| נשלח ב-30/6/2022 19:14 |
|
| |
ה- הלוזר הגדול בתבל
נפתלי בנט שהיה ברומו של עולם עם אקזיט מרשים עם חברות סאיוטה סולוטו ופיוניר מהראשונים בארץ, מיליונר צעיר בזכות עצמו ונבחר ציבור אהוב ומחוזר, היה שר הדתות שר החינוך שר הכלכלה ושר הביטחון, דילג ממפלגת הבית היהודי (12 מנדטים!!!!) עד לימין החדש שם התדרדר ל 7 מנדטים עד שלא עבר את אחוז החסימה ונמחק מהמפה לגמרי, ובהמשך שוב הצליח לעבור את אחוז החסימה וצבר לו 7 חברי כנסת, ועשה את הבלתי יאומן , דבר שאין לזה אח וריע להיבחר לראשות הממשלה עם מספר הח"כים הכי קטן בבית הנבחרים. לא זו בלבד אלא אף פרץ דרך והקים קואליציה עם קצוות בלתי אפשריות, אבל לא היה לו מספיק שכל וכן היה לו מזל נאחס כשכמעט מחצית ממפלגתו עזבו אותו, והוא עצמו נבעט בבושת פנים תוך שנה מאז כניסתו לתפקיד. גם זה דבר ראשון בהיסטוריה.
בקיצור נפתלי בנט לוזר העשור.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2022 00:07 |
|
| |
אוקיי, אז בכך בנט הוא לוזר? בכך שהוא לא הצליח להיות אריק שרון?
אוקיי אז גם גרטלר הוא לוזר, הוא לא הצליח להיות ביל גייטס.
אני מסכים שייתכן שאם בנט היה מקבל מנתניהו קיצור פז"מ בליכוד, בתמורה לאי-הקמת ממשלת השינוי, הוא היה הופך בעתיד למנהיג הליכוד.
באותה מידה, ייתכן, שהוא היה הופך לעוד ארנס-שמחה ארליך-משה נסים-יגאל הורביץ- מודעי-דוד לוי-גדעון פת- סילבן שלום-לימור לבנת-מרידור-מילוא-מרדכי-סער-בוגי-פייגלין-דני נווה-מיקי איתן-דב שילנסקי-רובי ריבלין וסליחה מכל בכירי הליכוד לדורותיהם שלא מניתי אותם כאן.
תוקן על ידי פצקו ב- 03/07/2022 00:16:28
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2022 23:58 |
|
| |
שרון לא הפך לאבק. הוא ירד מהבמה בנסיבות טבעיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2022 23:47 |
|
| |
לא הבנתי על מה הויכוח כאן.
מאז שנתניהו נבחר להנהגת הליכוד בשנת תשנ"ג.
כל האנשים שניסו להתמודד מולו הפכו לאבק. מלבד יאיר לפיד, בינתיים.
מתוכם, היו ארבעה בלבד, שרגע לפני הפיכתם לאבק, הספיקו גם לכהן כראשי ממשלה- ברק, שרון, אולמרט ובנט.
מאז פטירת זבולון המר, בשנת תשנ"ח, כל מי שהתיימר להנהיג את הציונות הדתית, הפך לאבק, מלבד בצלאל סמוטריץ, בינתיים. גם לפני שהפכו לאבק, אף אחד מהם לא הצליח להיות יותר משר תחבורה/חינוך. בנט הפך לראש ממשלה.
אז זה נקרא לוזר?
אלא מה, אתם טוענים שאם היה ממתין בסבלנות היה יכול להפוך למנהיג הימין ביום שאחרי נתניהו? יכול להיות.
קשה יהיה מאוד להוכיח זאת. וודאי בשנים הקרובות. אבל לקרוא לזה לוזר זה קצת מוגזם.
תוקן על ידי פצקו ב- 02/07/2022 23:53:44
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2022 22:23 |
|
| |
| מהשחושבים כתב: |  |
אתה שוכח משהו אחד
כל מי שהתמודד מול נתניהו יצא הכי מושמץ שיש
זה מתחיל מהרצוג, בני גנץ ועוד ועוד
גם אם אתה תנסה להתמודד מול נתניהו אתה תצא שמאלן ואוייב העם
|
|
הלו גם הרצוג וגם גנץ היו בשמאל מלכתחילה הרצוג במפלגת העבודה וגנץ שהלך כרמטכ"ל לשעבר לאירוע לכבוד הנפגעים משני הצדדים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2022 22:16 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  |
נשמח לשמוע את הרזומה שלך
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2022 22:03 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2022 17:08 |
|
| |
אתה שוכח משהו אחד כל מי שהתמודד מול נתניהו יצא הכי מושמץ שיש זה מתחיל מהרצוג, בני גנץ ועוד ועוד גם אם אתה תנסה להתמודד מול נתניהו אתה תצא שמאלן ואוייב העם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2022 16:02 |
|
| |
אויש נו באמת בנט לא לוזר. הוא החליט בעיניים פקוחות שעדיף לו לנצל את ההזדמנות להיות ראש ממשלה אפילו לזמן קצר ממש, למרות שכמעט כל הימין ישנאו אותו. הוא החליט שאין לו כוח לחכות עוד 20 שנה שביבי יפנה את המקום ואולי מלכתחילה הוא לא התחשק לו להיות בתפקיד כ"כ קשה ושוחק המון זמן. אז הוא כבש את התפקיד לזמן קצר, ועכשיו הוא הלך לנוח בביתו המפואר..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2022 10:58 |
|
| |
כאחד שיצא לו לשבת עם מקורבים של בנט בתקופתו כשר החינוך וכשר הביטחון, וגם השתתפתי בפגישת עבודה עם בנט כראש ממשלה (ועוד כמה בכירים), הדבר הכי נכון לומר עליו הוא שהוא "לא עושה כלום". אבל ממש כלום. כולו מילים וצלצולים. הדבר הכי טוב שאפשר לומר הוא שלפחות הוא לא ניסה להזיק, כי הוא באמת פשוט לא יזם.
וגם נחשפתי לעובדה שמי שמנהל באמת את העניינים מאחורה זו שקד, שאוחזת ראש בצורה בלתי רגילה. אין לי ידיעה בכך אבל אני משער שמעבר למגלומניה של בנט שרצה בכל מחיר להיות ראש ממשלה, היא זאת שבפועל גרמה לממשלה הזאת לקרות.
כיוון שהדיון על בנט לא אסטה בהרבה, רק אוסיף שעוד שניים חלמו (ואולי עוד חולמים) על הכיסא והם סער וליברמן (כן כן). רק להם היה קצת שכל לא לדחוק את הקץ. גנץ? סתם נקרה לאירוע. ולפיד...?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 22:21 |
|
| |
אני מתכוון להרבה לפני שבנט בכלל נכנס לפוליטיקה. היו אז הבית היהודי והאיחוד הלאומי כשתי תנועות נפרדות לחלוטין, והוא מלכתחילה היה איפשהו בימין הדתי-לייט סטייל בני עקיבא. ובכלל לא היה ברור שביבי יחזיק כל כך הרבה שנים... הנושא בעיניי הוא בנט ולא ביבי. בנט הוא כלומניק שמתהדר בכל מיני דברים לא רלוונטים, ותכלס לא עושה כלום בכוח שניתן לו. פסיכיאטרים קוראים לזה מגלומן. אולי יש לך ביקורת על ביבי, אבל לפחות מבחינתי זה לא הנושא. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 22:05 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  |
| hot_tr כתב: |  |
אני די עוקב אחרי בנט, בערך מאז שהוא התחיל להתעסק בענייני ציבור (בערך 10 שנים מהיום, הרבה לפני שהוא חלם להיכנס לפוליטיקה). כבר הרבה שנים שהוא היה כותב ומרצה וכולם היו סביבו, אבל האמת שמעולם הוא לא אמר משהו משמעותי, לא הציג איזו הברקה מעניינת ולא היה ניתן לראות שהוא הזיז הר שאף אחד לא יכל קודם. אתם מוזמנים לבדוק את זה, הוא לא עבר תהליך רגיל של אדם שרוצה ללמוד ולהתקדם, הוא התהדר באופן תמידי בתחומים לא רלוונטיים (מאז ועד היום תשמעו כל הזמן על האקזיט. מישהו יוכל להסביר מה למען השם הקשר בין אקזיט לפוליטיקה???). להיפך, תמיד היו אנשים הרבה יותר מעניינים ויצירתיים שעשו עבודה טובה ומעמיקה יותר (איילת שקד, שיבי רייכנר וכו'), אבל איכשהו בנט תמיד עקף אותם מימין - אני לא יודע למה. בכל מקרה, אחרי שהוא נכשל אנחנו עם יותר תשובות משאלות והכל בסדר...
|
|
לה''ו. אפקט העץ המורעל של ביבי.
|
|
לא הבנתי
|
|
לה''ו. ביבי=גנן הף האנשים בסביבה=גינת עצים. הוא הרעיל אותם, כדי שהוא יישאר גנן לנצח, והם גמדים. אבל... לכולם יש אגו ויצר, ובנט, ליברמן, שקד סער אלקין וכד' שהיו אנשי ביבי בכירים, ניסו לפרוץ את גדר הגינה! והתוצאה?! מונחת בפניכם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 21:55 |
|
| |
בנט אינו לוזר, ולא בגלל העובדה ראש ממשלה, דבר שהשיג בזכות ניצול הזדמנויות ובכך אנס על כל הצדדים להכתיר אותו לראשות הממשלה. בנסיבות אחרות היה יכול להיות מנהיג הימין, אך בחר בדרך אחרת שממנה נגרר יותר ויותר לתהום עד למצב אליו הגיע ששימש כבובה של ממשלת שמאל ערבים, כשיש כמה ראשי ממשלה בנוסף אליו שאף אחד מהם לא באמת סופר אותו. הם לא באמת כיבדו אותו אלא שמחו שיש להם את האידיוט השימושי והנוכל השקרן הזה שהעביר להם את השלטון. מכאן הדרך להסתבכות והתפרקות היתה כמעט ברורה מראש, אף אחד לא חשב שזה יכול להחזיק לאורך זמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 21:34 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
אני די עוקב אחרי בנט, בערך מאז שהוא התחיל להתעסק בענייני ציבור (בערך 10 שנים מהיום, הרבה לפני שהוא חלם להיכנס לפוליטיקה). כבר הרבה שנים שהוא היה כותב ומרצה וכולם היו סביבו, אבל האמת שמעולם הוא לא אמר משהו משמעותי, לא הציג איזו הברקה מעניינת ולא היה ניתן לראות שהוא הזיז הר שאף אחד לא יכל קודם. אתם מוזמנים לבדוק את זה, הוא לא עבר תהליך רגיל של אדם שרוצה ללמוד ולהתקדם, הוא התהדר באופן תמידי בתחומים לא רלוונטיים (מאז ועד היום תשמעו כל הזמן על האקזיט. מישהו יוכל להסביר מה למען השם הקשר בין אקזיט לפוליטיקה???). להיפך, תמיד היו אנשים הרבה יותר מעניינים ויצירתיים שעשו עבודה טובה ומעמיקה יותר (איילת שקד, שיבי רייכנר וכו'), אבל איכשהו בנט תמיד עקף אותם מימין - אני לא יודע למה. בכל מקרה, אחרי שהוא נכשל אנחנו עם יותר תשובות משאלות והכל בסדר...
|
|
לה''ו. אפקט העץ המורעל של ביבי.
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 20:43 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  | נשמח לשמוע את הרזומה שלך
|
|
כשאתה מסתכל על בנט, אתה מבין שלפעמים לא לעשות כלום זה דבר גדול
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 20:39 |
|
| |
|
|
|
|
|
|
|