של מי שקורא לעצמו חרדי........החרדים אין להם שום עניין בענייני המדינה, מצידם שתשלוט בו מדינת ירדן, ומי שאומר אחרת הוא משקר לחילונים,......לחרדים יש את יבנה וחכמיה, ובדרך עושים פוילישטיק לפריץ היהודי החילוני כשי להצליח לשמר עוד טיפה מיבנה וחכמיה........
אמממהההההה בדרך גם מכניסים ארס שביבי הוא מלך העולם....ביבי......מי זה ביבי איש חילוני שעבר כמעט על כל העבירות שבתורה ומעולם לא הביע מילה אחת של חרטה או קשר עם השם.........לא צשכנע אף אחד לתמוך בבנט משכנע שיתמכו רק באגודת ישראל.....אבל לצערכם ביבי לא יחזור להיות ראש ממשלה, כי הוא דחף להקבה אצבע בעין בהביאו ובתמיכתו בטומאה המתועבת.....
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2022 21:23 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2022 21:23 |
|
| |
מצדרביעי
הכובס: אפשר לדון בהרבה דברים, אבל הדבר האחרון שאפשר להגיד עליו הוא שהיה לו "שיח מאחד", כשכל ביקורת נגדו הוא מיתג כ"מכונת רעל", ואת המושג אופוזיציה הפך ל"גן פלגני", וזה כשהוא יושב בקואליציה שכל אחד מחבריה "מפלג" בלי סוף. דוגמאות שעולות עכשיו ויש עוד הרבה - "צאצאים אידאולוגים של יגאל עמיר", "מחלה ממארת", "כחול לבן או ארדואן","ממשלה של נורמלים שבאים מהמקום הנכון" "מריצות", וכן הלאה, אפשר לראות המחשות גם כאן:
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 21/06/2022 21:23:09
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2022 18:27 |
|
| |
הכובס הוא אחד מאלה שנפגעו מהקיצוץ בקצבאות ילדים של נתניהו, ועל זה לא יסלחו ולא ישכחו לו לעולם - גם אם יביא את משיח או החלופה תהיה ממשלה פלסטינית רצחנית. פשוט אין עם מי לדבר. אז בנט קצת שיקר אבל שידר אחדות עם לפיד. והוא גם השיג בשיטות מפיונריות 61 - אז זו דמוקרטיה. נו, באמת??? אתה מבזה את עצמך יותר שאשר אותנו, אבל לא תבין.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2022 17:34 |
|
| |
לא הבנתי מה טוב בסופר ארכי נוכל, שביצע את הנוכלות הגדולה ביותר בהיסטורית מדינת ישראל, מכניס את מיידוף וכל הנוכלים בכיס הקטן ולקינוח מסתבר לכאורה שהוא גם סיים את דרכו בשקר, כשהוא נואם בפאתוס בשידור חי כאילו הוא מפרק את הכנסת בגלל חוק יו"ש, והנה מסתבר שנודע לו שעוד מישהי הולכת לפרוש מהקואליציה
בנט יותר חילוני מביבי, למרות כיפת הרבע כזית שלו, אח חורג של לפיד בכל עת מצוא
ביבי הוא הרע במיעוטו, ובהחלט הבין כעת שראשות הממשלה לא תמיד בכיסו, ושלא כדאי לו לזלזל בחרדים
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2022 17:20 |
|
| |
מאוד יפה ונחמד להפריח סיסמאות על מישהו שהצליח להקים ממשלה ולא קוראים לו ביבי,
הוא הצליח להשיג 61, או דמוקרטיה או לא,
השיח שלו היה שיח מאחד,
שום גזירה לא יצאה לפועל בתקופתו,
לעומת כל הגזירות שיצאו לפועל תחת ממשלתו של ביבי בימים ההם, (ועדיין לא עשה תשובה על הגזירות האלה, מעולם לא התבטא והתנצל על שפגע בשכבות הכי חלשות בציבור החרדי),
פשוט מתסכל איך אפשר לשכוח למישהו שעשה כל כך הרבה עוול לנו כציבור חרדי ואתם כל כך מגינים עליו, אפילו על ליצמן\גפני\מקלב\דרעי אתם לא מגנים, כמו שאתם רוצים את ביבי בכנסת ובממשלה.
העם כאילו מעדיף ערמומי ושקרן ממישהו שאולי הצליח לו לתמרן בין הרמאים, אבל השיח שלו שיח יהודי ומאחד הרבה יותר מביבי והליכוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2022 16:51 |
|
| |
בנט עטף עצמו בטהרנות, משל המדובר בחסיד אומות העולם, הכהונה של בנט כרגע כרה"מ, יושבת לו על צווארו כאבן ריחיים, כי כל הבייס שלו ברחו, כדי להוריד ממנו את הזיהוי של ראש ממשלת האחים המוסלמים, העדיף להפסיק להיות עם התואר רה"מ, את שלו כבר השיג: הבית הפרטי שלו שודרג ב-50 מיליון ש"ח.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2022 14:08 |
|
| |
ביבי הוא הרע במיעוטו (הלוואי ויהיה תחליף ראוי יותר), בנט הוא רע בלי תוספות. בנט הוא מהאחראים על הקמת ממשלת שמאל פלסטין הראשונה, הוא הכשיר את הסחיטה הסיטונאית של הערבים, הוא ביצע פיגוע בדמוקרטיה בכך שיצר תקדים בסחיטת תפקיד ראש הממשלה עבור 6 מנדטים (שגם אותם עקץ). ובכלל מדובר בנוכל הגדול ביותר בפוליטיקה הישראלית שהיה נראה בעבר כאיש אידיאליסט ומוכשר שיכול להחליף את נתניהו, והתברר כנוכל ומגלומן שמה שעניין אותו זה הוא עצמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2022 12:51 |
|
| |
בנט נתן את ידו ואת הסכמתו לכל הגזירות הרעות נגד החרדים . הייתי מעדיף לזרוק לפח את כל כולם של חברי הקוליאציה הזו .בנט נראה לי הכי חושב על עצמו וכשראה שהספינה טובעת אז הוא מנסה לייצב את עצמו על גלגל ההצלה הקרוב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2022 12:01 |
|
| |
טוב לא הרגשתי נסקל, אז כנראה, שאומשאני כמו בנט שחושב שהשמש זורחת לי, או שבאמת אין לכם הרבה מה למכור לי על ביבי, ........ונתחיל מהסוף, בעיניי פולטיקה, היא קודם כל פנים ארצית ואחר כך חו"ל ודומיו, כחרדי ביבי לא החזיר למגזר שלי אפילו לא עשירית ממה שעשק לנו בגלגוליו הקודמים, מרט את בשרינומוהחזיר קצת נוצות, שגם זה לא הכל מעוגן בתקציב..........2. התרגלתם לפולטיקאי שקרן ותחמן שמסובב את העולם ואשתו שזה נחמד, אבל דיי העם שבע מזה, רוצים לשמוע את האמת, אז נכון בנט לא עשה את כל מה שהתחייב, אבל לפחות מול המצלמות שידר אחדות, מול המצלמות הוא ולפיד שידרו שהם באו לשרת את העם, משהו שביבי לא עשה אפילו לא מול החרדים......שמעתי את בנט מחמיא ללפיד, לא שמעתי מעולם את ביבי מחמיא למישהו שעשה משהו חוץ מלעצמו, החרדים שמכרו את נפשם עבורו, על אף שהוא התנהג בתועבה ובזימה יותר מכל ממשלה שהיה לפניו, נתן גושפנקא ומינוי לשר טמא.....ולצערינו החרדים שתקו והבליגו.......מתי קניתם פעם אחרונה דירה לילדכם, שאתם מדברים איתי על היוקר שנהיה כאן בחצי שנה האחרונה שזה באמת משהו כלל עולמי......לעומת דירות שזה נטו ביבי וחבר מרעיו.......
אז ביבי הוא ממש לא מלך ישראל וכמו שנכתב לפני שנתיים ביבי חותך לכם איברים משאיר לכם את הלב, ואתם אומרים לו תודה שהוא נותן לכם חיים..... 2. מהמר שביבי לא יהיה ראש ממשלה הבא.....אם אטעה אזכיר לכם שטעיתי......בכל אופן זאת תקוותי
 |
|
|
|
|
|