בית פורומים בחדרי חרדים

כלכלת בחירות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/6/2022 12:58 לינק ישיר 
כלכלת בחירות

תוקן על ידי אפגעהיטן ב- 21/06/2022 12:59:32

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2022 11:47 לינק ישיר 

תם_יושב כתב:

מההנחה הזאת כולם נהנים (גם משתמשי התח"צ), ולא ישלמו עליה כלום, בס"ה המדינה לא מפסידה כלום מהמהלך, בס"ה היא מסכימה לא להרויח את מס הבלו על השיעור שהדלק עלה בעולם.
כי הרי המדינה לוקחת 60% מס ממה שאנו משלמים על הדלק, ומחיר הדלק עלה בקרוב ל2 ש"ח מאז המלחמה באוקראינה, אז המדינה מסכימה שעל השיעור הזה של העליה במחיר הדלק הם לא ירויחו את המס. זה צעד מתבקש לגמרי.
אם כי אני משוכנע כי אם קפיטיליסט חזיר כמו נתניהו היה יושב על הכסא הוא לא היה ממהר לוותר על הריווח השמן.

מס הבלו הוא לא מס באחוזים אלא מחיר קבוע רק רכיב המעמ במסים על הדלק משתנה לפי אחוזים זאת אומרת שהמדינה מפסידה סכום ידוע (בהתאם לרמת הצריכה של הדלק) מס הבלו אחראי לכ7%מהכנסות המדינה
לגבי הקפטליסט נתניהו היה הראשון שהוריד את מס הבלו פעמיים אפילו פעם אחת הורדה קבועה בממשלתו השניה כששטייניץ היה שר האוצר ובפעם השניה לפני כשלוש או ארבע הורדה זמנית

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2022 10:55 לינק ישיר 

מההנחה הזאת כולם נהנים (גם משתמשי התח"צ), ולא ישלמו עליה כלום, בס"ה המדינה לא מפסידה כלום מהמהלך, בס"ה היא מסכימה לא להרויח את מס הבלו על השיעור שהדלק עלה בעולם.
כי הרי המדינה לוקחת 60% מס ממה שאנו משלמים על הדלק, ומחיר הדלק עלה בקרוב ל2 ש"ח מאז המלחמה באוקראינה, אז המדינה מסכימה שעל השיעור הזה של העליה במחיר הדלק הם לא ירויחו את המס. זה צעד מתבקש לגמרי.
אם כי אני משוכנע כי אם קפיטיליסט חזיר כמו נתניהו היה יושב על הכסא הוא לא היה ממהר לוותר על הריווח השמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2022 10:38 לינק ישיר 

אפגעהיטן כתבה:

העניין שכלכלת בחירות טובה לכולם

בטווח הקצר בלבד אחרי זה כולם ישלמו על זה בריבית דריבית גם אלו שלא נהנו ממנה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2022 08:02 לינק ישיר 

העניין שכלכלת בחירות טובה לכולם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2022 19:47 לינק ישיר 

שים לב גם לכמה זמן ל4 חודשים יעני פקיעת התוקף של ההנחה כנראה כמה ימים אחרי הבחירות שלא יפגע בקולות שלו וששר האוצר הבא יתמודד עם זה שהמחיר יקפוץ בבת אחת בשקל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2022 13:50 לינק ישיר 

ליברמן: נגדיל את הפחתת מס הבלו מחצי שקל לשקל

https://t.me/MichaelShemesh/6622.telegram

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > כלכלת בחירות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext