| נשלח ב-29/6/2022 21:56 |
|
| |
פרסום ראשון: היועץ של מקלב קיבל תפקיד ממשרד הדתות
בימים של מתיחות בין הקואליציה לאופוזיציה, מתרקם דווקא שיתוף פעולה בין שתי מפלגות משני צידי המפה הפוליטית. עו"ד יהודה גוטמן יועצו המקצועי של ח"כ אורי מקלב, מתפטר מתפקידו כדי להתמנות לראש המטה של הרב אלי בן דהן המכהן כמנכ"ל בתי הדין הרבניים. גוטמן שימש גם כיועץ חקיקה של יהדות התורה והיה בין המנסחים של ההסכמים הקואליציוניים עם הליכוד. הוא גם משמש כחבר ועד היועצים הפרלמנטריים בכנסת שתפקידו לדאוג לזכויות היועצים ועבודתם במשכן הכנסת. גורמים המעורים בפרטים מסרו לערוץ 7 כי המינוי נחתם בתיווך אנשיו הקרובים של סגן שר הדתות מתן כהנא שמצידם מכחישים את הדברים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2022 17:26 |
|
| |
קלעפער
| נוירולוג כתב: |  | קלעפער, האובססיה שלך ממש מעוררת רחמים
אני מכיר אותך מספיק זמן בכדי לדעת שאצלך המריבות זה לא אמצעי אלא המטרה, ושלא משנה מה יענו לך או מה יראו לך אתה לא תתן לשום דבר להסיט אותך מהמטרה.
רק מילה לגבי אבישי עם רוב היועצים, הוא הביא את זה בהקשר של הידיעה ולא סתם בכדי להעשיר את ידיעת קוראי הפורום, אבל לא מפתיע שאתה בוחר להצדיק את זה, תת רמה של לוגיקה אתה מפגין.
|
|
וזה עורר בך רחמים? אם כן הרי זה משובח.
ברור שאבישי הביא זאת בהקשר של הידיעה, כדי להדגיש שמשרת היועץ אינה בהכרח מחייבת קשר עמוק כדי שיעשו בשביל היועץ השתדלות פוליטית. כה פשוט. והדרא קושיא לדוכתא (וחוזרת הקושיה למקומה)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2022 12:31 |
|
| |
אני רואה את ה"תמימים" כאן מייללים, ורובנו יודעים שמדובר בצבועים מקצועיים. הכל נובע מפוזיציה.
רובנו לא נולדנו היום ומבינים איך הדברים עובדים.
דרעי לא לבד: גם הבן של גפני קיבל ג'וב בקק"ל המוסדות הציוניים ממשיכים לספק את הסחורה עבור "הבנים של": אליהו גפני הצטרף לקק"ל כיועץ של סגן היו"ר שמואל ליטוב, מי שהיה בעבר יד ימינו של משה גפני בראשות ועדת הכספים
המכרז ששונה, החבר שתמך: כך זכה מקורב לגפני למינוי מעיריית בני ברק
בשבוע שעבר אושר מינויו של שלמה פולק למנכ"ל החברה הכלכלית בני ברק, בהליך שתואר כבהול. קדמו לכך שינויים במכרז ועל פי מקורות גם סיכומים על חלוקת תפקידים בעירייה
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2022 12:23 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  | בכל אופן ההבהרה של ג'ינג'י במקומה וטוב שהובאה, זה כמובן עדיין לא אומר שמה שמובא בערוץ 7 שהדבר נסגר בתיווך של אנשי כהנא אינו נכון, רוב הג'ובים נסגרים על בסיסי פוליטי ולא בזכות כישורים. |
|
לא הסבירו לך שיכול להיות שהבסיס הפוליטי הוא עבודתו של היועץ בבתי דין רבניים? זו עובדה לא פחות מהעובדה שציינת. והאמת שלא הכל פוליטי, גם אחרי הפוליטיקה מכניס אדם כישרוני. אני לא הייתי נותן לך להיות הדובר שלי גם לו הייתי גערער שוטה ועם הארץ הרבה יותר גדול ממה שאני.נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
איך ממשיכים מכאן? אפשר לחלק את העולם עד לרגע שהכרזת שלא היית מעסיק אותי, ומרגע ההכרזה הדרמטית ומרחיקת הלכת.
אגב, כל גערער שוטה ועם הארץ ראוי הרבה יותר ממך, אתה איש שמלא בשנאה. על כך שאתה מפגין (בכוונה או שלא בכוונה) חוסר בהבנת הנקרא באופן שיטתי זה כבר ידוע ואין כל הפתעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2022 12:19 |
|
| |
קלעפער, האובססיה שלך ממש מעוררת רחמים
אני מכיר אותך מספיק זמן בכדי לדעת שאצלך המריבות זה לא אמצעי אלא המטרה, ושלא משנה מה יענו לך או מה יראו לך אתה לא תתן לשום דבר להסיט אותך מהמטרה.
רק מילה לגבי אבישי עם רוב היועצים, הוא הביא את זה בהקשר של הידיעה ולא סתם בכדי להעשיר את ידיעת קוראי הפורום, אבל לא מפתיע שאתה בוחר להצדיק את זה, תת רמה של לוגיקה אתה מפגין.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2022 00:37 |
|
| |
זה שיש לי הסבר סביר לקבלת המשרה, קשרים ישנים, זה לא אומר שהידיעה שהבאתי אינה נכונה...
וכשאבישי כתב ש"רוב היועצים עובדים כשנה", האשים אותו ניורולוג בנסיון להטעות, אבל לחזק את הטענה שנרקם כאן קשר בין מקלב לכהנא, למרות שניתן הסבר מניח את הדעת ע"י ג'ינג'י, טוען הנוכל ש"רוב הג'ובים נסגרים על בסיס פוליטי"...
נוכל קווים לדמותו...אבל "רק הבאתי ידיעה..."...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2022 00:32 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | בכל אופן ההבהרה של ג'ינג'י במקומה וטוב שהובאה, זה כמובן עדיין לא אומר שמה שמובא בערוץ 7 שהדבר נסגר בתיווך של אנשי כהנא אינו נכון, רוב הג'ובים נסגרים על בסיסי פוליטי ולא בזכות כישורים. |
|
לא הסבירו לך שיכול להיות שהבסיס הפוליטי הוא עבודתו של היועץ בבתי דין רבניים? זו עובדה לא פחות מהעובדה שציינת. והאמת שלא הכל פוליטי, גם אחרי הפוליטיקה מכניס אדם כישרוני. אני לא הייתי נותן לך להיות הדובר שלי גם לו הייתי גערער שוטה ועם הארץ הרבה יותר גדול ממה שאני. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 22:27 |
|
| |
בכל אופן ההבהרה של ג'ינג'י במקומה וטוב שהובאה, זה כמובן עדיין לא אומר שמה שמובא בערוץ 7 שהדבר נסגר בתיווך של אנשי כהנא אינו נכון, רוב הג'ובים נסגרים על בסיסי פוליטי ולא בזכות כישורים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 22:02 |
|
| |
פששש, מה אתה אומר, לוחצים אותי לקיר ואני מסתתר מאחורי טענה וכו'? מצחיק אני מציין עובדות (גם אם הן לא נוחות לכם), זו לא התנצלות ולא הסתתרות, אני מציין את העובדות מול השקרים והדמגוגיה, במקרה הזה אבישי כיכב עם כמה שקרים, ואני כלל לא מופתע שאתה בצד שלו.
