| נשלח ב-29/6/2022 07:58 |
|
| |
יהודה משי זהב. הסוף המוחלט!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2023 23:08 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2023 10:11 |
|
| |
זה תגובות קנאה
כולם היו מתים חעשות עם מתים.
| רציף כתב: |  | | timobl כתב: |  |
אף אחד איננו שמח לאיד.
אבל צריך לשנן זאת שוב ושוב, את כל מה שהתורה מתייחסת למאבד עצמו לדעת, בכדי שאדם שמעלה בדעתו לעשות זאת, ידע בבירור את ההשלכות, וידע בבירור כיצד כולם יסתכלו עליו ויזכרו אותו לדראון עולם.
אין שום קשר למעשיו הטובים שעשה. הוא פושע ונתעב ברמה הגרועה ביותר, ובמיוחד שהוא ניצל את מעשיו 'הטובים' לעשות את פשעיו הנתעבים.
|
|
אין פשעים מכבים מצוות . הוא פושע נתעב וגם עושה חסד נשגב. איך קבעת שהוא עשה מצוות כדי לעשות פשעים בקלות יתר ? אתה היית שם ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תסתכל קצת בתחקירים שיצאו עליו, ותראה איך נשים שבאות לבקש ממנו עזרה, הוא מנסה לנצל אותן, ולפתות אותן.
|
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2023 05:28 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2023 17:57 |
|
| |
הערב היארצייט הראשון שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 15:38 |
|
| |
חז"ל??? אפשר ציטוט?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 15:13 |
|
| |
כבר אמרו חז"ל: ככל שהקוף מטפס יותר גבוה, ככה יותר רואים כת האדום שמאחורה. לטעמי זה מוצדק, ובפרט כשמדובר באנשים דתיים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 00:52 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  |
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
| תמניא_אפי כתב: |  | ישנם כמה מאלו שמגיבים פה, שעל אף שאולי לא עשו את מה שמשי זהב עשה, הם רשעים לא פחות קטנים ממנו. הלב יודע אם לעקל אם לעקלקלות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
 לא הייתי מגזים "לא פחות קטנים", אבל מסכים עם העיקרון שצריך להיזהר לא להיות "מתכבד בקלון חברו".. |
|
אני לא בעד טינופת על אף אדם, סתם כי זה משחית את הנפש. אבל כן חשוב שאדם שפוגע ברבים ועביד בה טובא, שלא יגנו עליו ולא יחמלו ולא יכסו עליו, כי רק כך תימנע הפגיעה הבאה על ידי בעל סמכות דכוותי
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 00:48 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
| תמניא_אפי כתב: |  | ישנם כמה מאלו שמגיבים פה, שעל אף שאולי לא עשו את מה שמשי זהב עשה, הם רשעים לא פחות קטנים ממנו. הלב יודע אם לעקל אם לעקלקלות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
 לא הייתי מגזים "לא פחות קטנים", אבל מסכים עם העיקרון שצריך להיזהר לא להיות "מתכבד בקלון חברו".. |
|
אני לא בעד טינופת על אף אדם, סתם כי זה משחית את הנפש. אבל כן חשוב שאדם שפוגע ברבים ועביד בה טובא, שלא יגנו עליו ולא יחמלו ולא יכסו עליו, כי רק כך תימנע הפגיעה הבאה על ידי בעל סמכות דכוותי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 00:20 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | הטוענים שמתאבד לא מתאבלים עליו וכו', טועים. כיום מתייחסים לזה אחרת ברוב המקרים, מאחר שזה תוצאה של מצב נפשי קשה ביותר ונעשה ללא שיקול דעת. גם ידוע החתם סופר בנושא.
הזכירו כאן את חיים ולדר, שעליו גמרו את ההלל בהלוויתו, וביתד נאמן, דווקא אצלו יש שאלה בעניין זה, כי נראה שהוא תכנן את זה מראש בקור רוח, אך גם עליו נסנגר שעשה זאת מחמת קושי נפשי גדול.
והוא רחום יכפר עוון
בכל מקרה תנחומים למשפחתו של יהודה משי זהב שסבלה וסובלת. המקום ינחם אתכם בתוך שאר אבלי ציון וירושלים. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 00:17 |
|
| |
| timobl כתב: |  |
אף אחד איננו שמח לאיד.
אבל צריך לשנן זאת שוב ושוב, את כל מה שהתורה מתייחסת למאבד עצמו לדעת, בכדי שאדם שמעלה בדעתו לעשות זאת, ידע בבירור את ההשלכות, וידע בבירור כיצד כולם יסתכלו עליו ויזכרו אותו לדראון עולם.
אין שום קשר למעשיו הטובים שעשה. הוא פושע ונתעב ברמה הגרועה ביותר, ובמיוחד שהוא ניצל את מעשיו 'הטובים' לעשות את פשעיו הנתעבים.
|
|
אין פשעים מכבים מצוות . הוא פושע נתעב וגם עושה חסד נשגב. איך קבעת שהוא עשה מצוות כדי לעשות פשעים בקלות יתר ? אתה היית שם ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תסתכל קצת בתחקירים שיצאו עליו, ותראה איך נשים שבאות לבקש ממנו עזרה, הוא מנסה לנצל אותן, ולפתות אותן.
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 22:58 |
|
| |
מצדרביעי
|
 לא הייתי מגזים "לא פחות קטנים", אבל מסכים עם העיקרון שצריך להיזהר לא להיות "מתכבד בקלון חברו"..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 21:50 |
|
| |
ישנם כמה מאלו שמגיבים פה, שעל אף שאולי לא עשו את מה שמשי זהב עשה, הם רשעים לא פחות קטנים ממנו. הלב יודע אם לעקל אם לעקלקלות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 21:32 |
|
| |
הטוענים שמתאבד לא מתאבלים עליו וכו', טועים. כיום מתייחסים לזה אחרת ברוב המקרים, מאחר שזה תוצאה של מצב נפשי קשה ביותר ונעשה ללא שיקול דעת. גם ידוע החתם סופר בנושא.
הזכירו כאן את חיים ולדר, שעליו גמרו את ההלל בהלוויתו, וביתד נאמן, דווקא אצלו יש שאלה בעניין זה, כי נראה שהוא תכנן את זה מראש בקור רוח, אך גם עליו נסנגר שעשה זאת מחמת קושי נפשי גדול.
והוא רחום יכפר עוון
בכל מקרה תנחומים למשפחתו של יהודה משי זהב שסבלה וסובלת. המקום ינחם אתכם בתוך שאר אבלי ציון וירושלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 21:16 |
|
| |
קלעפער
| avishai323 כתב: |  | | הי"ד |
|
?
|