בית פורומים בחדרי חרדים

"יצאו אליי עשרה בחורים חרדים, עמדו מעליי שיכורים, צרחו ואיימו עליי"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/7/2022 11:56 לינק ישיר 
"יצאו אליי עשרה בחורים חרדים, עמדו מעליי שיכורים, צרחו ואיימו עליי"

בת 28 ביקשה מצעירים לשמור על שקט והותקפה: "בחיים שלי לא צעקתי וצרחתי ככה"

בת 28 משדרות הרצל ביקשה קצת שקט מחבורת צעירים. התגובה: אגרופים בבטן וגלגול במדרגות. "נכנסתי לחרדה, כל הגוף שלי כאב". במשטרה עדיין לא הצליחו לאתר את החשוד בתקיפה

מקור

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2022 17:14 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:

אומנם אתה במוח המעוות והגזען שלך תמיד תאישים בכל התחלואים את עדות המזרח ובטוח שאתה מהגזע הארי שבו אין בעיות ואין נשירה ואין אנסים ופדופילים 

אך אני רואה בזה מעלה גדולה 
ב"ה הנוער מעדות המזרח גם כשהוא לא בישיבה עדיין נשאר שבת בבית אומנם מסתובב עד מאוחר ומחפש אקשן אבל שומר שבת וחוזר לבית לקידוש ותפילה 

הנוער מיוצאי אשכנז כשהוא לא בישיבה הוא רועה זו.. בת"א ... 

נעשה קצת סדר בדברים
נשירה יש בשני המקומות, כאלו שעזבו לגמרי את הדת, הורידו כיפה, על כל אשכנזי נושר יש עשרה נושרים אצל עדות המזרח
חוץ נזה יש את החולגנים המטילים את חיתתם בערים החרדיות בכל אתר ואתר, ירושלים בני ברק אשדוד ביתר (על בית שמש אינני יודע), שם רואים אנחנו את המציאות שהם מורכבים 100% מיוצאי עדות המזרח
מצטער בצערכם, אבל כנראה משהו פגום בחינוך אצל עדות יוצאי המזרח, זה לא קשור לעדתיות לגזענות, לא אמרתי שיש להם גנים פגומים או פרועים, אבל במו עיני אני רואה את החינוך שהם מקבלים, את הקללות, את הכוחנות והאלימות שיש בבתים האלו, אז אל תנפנף עכשיו בעדתיות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2022 14:58 לינק ישיר 

בנסיעה ברכבת הקלה ברחוב יפו ניתן לראות מהחלונות גם בחורים בלבוש חסידי במסבאות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2022 09:01 לינק ישיר 
פלדלפי

איש_חשוב כתב:
יש קשר רק לעובדה המציאותית ש100% מתוך פרחחי הרחובות המטילים אימה בלילות ובשבתות באיזור ירושלים הם יוצאי עדות המזרח

אומנם אתה במוח המעוות והגזען שלך תמיד תאישים בכל התחלואים את עדות המזרח ובטוח שאתה מהגזע הארי שבו אין בעיות ואין נשירה ואין אנסים ופדופילים 

אך אני רואה בזה מעלה גדולה 
ב"ה הנוער מעדות המזרח גם כשהוא לא בישיבה עדיין נשאר שבת בבית אומנם מסתובב עד מאוחר ומחפש אקשן אבל שומר שבת וחוזר לבית לקידוש ותפילה 

הנוער מיוצאי אשכנז כשהוא לא בישיבה הוא רועה זו.. בת"א ... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2022 05:43 לינק ישיר 

והם גם יוצאי החרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2022 04:09 לינק ישיר 

יש קשר רק לעובדה המציאותית ש100% מתוך פרחחי הרחובות המטילים אימה בלילות ובשבתות באיזור ירושלים הם יוצאי עדות המזרח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2022 22:46 לינק ישיר 
קלעפער

איש_חשוב כתב:
הפושטקים המסתובבים בדרך כלל בלילות ובשבתות בעיקר, בדרך כלל מעדות המזרח, מטילים אימה על החרדים ברחובות, ומי שמעיז להעיר להם, מסתכן.
מה שמעצבן כאן, שבחדשות הם מופיעים כ"חרדים", למרות שאין כל קשר בינם לבין חרדים מלבד חולצה לבנה (וגם זה לא תמיד), בעיקרון הם כגרועים שבאומות, פרועים יותר מניאו נאצים וחוליגנים, מסוגלים לדקור אנשים על מילה

וזה מה שמזכיר שוב את הבעיה, שהמושג חרדים כולל בתוכו יותר מידי, מרוצחים אלימים שלא מניחים תפילין, ועד הצדיקים המזוקנים היושבים ולומדים מבוקר ועד ערב ולא פוגעים בזבוב

הנה גזענות ללא טעם ודעת. כמו שאין קשר בינם לבין מוצאם החרדי, כך אין קשר בינם לבין מוצאם מעדות המזרח. הכנסת המילים הללו זה לומר שגם לפני שהתפרחחו לא היו חרדים כי הם "מעדות המזרח".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2022 21:37 לינק ישיר 

לפי המשטרה מדובר בתוקף אחד שנמלט. ומישהי כתבה בתגובות שהתוקף נתפס לאחר כמה ימים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2022 15:20 לינק ישיר 

הפושטקים המסתובבים בדרך כלל בלילות ובשבתות בעיקר, בדרך כלל מעדות המזרח, מטילים אימה על החרדים ברחובות, ומי שמעיז להעיר להם, מסתכן.
מה שמעצבן כאן, שבחדשות הם מופיעים כ"חרדים", למרות שאין כל קשר בינם לבין חרדים מלבד חולצה לבנה (וגם זה לא תמיד), בעיקרון הם כגרועים שבאומות, פרועים יותר מניאו נאצים וחוליגנים, מסוגלים לדקור אנשים על מילה

וזה מה שמזכיר שוב את הבעיה, שהמושג חרדים כולל בתוכו יותר מידי, מרוצחים אלימים שלא מניחים תפילין, ועד הצדיקים המזוקנים היושבים ולומדים מבוקר ועד ערב ולא פוגעים בזבוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2022 14:49 לינק ישיר 

מה האייטם פה ?
ישנם עשרות רבות של מקרים כאלו בחודש .
מה החידוש בפתיחת האשכול ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > "יצאו אליי עשרה בחורים חרדים, עמדו מעליי שיכורים, צרחו ואיימו עליי"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext