| נשלח ב-22/6/2022 19:14 |
|
| |
משה ליאון - הבטחות כמו חול...
סגרתם את הרכבת לחודשיים, הבטחתם תיגבור של אוטובוסים בציר הזה! הבן שלי המתין היום יותר מחצי שעה גם בבוקר וגם אחה"צ בחזור. עוד מעט יגידו לי שאמתין קצת, שזה רק היום הראשון... זה היה מתוכנן מספיק זמן מראש, ומה שלא קרה היום, מן הסתם לא יקרה גם מחר ומחרתיים. פשוט שקרנים שמנסים להרגיע אותנו ש"אל תדאגו הכל יהיה בסדר"
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2022 23:45 |
|
| |
פלדלפי
| אךטובוחסד כתב: |  | סגרתם את הרכבת לחודשיים, הבטחתם תיגבור של אוטובוסים בציר הזה! הבן שלי המתין היום יותר מחצי שעה גם בבוקר וגם אחה"צ בחזור. עוד מעט יגידו לי שאמתין קצת, שזה רק היום הראשון... זה היה מתוכנן מספיק זמן מראש, ומה שלא קרה היום, מן הסתם לא יקרה גם מחר ומחרתיים. פשוט שקרנים שמנסים להרגיע אותנו ש"אל תדאגו הכל יהיה בסדר" |
|
הוא כנראה חיכה בתחנה הלא נכונה... יש 6 קוים שהאריכו אותם עד לתחנה המרכזית וגם עשו להם נת"צ (עדיין לא סיימו) ושמעתי מלא מעט אנשים שהדרך לקחה להם בדיוק כמו ברכבת
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2022 23:25 |
|
| |
זה לא משה ליאון,
זה שרת תחבורה שלא עובדת בכלל ! ! !
זה כל הסיפור ! ! !
אחד התפקידים החשובים של שר,
שברגע שהוא מזהה בעיה בתחום שלו,
הוא נכנס לעומק הסוגיה, ולומד אותה,
ועם הסמכויות הרחבות שיש לו, והקשרים שיש לו בתחום שלו,
הוא מוצא פתרון לבעיה.
בשביל זה צריך שר תחבורה שיעבוד קשה
כך היה ישראל כץ, כך היה בצלאל סמוטריץ
כיום אין שר תחבורה שעובד, חבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2022 23:11 |
|
| |
| איני_מכיר כתב: |  | לא בהכל ליאון אשם |
|
זו היתה הבטחה אישית שלו! שוב ושוב איפה שרק יכל, הבטיח שמתגברים ויתגברו ונתגבר.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2022 21:16 |
|
| |
משה ליאון יכול לעשות מה שבראש שלו, הוא מאותרג
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2022 20:45 |
|
| |
לא בהכל ליאון אשם
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2022 20:37 |
|
| |
ניסיתי לברר שלשום איזה אוטובוסים נוסעים, כל אחד אמר לי משהו אחר, בררתי באגד, וכן אצל כוכבית 8787 באגד ענו לי שאפשר לנסוע בקו 39, הוא יוצא בערך כל רבע שעה, ממול בנייני האומה. יש גם קו 16 מהמ"ג. מעניין מה שאתה אומר, כי הרי יש 6 קווי אוטובוס שמגיעים לאיזור, ככה זה לפי הפירסומים השונים. הבעיה שרובם לא מגיעים עד תחנת הרצל ! לכאורה יש קוים שנכנסים לקרית יובל ועוד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2022 20:26 |
|
| |
הבעיה הגדולה בתנועה בירושלים, היא לא זה ש"הכול נהפך לאתר בנייה אחד" שזה דווקא הגיוני לפעמים, אלא זה שלא יצרו העדפה ברורה לתחבורה ציבורית בכל כבישי ירושלים. (לדוגמה- את רחוב כנפי נשרים היה אפשר להפוך לרחוב תח"צ בלבד, כשבעלי הרכבים יכולים לעבור בבית הדפוס ועוד, בקיצור- במקום שהנתצי"ם יהיו בדיעבד והכבישים ה"רגילים" יהיו לכתחילה, במצבים כאלו אין ברירה מלעשות ההיפך)...
|
|
|
|
|