| נשלח ב-3/7/2022 02:12 |
|
| |
את מי הייתם רוצים כחבר כנסת ב-ג'?
חברי הכנסת של אגודת ישראל כבר ממזמן לא מייצגים את רוב הציבור החרדי כפי שכתבתי כאן רבות, הם מבוגרים, שנים רבות בתפקיד, לא מדברים בשפה של הנוער והצעירים, ועוד
הם זקנים הנאחזים בכסא עד עלייתם לגנזי מרומים, גם אם הם יוצרים נזקים אדירים מול אוייבי נפשינו בכנסת ישראל.
טוב עשה האדמור מויזניץ לאחר שראה שנציגו המבוגר אינו עושה מאומה חוץ מלהתידד עם אוייב הציבור החרדי, שהדיחו והציב נציג חדש וצעיר, הלוואי שהנציגים היו נבחרים על פי כישוריהם ולא על פי קשריהם, אך לפחות לו היה ידוע שאין זה 'סידור עבודה' עד המוות אלא עבודה קשה מנשוא.
אם כן את מי הייתם רוצים לראות בכנסת ישראל בכנסת הבאה ברשימה של יהדות התורה (צעיר!!!) ולא הצנחת קשישים עד לאחרית ימיהם.
לדעתי ישראל פרוש ראש עיריית אלעד וכן מוטי בבצ'יק העוזר הידוע
שניהם ראויים ביותר, הראשון יחליף את אביו והשני יחליף את הקשיש מהגנים. כך הציבור החרדי הצעיר ירגיש שיש לו נציגים בכנסת ולא יחפש אלטרנטיבות במפלגות אחרות של עולי הר הבית (כרת!!!) וכדומה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2022 04:31 |
|
| |
| אבודאבי כתב: |  | האמת, הייתי ממנה רק את עצמי. כל האחרים מעולם לא עשו משהוא שהועיל לי... |
|
הם עשו עבורך ועבור ילדיך ועבור היהדות ועבור כל העם - גדולות ונצורות, פשוט אינך יודע על כך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2022 04:29 |
|
| |
לכך נועדה הפריימריס, כדי לבדוק את גודל חסידות קלם וגודל חסידות איישישוק, ואין בעיה אם מינסק התאחדה עם פינסק וכפי הוראות האדמורים דנן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2022 03:10 |
|
| |
האמת, הייתי ממנה רק את עצמי. כל האחרים מעולם לא עשו משהוא שהועיל לי...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2022 01:53 |
|
| |
קלעפ, יפה עתב אבל עדיין יש מעט עניין סקטוראלי ומראית העין ועיסקאות חבילה (נוח לי לאהוב את הרב שטיינמן כי הוא בעד הנחל החרדי, אז אני כבר לא נגד סגנון הסגפנות שהוא משדר). בכל מקרה, כוונתי שבמידה שמאמינים שהרבנים לא אינפנטילים יותר מהמאינים שלהם, כל מה שצריך לעשות זה לפנות לרבנים להציע להם לא לדבר, או לדבר בכנות על עסקנים שהם מודעים לפעילותם בעניפה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2022 01:19 |
|
| |
קלעפער
| הדיבוק כתב: |  | | קלעפער כתב: |  | ורבנים לא יאמרו לציבור לאיזה נציג להצביע בפריימריז? חסידי גור יצביעו לנציג בעלז? הליטאים יצביעו לנציג גור, גם בהנחה שהציג יהיה טוב בהרבה.
זה מה יש, ומי שאינו רוצה שלא יצביע. |
|
במילים אחרות: הרעיון טוב, אבל המצב של ציות לגדוילים יסנדל אותו. אז אולי הרעיון של ציות לגדוילים אינו טוב כל כך?! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ראית פעם יהודי שמציית לגדולים? אני לא מכיר. כל אחד בוחר לו מה ואיך לציית ולמי.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2022 21:24 |
|
| |
הפלג לא מצביע כי הרב שך אמר שזה יהרג ואל יעבור (כמו דיחוי לצבא)...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2022 21:17 |
|
| |
| רציף כתב: |  | |
|
אם יבטלו את אחוז החסימה, הם יוכלו בכוחות עצמם להכניס מנדט שלם לכנסת.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2022 17:06 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | ורבנים לא יאמרו לציבור לאיזה נציג להצביע בפריימריז? חסידי גור יצביעו לנציג בעלז? הליטאים יצביעו לנציג גור, גם בהנחה שהציג יהיה טוב בהרבה.
זה מה יש, ומי שאינו רוצה שלא יצביע. |
|
במילים אחרות: הרעיון טוב, אבל המצב של ציות לגדוילים יסנדל אותו. אז אולי הרעיון של ציות לגדוילים אינו טוב כל כך?! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2022 17:05 |
|
| |
לא משנה לי מי הם הח"כים או בני כמה הם ואיך הם נבחרים. איזה שינויים ישראל פרוש ובבצ'יק מתכננים לבצע? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2022 16:32 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2022 15:50 |
|
| |
ורבנים לא יאמרו לציבור לאיזה נציג להצביע בפריימריז? חסידי גור יצביעו לנציג בעלז? הליטאים יצביעו לנציג גור, גם בהנחה שהציג יהיה טוב בהרבה.
זה מה יש, ומי שאינו רוצה שלא יצביע.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2022 15:32 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  | נציג לחרדים העובדים . היות וזה לא יקרה לחרדים העובדים צריכים למצוא להם בית אחר.
|
|
נציגי אגודה הם נציגי חרדים עובדים רוב החסידים בגילאי 30+ עובדים
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2022 14:26 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2022 14:26 |
|
| |
| momeir כתב: |  | האם אפשר להעלות את הבקשה לפריימריז בישיבת מועצת גדולי התורה? או שהנושאים לדיון הם רק מה שהחכי"ם הקשישים מחליטים עליו? |
|
לה''ו. תנסה להיכנס, אם תצליח, שיהיה לך רפו''ש לכל גידיך וגידמך. אם תצליח גם לדבר, תכתוב מלמעלה מה מזג האוויר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2022 14:25 |
|
| |
|
|
|
|
|