| נשלח ב-4/7/2022 13:56 |
|
| |
ביבי: הרפורמה במערכת המשפט תיעשה בהידברות ובאחריות
להלן התדרוך שהעביר דוברו של נתניהו, עופר גולן, לחברי הכנסת: הי. לגבי מערכת המשפט, בבקשה לתשומת ליבך: כל אחד מבין שהמערכת המשפטית זקוקה לרפורמה, ואנחנו נעשה אותן בשיקול דעת, בהידברות ובאחריות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2022 14:19 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2022 14:36 |
|
| |
כל עוד נתניהו על הכסא לא יקרה כלום במערכת המשפט. לא בחינם אמר אהרן ברק כי נתניהו הוא אחד מהמגינים הגדולים על שלטון החוק.
צריך לסלק את נתניהו ורק אח"כ יש סיכוי לימין לשלוט.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2022 16:07 |
|
| |
סילוק נתניהו - זהו הניצחון הגדול והבלעדי של מערכת המשפט והנצחת שלטונה הדיקטטורי. נתניהו האדם לא מעניין (מעבר לקצת הכרת הטוב שבכל זאת מגיע לו על כמה דברים טובים שעשה וכו', אבל לזה מספיק זר פרחים ומכתב מרגש), אלא נתניהו הסמל שנגדו קידשה הפרקליטות וכוחות האופל מלחמת חורמה. רוצה לראות מישהו מכל המבקרים בפוזיציה של נתניהו שהיה נוהג אחרת. ומה שקרה עם כל קודמיו של נתניהו, שהיתמרו לשנות/לתקן/להזיז ת'גבינה המשפטית - אנחנו יודעים. סנדקי המשפט חיסלו אותם בברוטאליות.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2022 16:40 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | סילוק נתניהו - זהו הניצחון הגדול והבלעדי של מערכת המשפט והנצחת שלטונה הדיקטטורי. נתניהו האדם לא מעניין (מעבר לקצת הכרת הטוב שבכל זאת מגיע לו על כמה דברים טובים שעשה וכו', אבל לזה מספיק זר פרחים ומכתב מרגש), אלא נתניהו הסמל שנגדו קידשה הפרקליטות וכוחות האופל מלחמת חורמה. רוצה לראות מישהו מכל המבקרים בפוזיציה של נתניהו שהיה נוהג אחרת. ומה שקרה עם כל קודמיו של נתניהו, שהיתמרו לשנות/לתקן/להזיז ת'גבינה המשפטית - אנחנו יודעים. סנדקי המשפט חיסלו אותם בברוטאליות. |
|
שוב פעם הויכוח הנדוש הזה? הגיע הזמן להיות מחובר למציאות.
גם אני חשבתי פעם שביבי הבין שלא כדאי לו להרגיז את החונטה המשפטית. ולכן הוא התנהל בזהירות ומנע רפורמות. אבל אז ב2017 הוא עלה על בימת הכנסת ובטון לועג ומתריס הוא אמר את המשפט ההזוי הבא: "אבל מותר לקבל מתנות מחברים" והמשיך ללעוג לבוז ולהתריס כנגד היועמ"ש והפרקליטות.
הבנתי מיד שזה אדם מטורלל שמעולם לא היה לו שום פחד מהחונטה המשפטית, ולא זו בלבד שהוא אשכרה האמין שיוכל לעלות על בימת הכנסת ולעשות צחוק מהחוק הפשוט ומהפרקליטות. בטירלולו הוא חשב שיעברו על זה בשתיקה ויתנו עכשיו לכל הפוליטיקאים להשתמש בטריק הגאוני המושחת שלו, כל הפוליטיקאים יקבלו מתנות באלפי שקלים מכל בעלי ההון, ותהיה פה חגיגת הון-שלטון בגלוי ובלי בושה.
ולכן, נהיר לי כאור יום, שהסיבה שביבי לא טיפל במערכת המשפט, כי הוא חשב שהיא מצוינת. הוא נהנה שמידי פעם כשהגיעו לפתחו בעיות קשות, הוא גלגל אותם למערכת המשפט ונתן להם לספוג את האש. הוא האמין במגלומניות אופיינית שכאשר הוא ירצה משהו, הוא ישיג את זה, באמצעות כוח השכנוע המאגי שלו, ובאמצעות הפופולריות שלו, ובית המשפט לא יעז ללכת נגדו. הוא הרגיש על גג העולם, ומבחינתו אין שום בעיה עם מערכת המשפט. יש עכשיו רק בעיה קטנה שהם העזו ללכת נגדו, ולכן הוא רק ידאג לסדר לעצמו מילוט מאימת הדין, אבל לא יעשה שום תיקון אמיתי במערכת המשפטית.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2022 18:23 |
|
| |
momeir
| חריף_ומקשה כתב: |  | סילוק נתניהו - זהו הניצחון הגדול והבלעדי של מערכת המשפט והנצחת שלטונה הדיקטטורי. נתניהו האדם לא מעניין (מעבר לקצת הכרת הטוב שבכל זאת מגיע לו על כמה דברים טובים שעשה וכו', אבל לזה מספיק זר פרחים ומכתב מרגש), אלא נתניהו הסמל שנגדו קידשה הפרקליטות וכוחות האופל מלחמת חורמה. רוצה לראות מישהו מכל המבקרים בפוזיציה של נתניהו שהיה נוהג אחרת. ומה שקרה עם כל קודמיו של נתניהו, שהיתמרו לשנות/לתקן/להזיז ת'גבינה המשפטית - אנחנו יודעים. סנדקי המשפט חיסלו אותם בברוטאליות.
שוב פעם הויכוח הנדוש הזה? הגיע הזמן להיות מחובר למציאות.
גם אני חשבתי פעם שביבי הבין שלא כדאי לו להרגיז את החונטה המשפטית. ולכן הוא התנהל בזהירות ומנע רפורמות. אבל אז ב2017 הוא עלה על בימת הכנסת ובטון לועג ומתריס הוא אמר את המשפט ההזוי הבא: "אבל מותר לקבל מתנות מחברים" והמשיך ללעוג לבוז ולהתריס כנגד היועמ"ש והפרקליטות.
הבנתי מיד שזה אדם מטורלל שמעולם לא היה לו שום פחד מהחונטה המשפטית, ולא זו בלבד שהוא אשכרה האמין שיוכל לעלות על בימת הכנסת ולעשות צחוק מהחוק הפשוט ומהפרקליטות. בטירלולו הוא חשב שיעברו על זה בשתיקה ויתנו עכשיו לכל הפוליטיקאים להשתמש בטריק הגאוני המושחת שלו, כל הפוליטיקאים יקבלו מתנות באלפי שקלים מכל בעלי ההון, ותהיה פה חגיגת הון-שלטון בגלוי ובלי בושה.
ולכן, נהיר לי כאור יום, שהסיבה שביבי לא טיפל במערכת המשפט, כי הוא חשב שהיא מצוינת. הוא נהנה שמידי פעם כשהגיעו לפתחו בעיות קשות, הוא גלגל אותם למערכת המשפט ונתן להם לספוג את האש. הוא האמין במגלומניות אופיינית שכאשר הוא ירצה משהו, הוא ישיג את זה, באמצעות כוח השכנוע המאגי שלו, ובאמצעות הפופולריות שלו, ובית המשפט לא יעז ללכת נגדו. הוא הרגיש על גג העולם, ומבחינתו אין שום בעיה עם מערכת המשפט. יש עכשיו רק בעיה קטנה שהם העזו ללכת נגדו, ולכן הוא רק ידאג לסדר לעצמו מילוט מאימת הדין, אבל לא יעשה שום תיקון אמיתי במערכת המשפטית. |
|
מזמן לא קראתי רצף הבלים מטורף שכזה. שתית משהו? הכל בסדר?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2022 21:03 |
|
| |
momeir תגובת מרשימה ומנומקת היטב. אין ספק.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2022 23:49 |
|
| |
הרפורמה במערכת המשפט לא תעשה תחת כהונתו של ביבי. בנוסף, הוא יעשה הכל כדי לא לשבת עם בן גביר. מעריצי וחברי הכת לא לומדים, מנסים שוב ושוב אולי הפעם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 00:03 |
|
| |
| עדייןבגלות כתב: |  |
הרפורמה במערכת המשפט לא תעשה תחת כהונתו של ביבי. בנוסף, הוא יעשה הכל כדי לא לשבת עם בן גביר.
מעריצי וחברי הכת לא לומדים, מנסים שוב ושוב אולי הפעם.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 08:17 |
|
| |
| אל_קפונה כתב: |  |
| עדייןבגלות כתב: |  |
הרפורמה במערכת המשפט לא תעשה תחת כהונתו של ביבי. בנוסף, הוא יעשה הכל כדי לא לשבת עם בן גביר.
מעריצי וחברי הכת לא לומדים, מנסים שוב ושוב אולי הפעם.
|
|
כנראה שאתה צודק ועדיין הוא עדיף עשרות מונים על לפיד שלא ייתן לך לנשום
|
|
בקור שביבי עדיף על לפיד. אבל עדיף להצביע סלסמוטריץ' ובן גביר ולא לליכוד של ביבי, הנגבי, ברקת, דיכטר.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|