|
|
| נשלח ב-4/7/2022 08:10 |
|
| |
נוירולוג, פספסת כתבה משמיצה על גפני
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2022 12:43 |
|
| |
| פצקו כתב: |  |
דווקא אני חושב שהמתקפות הללו הן דבר חיובי, שמשרת- בסופו של דבר- את המטרה העיקרית של המהלך.
וטוב מאוד שזה קורה - דווקא בתקופת בחירות.
אנחנו צריכים שנתניהו יידע, שיהדות התורה עומדת ולא חוששת ממתקפות כאלו, וכי אנחנו יכולים לעשות ונעשה הכל כדי שתקום ממשלה אחרי הבחירות הקרובות.
העובדה שהמתקפות הללו מתרחשות לפני הבחירות, מחזקת מאוד את יכולת הפעולה שלנו לאחריהן.
בזכות המתקפות הללו, נתניהו יודע כעת היטב, כי אין באפשרותו לחגוג על כמה מערכות בחירות שיתחשק לו עד שהוא ישיג את התוצאה הרצויה עבורו,(כשבמשך כל הזמן הזה- לפיד רה"מ וליברמן שר אוצר) ואין לו ברירה אלא לפעול בכל דרך להקמת ממשלת ימין-מרכז יציבה לאחר הבחירות. יהא המחיר אשר יהא.
זוהי כמובן, המטרה העליונה שלנו. לגרום לנתניהו לפעול אחרי הבחירות להקמת ממשלת מרכז ימין, גם אם בראשה יעמוד בני גנץ, או כל מועמד פשרה מוסכם אחר.
המטרה הזו תושג, רק אם נוכל להציב מולו איום מוחשי בפירוק הגוש.
תוקן על ידי פצקו ב- 09/07/2022 23:44:59 |
|
שטויות. ביבי יודע היטב שהמפלגות החרדיות לא יעזו לבגוד בציבור המסורתי-מזרחי שמעריץ את ביבי. כי זה הציבור היחיד במדינה שמסוגל לגלות סלחנות נדיבה כלפי הבדלנות החרדית. שאר הציבורים במדינה לא מסמפטים את החרדים, והנציגים שלהם לא יכולים לוותר יותר מידי לחרדים, כי הם מפחדים מזעם המצביעים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2022 23:44 |
|
| |
דווקא אני חושב שהמתקפות הללו הן דבר חיובי, שמשרת- בסופו של דבר- את המטרה העיקרית של המהלך.
וטוב מאוד שזה קורה - דווקא בתקופת בחירות.
אנחנו צריכים שנתניהו יידע, שיהדות התורה עומדת ולא חוששת ממתקפות כאלו, וכי אנחנו יכולים לעשות ונעשה הכל כדי שתקום ממשלה אחרי הבחירות הקרובות.
העובדה שהמתקפות הללו מתרחשות לפני הבחירות, מחזקת מאוד את יכולת הפעולה שלנו לאחריהן.
בזכות המתקפות הללו, נתניהו יודע כעת היטב, כי אין באפשרותו לחגוג על כמה מערכות בחירות שיתחשק לו עד שהוא ישיג את התוצאה הרצויה עבורו,(כשבמשך כל הזמן הזה- לפיד רה"מ וליברמן שר אוצר) ואין לו ברירה אלא לפעול בכל דרך להקמת ממשלת ימין-מרכז יציבה לאחר הבחירות. יהא המחיר אשר יהא.
זוהי כמובן, המטרה העליונה שלנו. לגרום לנתניהו לפעול אחרי הבחירות להקמת ממשלת מרכז ימין, גם אם בראשה יעמוד בני גנץ, או כל מועמד פשרה מוסכם אחר.
המטרה הזו תושג, רק אם נוכל להציב מולו איום מוחשי בפירוק הגוש.
תוקן על ידי פצקו ב- 09/07/2022 23:44:59
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2022 15:11 |
|
| |
חחחח לא יאומן אין בושה וחושבים שהציבור עדר כמו שהיו רוצים... הראשונים שפרצו מחיצות , בכל המובנים, היו אנשי ש"ס, ואכן ההתפכחות גם הגיעה.
'כיכר': אחד מחברי הכנסת של ש"ס התבטא בימים האחרונים בשיחות סגורות בחריפות נגד המתקפה של חבריו לסיעה על ח"כ גפני ואמר כי "המתקפות נגד יו"ר יהדות התורה רק מזיקות. המתקפות הללו, המלחמה הזו נגד 'דגל', לא תורמת שום דבר"
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2022 10:37 |
|
| |
זירה פוליטית : ירושלמי ב'זמן ישראל': ח"כ גפני הזמין לחתונת נכדתו את שרת התחבורה מרב מיכאלי. האירוע עורר זעזוע אדיר ברחוב החרדי ומאיים על מעמדו של גפני. בכיר ב'יהדות התורה' לירושלמי ב'זמן ישראל': "הנזק שגפני עשה ליהדות התורה עצום. אם הוא ילך הביתה, זה רק יעשה טוב לכולם". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2022 10:36 |
|
| |
וגם זה ח"כ מיכאל מלכיאלי נגד גפני: "ממשלת בנט התגבשה לאחר הבחירות באירוע ברמת הגולן. לפיד רק נבחר לתפקיד והממשלה התגבשה לאירוע בעיר בני ברק לקול צלילי מוזיקה חסידית. אין ספק שבחורי הישיבות ובנות הסמינרים ראו אמש "דמויות חינוכיות". *לעדכונים בווצאפ: bit.ly/3OorI6F* *זירה פוליטית* נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2022 10:31 |
|
| |
|
|
|
|
|