| נשלח ב-29/6/2022 21:49 |
|
| |
שנאה תהומית גורמת לאנשים לטירלול כזה, שלא רק שהם אוכלים את כל מה שכתוב כאן בתיאבון ובשקיקה, הם גם תוקפים את מי שמעיר על האבסורד והטמטום שבאשכול ובכותרת הזו.
אם אנו מצביעים ליהדות התורה כשגור חלק מהמפלגה, אז אנו הולכים "כצאן לטבח", לא פחות מזה, וזה למה? כי הגערערס סוגרים את רחוב ירמיהו פעם בכמה שנים בגלל חתונה של נכד וכדו'.
ועוד היה מי ששאל מדוע אני לא דן ב"מהות", איזה מהות יש כאן ריבונו של עולם?
תוקן על ידי נוירולוג ב- 29/06/2022 22:30:06
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 00:44 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | שנאה תהומית גורמת לאנשים לטירלול כזה, שלא רק שהם אוכלים את כל מה שכתוב כאן בתיאבון ובשקיקה, הם גם תוקפים את מי שמעיר על האבסורד והטמטום שבאשכול ובכותרת הזו.
אם אנו מצביעים ליהדות התורה כשגור חלק מהמפלגה, אז אנו הולכים "כצאן לטבח", לא פחות מזה, וזה למה? כי הגערערס סוגרים את רחוב ירמיהו פעם בכמה שנים בגלל חתונה של נכד וכדו'.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 29/06/2022 22:30:06 |
|
אמר השונא התהומי המטורלל...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 01:04 |
|
| |
ולשרה_בן
| נוירולוג כתב: |  | שנאה תהומית גורמת לאנשים לטירלול כזה, שלא רק שהם אוכלים את כל מה שכתוב כאן בתיאבון ובשקיקה, הם גם תוקפים את מי שמעיר על האבסורד והטמטום שבאשכול ובכותרת הזו.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 29/06/2022 22:30:06 |
|
שונאים את גור בגלל שהם סוגרים את רחוב ירמיהו פעם בכמה שנים? אולי תשתף אותנו איזה חומר אתה לוקח? ומה הסיבה שאתה שונא את הראש ישיבה שנאה תהומית? בגלל שהוא סוגר את רחוב אלקנה או אולי בגלל שאתה עם הארץ השונא תלמידי חכמים?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 01:51 |
|
| |
קלעפער
| נוירולוג כתב: |  | "כצאן לטבח"
כדאי שתמלטו עצמכם מהארץ בטרם יהיה מאוחר, אתם בדרך לתאי הגזים
|
|
לועג זה שזיהה תהליכים וניבא לנו שואה או שלטון אימה נאצי בגלל שטוויטר חסמו את טראמפ....
|
|
|
|
|