|
|
| נשלח ב-5/7/2022 15:21 |
|
| |
אחרי שנתיים שלוש, כשהדירה מוכנה, אתה משיג משכנתא ל800 הנותרים, אבל תוך כדי מוכר את הדירה לקונה במליון ומאתיים, השקעה = מאתיים, רווח = עוד מאתיים. (וכנ"ל, לא באמת..).
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 19:09 |
|
| |
יש קבלנים שמוכנית שתשלם את הכול (חוץ ממקדמה) רק בסוף כשהדירה מוכנה?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 20:07 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | | יש קבלנים שמוכנית שתשלם את הכול (חוץ ממקדמה) רק בסוף כשהדירה מוכנה? |
|
זה מושג מוכר בשוק הדיור. 20 80. 20 אחוז בחתימת חוזה 80 אחוז בקבלת מפתח. לא כל קבלן, אבל יש.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 20:47 |
|
| |
השקעה בנדל"ן חייבת להיות כמו השקעה בשוק ההון : שזה אומר,
כשאתה משקיע בשוק ההון, אסור לך למשמש בו יותר מדי, משמת בד"כ תפסיד.
כשאדם רוצה לקנות נכס, שיאסוף ויחסוך את הסכום ההתחלתי שזה כיום אמנם סכום גבוה לעומת שנות ה2000, אבל עדיין אפשרי, שיתחיל עם דירה קטנה שההשקעה בה קטנה, בפריפריה, ויוציא אותה להשכרה, בד"כ היא תניב לו ותכסה לא את המשכנתא, ושיתן לזה לנסוע שלא ישחבו כמה אני מרויח או כמה אני מוסיף למשכנתא, שימשיך לעבוד בעבודה הרגילה שלו, שלא יחשוב זהו אני עשיר יש לי ארבע דירות.
וכן בשוק ההון, החלטת להכנס לשוק ההון, תחליט במה אתה מעוניין ואוהב להשקיע, לאיזה תחום אתה מתחבר, ותתחיל לקנות כל הזמן במנות מנות, לא מעניין מה קורה איתם לא מעניין כמה הם הניבו ביומי... מי שמוכר וקונה וכו מפסיד
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 23:13 |
|
| |
| הכובס1 כתב: |  | השקעה בנדל"ן חייבת להיות כמו השקעה בשוק ההון : שזה אומר,
כשאתה משקיע בשוק ההון, אסור לך למשמש בו יותר מדי, משמת בד"כ תפסיד.
כשאדם רוצה לקנות נכס, שיאסוף ויחסוך את הסכום ההתחלתי שזה כיום אמנם סכום גבוה לעומת שנות ה2000, אבל עדיין אפשרי, שיתחיל עם דירה קטנה שההשקעה בה קטנה, בפריפריה, ויוציא אותה להשכרה, בד"כ היא תניב לו ותכסה לא את המשכנתא, ושיתן לזה לנסוע שלא ישחבו כמה אני מרויח או כמה אני מוסיף למשכנתא, שימשיך לעבוד בעבודה הרגילה שלו, שלא יחשוב זהו אני עשיר יש לי ארבע דירות.
וכן בשוק ההון, החלטת להכנס לשוק ההון, תחליט במה אתה מעוניין ואוהב להשקיע, לאיזה תחום אתה מתחבר, ותתחיל לקנות כל הזמן במנות מנות, לא מעניין מה קורה איתם לא מעניין כמה הם הניבו ביומי... מי שמוכר וקונה וכו מפסיד |
|
אם אתה משקיע בשוק ההון אז אתה חייב להבין בזה, או אתה חייב להשקיע בחברה כמו כלל הראל או מיטב, חברה שמבינים בהשקעות. גם כשאתה קונה דירה נחוץ להתיעץ עם איש מנוסה מאוד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 23:14 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | יש קבלנים שמוכנית שתשלם את הכול (חוץ ממקדמה) רק בסוף כשהדירה מוכנה? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2022 08:16 |
|
| |
כשאני רואה אמונה תמימה שהשקעה בנדל"ן זה "בד"כ" מניב רווח, אני מחייך לעצמי ונזכר בכמה מקרים שה-"בד"כ" לא עבד. קחו בחשבון שתמיד יש סיכון. אבל ברור, שמי שלא לוקח סיכון, בסוף לא שותה שמפני'ה...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2022 13:27 |
|
| |
נדלן תמיד יניב רווח ואסביר בשתי מילים
טבעו של כסף נזיל, להתבזבז, או לבזבוז ממש, או כהלוואה להורים לילדים לחברים, כאשר הכסף שלך מושקע בנדלן הסיכוי שהכסף ישמר שזה א ב של השקעה, גבוה...... נדלן הוא אולי מניה לא יוצלחית, אבל היא מניה שנשארת לנצח, באופן יחסי........
| פיינרך כתב: |  | כשאני רואה אמונה תמימה שהשקעה בנדל"ן זה "בד"כ" מניב רווח, אני מחייך לעצמי ונזכר בכמה מקרים שה-"בד"כ" לא עבד. קחו בחשבון שתמיד יש סיכון. אבל ברור, שמי שלא לוקח סיכון, בסוף לא שותה שמפני'ה... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2022 18:23 |
|
| |
| פיינרך כתב: |  | כשאני רואה אמונה תמימה שהשקעה בנדל"ן זה "בד"כ" מניב רווח, אני מחייך לעצמי ונזכר בכמה מקרים שה-"בד"כ" לא עבד. קחו בחשבון שתמיד יש סיכון. אבל ברור, שמי שלא לוקח סיכון, בסוף לא שותה שמפני'ה... |
|
גם אם אתה יוצא מהבית יש סיכון
בהשקעה מושכלת הסיכון הוא אפסי, והסיכוי הוא ענק, במיוחד כשאתה בוחן מה שקרה כאן בשנה האחרונה.עושה רושם שבשוק ההון הסיכון עלה, העולם הוא לא בטוח כמו פעם.עדיין שוה להשקיע בשניהם, היות ובשוק ההון אתה יכול למשוך את הכסף בקלות יחסית
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 06/07/2022 18:40:02
|
|
|
|
|