ומילה לאבישי, אני מעלה ידיעות גם אם הן לא תואמות לאג'נדה שלך, באמת סליחה שאני לא מתייעץ אתך בטרם אני מעלה ידיעות בכדי לדעת האם זה תואם לאג'נדה שלך ותרצה שהיא תעלה או שלא.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 21:48 |
|
| |
זו טכניקה ישנה של ניורולוג להביא ידיעות, ואם לוחצים אותו אותו לקיר הוא מסתתר תחת הטענה "רק הבאתי"... אבל בה בעת הוא מגן בחירוף נפש על הכתוב. מה שנקרא Win Win אם זה יתברר כבדותא הוא הרי רק הביא זאת, ואם יש משהו הוא הרי תמך במה שכתוב...
אל תתרגש אבישי...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 21:07 |
|
| |
פשוט נוירולוג ציטט שקר מפוזיציה, כביכול היה תקשורת ושיתוף פעולה בין מקלב ו/או אנשיו למתן כהנא.
זה כל הסיפור של איש השקרים והפוזיציה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 17:35 |
|
| |
נוירולוג ואבישי, לא יודע מה אתם מתכתשים פה ומה נקודת הנצחון שכל אחד מכם מנסה להשיג. אנשים (ועיתונאים) בונים הררי פרשנויות על משהו שהוא הרבה יותר פשוט. יהודה גוטמן עבד בבתי הדין הרבניים יותר זמן מאשר כעוזרו של מקלב ואת זה העיתונאים שמחפשים כותרות שכחו משום מה, או שהם האמת כאלה חסרי ידע בנושאים עליהם הם כותבים.. משאיר לכם לבדוק תחת מי עבד גוטמן, מה תפקידו כיום, ולהסיק מכך על הסיבה שבן דהן בחר בו לתפקיד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 16:12 |
|
| |
יש כל יום מאות ואלפי ידיעות ברשת. אתה בוחר להביא את מה שמתאים למצג שמתאים לך. כך שאם אתה בוחר להביא את הדברים. אתה אחראי להם.
לא ניסיתי לומר כמה זמן הוא בתפקיד, ואין לי מושג בכלל מיהו. רק אמרתי שהעובדה שאדם מחזיק בתפקיד זה. לא הופכת אותו ל'איש של המעסיק שלו'.
כאמור. אם אתה מביא משהו, זה אומר שיש לך עניין להציג כך.
בפועל, כתבת שקר מפוזיציה (שקר שהועתק מערוץ 7 בגלל הפוזיציה שלהם), שאנשיו של מקלב פעלו בנושא, או שיש לך ידיעה בעניין ההבלים שהבאת?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 14:50 |
|
| |
אתה חוזר על השקרים שקר ראשון: כתבת ש"לפותח האשכול נוח להציג מצג שווא". אלא שהעובדות הן שפותח האשכול לא הציג כל מצג אלא העלה את הידיעה מערוץ 7.
שקר שני: כשניסית להטעות כאילו הוא לא החזיק אפילו שנה בתפקיד.
שקר שלישי: את ההקשר בין היותו איש של מקלב לג'וב שסודר לו גם עשה ערוץ 7 על פי מקורותיו.
כאמור שקרים ופוזיציה זה לחם חוקך
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 12:14 |
|
| |
חוץ מפוזיציה ושקרים, מה עוד מביא אותך לומר שמקלב או אנשיו שיתפו פעולה עם מתן כהנא או אנשיו?
האם העובדה שאדם עבד עם מקלב ועזב אותו לטובת עבודה אחרת, מגדירה אותו כאיש של מקלב?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 11:14 |
|
| |
כשפוזיציה ושקרן נפגשים אז מה שיוצא זו הודעה כמו של אבישי.
1. פותח האשכול לא מציג שום מצג, זו כתבה מערוץ 7. 2. יהודה גוטמן משמש במשך שנים כיועצו של אורי מקלב 3. איזו טענה אווילית לטעון שמי ששימש כיועץ של חבר כנסת, ברגע שעובר למקום אחר מפסיק להיות היועץ, אז מה? מישהו טען אחרת? העניין הוא שיתוף הפעולה של מקלב ו/או אנשיו עם שר הדתות מתן כהנא ו/או אנשיו בזכייה בתפקיד הזה.
|
|
|
|
|