בית פורומים בחדרי חרדים

יש לכם את הכתובת של ביבי?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/6/2022 14:50 לינק ישיר 
יש לכם את הכתובת של ביבי?!

מן הראוי היה שלפיד יכיר טובה לביבי וישלח לו פרחים לשבת .אין ספק שבנט ולפיד קיבלו את הכתר בזכותו

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/06/2022 14:58:38

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2022 00:02 לינק ישיר 

momeir כתב:
 הכי חשוב להוציא את האנשים מהבית לקלפי.
עובדתית אחוז ההצבעה בימין נמוך. 
הסיפור הוא לא ביבי. (אם כי אני אישית חושב שהוא הכי מתאים לשבת על ההגה)
המאבק הוא בין  גוש מפלגות של שמרנים, מסורתיים, דתיים וחרדים שרוצים מדינה יהודית. מול גוש של פרוגרסיבים, מרקסיסטים, אתאיסטים, להטבי"ם וכדו' שרוצים מדינה של כלל אזרחיה ללא צביון יהודי.
כל השאר זה נגזרת של הנ"ל. 
כל אחד יכול וחייב לתרום לניצחון ע"י כך שידאג שמכריו וקרוביו יצאו לקלפי.
הגוש שרוצה "מדינה יהודית" לא סיפק את הסחורה-פינדרוס אמר: "אנחנו בורחים מחקיקה דתית" גוש הימין מבקש את הקולות של המסורתיים אבל בפועל הוא נותן לבג"ץ להחליט בענייני דת וכו'. גם בביטחון לא ראינו את תוקפו וגבורתו של ביבי ,כך שלא ניתן להתעלם מזה שחלק מהעם רואים  מחזה תעתועים בזמן שהם חושבים שביבי יציל את עם ישראל...שלא תבין אותי לא נכון אין זה אומר שהשמאל עדיף על פניו אלא שאת ביבי צריך להחליף במישהו חדש כדי להזרים דם חדש בעורקי הימין. ומי שחושב שאין לביבי תחליף אז שיעשה חושבים מחדש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2022 22:20 לינק ישיר 

רחוב הדר 69, שכונה 6, קיסריה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2022 22:20 לינק ישיר 

הכי חשוב להוציא את האנשים מהבית לקלפי.
עובדתית אחוז ההצבעה בימין נמוך. 
הסיפור הוא לא ביבי. (אם כי אני אישית חושב שהוא הכי מתאים לשבת על ההגה)
המאבק הוא בין  גוש מפלגות של שמרנים, מסורתיים, דתיים וחרדים שרוצים מדינה יהודית. מול גוש של פרוגרסיבים, מרקסיסטים, אתאיסטים, להטבי"ם וכדו' שרוצים מדינה של כלל אזרחיה ללא צביון יהודי.
כל השאר זה נגזרת של הנ"ל. 
כל אחד יכול וחייב לתרום לניצחון ע"י כך שידאג שמכריו וקרוביו יצאו לקלפי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2022 22:08 לינק ישיר 

אענה לך

1. מה שאת מכנה "מחלה ר"ב", קשה הרבה פחות, כי לפחות מי שחולה בזה הוא בעד מישהו ולא רק נגטיבי נגד מישהו בכל מחיר ולא משנה מי ומה, המחלה רל"ב הביאה למצב שמוכנים להכל העיקר רק לא ביבי, מוכנים אפילו לצירוף הרשימה המשותפת, המחלה הזו הביאה את האיש החלול והמסית הגדול ביותר בתולדות הפוליטיקה הישראלית יאיר לפיד לראשות הממשלה.

2. אני באופן אישי לא נמנה על ר"ב, יש לאדם הזה הרבה יתרונות והרבה זכויות, מנגד גם הרבה חסרונות, אלא שבמצב הנתון כיום אין מי בימין שיכול להתחרות בו באמת, אין בימין כיום מישהו שיכול באמת ללכד את הליכוד ואת הימין, לא סתם השמאל מציע לנו כל הזמן להחליף את ביבי והכל יהיה בסדר, הוא לא עושה את זה כי הוא רוצה הקמת ממשלת ימין בלי ביבי. נקווה שיימצא מחליף ראוי לנתניהו, שיהיה פחות רופס בכל מיני עניינים, יותר נאמן ואדיב כלפי תומכיו מאשר ליריביו, דבר שראינו לא פעם ביחסו לציונות הדתית.

3. בפוליטיקה תמיד יש תככים, אבל איזה דרייב את רוצה שיהיה? ישראל כץ הוא הדרייב שיוציא את המצביעים? ניר ברקת? יולי אדלשטיין, בכנות המצב קשה ונתניהו הוא הרע במיעוטו כעת.

4. כאמור, גם אם נתניהו היה זז הצידה לטובת מישהו אחר בליכוד, לא היתה קמה ממשלת ימין, סער בעיקר ובנט כנראה גם לא היו מאפשרים זאת.

תוקן על ידי נוירולוג ב- 30/06/2022 22:25:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2022 21:08 לינק ישיר 

המחלה ר"ב אינה פחות קשה. אתה רוצה פוליטיקה בלי קנאה ותככים?!- חייבים דרייב כדי להוציא את המצביעים לקלפי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2022 15:04 לינק ישיר 

זה בזכות המחלה הקשה שנקראת רל"ב.
בשם הנקמה, הקנאה, מגלומניה ועוד, מנעו הקמת ממשלת ימין, ביבי זה רק התירוץ. גם אם היה זז לטובת מישהו אחר מהליכוד זה לא היה עוזר, הוצעו רעיונות כאלו ונפסלו ע"י סער, ובנט גם לא שש לרעיון כי סוף סוף היתה לו הזדמנות לאנוס את עצמו כראש ממשלה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יש לכם את הכתובת של ביבי?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext